Q&A #1

Skal du begynne på vidergående etter sommeren, og isåfall hvilken linje skal du gå?

Ja det stemmer, jeg skal begynne på danselinje! Gleder meg utrolig mye ♥

Ser du på noen serier for tiden?

Jaaa jeg ser på pll og oitnb ♥♥ mine favoritter

Hvordan gikk eksamen?

Eksamen gikk overraskende bra, må si jeg var nervøs på forhond, men jeg kunne ikke vært mer fornøyd med eget resultat. Hadde ikke forventet at det skulle gå så bra! Jeg kom opp i samfunnsfag muntlig og fikk karakteren 6 ♥ og så kom jeg opp i norsk skriftlig hvor jeg fikk 5 på bokmål og 6 på nynorsk!!

Hva er din favorittfarge?

Min favorittfarge er og har lenge vært blå ♥

Hva syns du er det beste med å bloggge?

Det å ta masse bilder og å få gode tilbakemeldinger/kommentarer, at jeg har trofaste lesere som liker å følge med på hva jeg driver med ♥ Itillegg elsker jeg at jeg enkelt kan se tilbake på hva jeg gjorde for mange måneder siden.

Hva er det viktigste for deg akkurat nå?

Dette har jeg tenkt mye på i det siste, og jeg har komt frem til at det viktigste for meg akkuratt nå er familie og venner, samt at jeg skal ha det bra og gjøre ting som gjør meg glad. 

Yndlings dyr?

Ååå dyreelskeren som jeg er sliter med å velge ett dyr, jeg må derfor gå for "kategorien" kattedyr. Har alltid elsket tigere, geoparder, katter, løver osv. ♥

Hvordan har du det?

Jeg må først få takke deg for at du spør, utrolig hyggelig at noen tar seg tid til å spørre hvordan jeg har det! Vi har jo alle oppturer og nedturer, men for tiden har jeg det veldig bra ♥ Nå er det jo tross alt ferie og den nytes! Jeg er sammen med venner og familie, vi reiser rundt, går turer, slapper av, spiser god mat og har det fint sammen rett og slett!

Trives du med deg selv?

Ja, det gjør jeg! Vi har alle sider vi liker ved oss selv og sider vi gjerne ikke liker fullt så godt. Det gjelder meg også, men jeg trives med meg selv.

Planlegger du antrekkene dine kvelden før, eller gjør du det når du står opp?

Nå som det er sommer og ferie planlegger jeg antrekkene mine når jeg står opp, men på hverdager prøver jeg å legge frem det jeg skal ha på meg kvelden før for å spare litt tid om morgenen... ikke at det hender så ofte daHvilke blogger leser du?

Åhh det er så mange... bla. Angelica Blick, Annais, Maddepaddee, AspynOvard, Krissy, Marthe Borge, Cath In The City, Erica Mohn Kvam, Hedda Ingeborgvik, Sofiemote, Kenza, Wossa, Martine Rødland Egeland, 365, Nette Nestea  og Rocky Barnes heheh

Hva er din favoritt brus?

Det må bli sitronbrus ♥ altså fanta lemon eller schweppes lemon

Hva er din beste opplevelse? 

Turen til Egypt! To gode uker med utrolig fint vær og fantastiske opplevelser. Vi bodde på et nydelig hotell, besøkte beduiner i ørkenen, red på kameler, besøkte pyramider og svømte blant korallrev med fisker i all slags farger! Et ubeskrivlig opplevelse som er blitt til et ekstremt godt minne ♥

Favoritt parfyme?

Jeg er fortsatt på leting etter den perfekte parfyme hehe, jeg er nemlig ganske kresen. Jeg er på jakt etter en kald, frisk og syrlig duft. Legg igjen en kommentar om dere har noen tips ♥ Parfymen jeg bruker mest nå for tiden må være chanel sin eau fraiche, eller bodymistene fra victorias secret

Hva lurer du på til neste gang?

3 kommentarer Skjul

inabellee

10.07.2015 kl.16:13

Fin blogg, skal begynne å følge deg <3
Vivel S

10.07.2015 kl.16:35

inabellee: Åå så hyggelig, tusen takk!
Q. Vyvy

10.07.2015 kl.18:40

Så fine svar :)

psst, nå kan du vinne 300 kroner i gavekort til hvilken som helst H&M butikk på bloggen min!

Skriv en ny kommentar

hits