Q&A #3

Hva er det siste du kjøpte? Jeg kjøpte meg en stor limonade og en boks med blåbær, bringebær og bjørnebær ♥

Hvor mange kjæledyr har du hatt? Jeg har hatt ett par fisker, men nå har jeg en fantastisk søt katt som jeg er så inderlig glad i!

Hvilke apper sjekker du daglig? Instagram sjekkes alltid først, deretter er jeg innom Youtube, Facebook, Snap og blogg.

Hvilken dessert er din favoritt? Åå for et vanskelig spørsmål, jeg elsker iallefall kombinasjonen av mørk sjokolade sammen med noe syrlig, gjerne bær. Så noe ála mørk sjokolade, krem og bringebær hadde vært dødsgodt!

Har du en spessiell sovestilling? Hahahah ja det har jeg, ligger på magen med høyre bein bøyd og armene rundt puten hihi.

Hva er det beste med skolen du går på? Jeg liker meg veldig godt på skolen og jeg går i en fantastisk hyggelig klasse! Ellers er nyoppussede toaletter, iskalde vannmaskiner og god standard på klasserom et stort pluss! ♥

Hva er din yndlingsdrikk? Det var vanskelig... av kalde drikker må det bli limonade og av varme må det blir varm kakao med krem eller smakfull te med sitron.

Hva er ditt favorittfag? Av de fagene jeg har nå er mine favoritter: bevegelse, jazz og naturfag. På ungdomsskolen elsket jeg kunst og håndtverk samt mat og helse.

Høyrehendt eller venstrehendt? Jeg er høyrehendt.

Har du noengang vunnet en konkurranse? Hihi ja det har jeg faktisk en del ganger. Har bla. vunnet penger i fotokonkurranser, ipad mini i tegnekonkurranse, sminkeprodukter i en konkurranse på bloggklubben, leker i en skrivekonkurranse og ellers heder og ære i endel andre mindre konkurranser :-)

Hva hører du på akuratt nå? Roses - The Chainsmokers, ROZES og Bodyache - Purity Ring

Hva slags uvaner har du? Det hender litt for ofte at jeg kjøper meg noe godt, men usunt på matbutikken på vei hjem selv om jeg ikke er sulten. Så der forsvinner det en del penger, veldig irriterende haha.

Hva shopper du mest når du er ute å handler? Veldig vanskelig å svare på, jeg tror jeg handler veldig variert. Alt fra pyntegjenstander til rommet, danseklær, mat, penkjoler, sko og hobbysaker.

Hvor mange søsken har du? Jeg har to yngre søstre, Aïda og Sari.

Hvordan er din morgenrutine? Jeg står opp 07:15. Da bruker jeg rundt 25 minutter på å flette håret, pakke sekken, stelle meg og kle på meg. Så bruker jeg gjerne et kvarter på å spise frokost før jeg pusser tennene for så å forsvinner ut døren.

Hva lurer dere på til neste gang?

5 kommentarer Skjul

Lise brevik

28.09.2015 kl.20:00

Så fine spørsmål og svar :)
Vivel S

28.09.2015 kl.20:16

Lise brevik: Åå så hyggelig, tusen takk! <3
M - kommenterer tilbake

28.09.2015 kl.21:23

Fin blogg, og bra svar! :-)
Vivel S

28.09.2015 kl.21:24

M - kommenterer tilbake: Tusen takk! <3
Mia

29.09.2015 kl.17:06

Takk for kommentar :)

Skriv en ny kommentar

hits