Q&A #4

Hvilken tv-serie ser du på fortiden? Jeg har akuratt sett ferdig Pretty Little Liars og neste episode kommer ikke før neste år! Så nå ser jeg oitnb ♥♥ mine to favoritt serier.

Hva er din største drøm? Dette er ikke lett så svare på, men jeg drømmer iallefall om å oppnå en hverdag hvor jeg kan nyte og elske hver eneste dag. Å ha en jobb som gjør at jeg gleder meg til arbeidet, å finne mitt livs kjærlighet, trene regelemessig for å holde meg sunn og frisk, å velge bosted og få dekorere mitt eget hjem, reise og oppleve verden, bruke naturen og engasjere meg for miljøet og dyrevern - som betyr at ja jeg må ha dyr rundt meg ♥ Dette var mange eksempler, men det jeg egentlig mener å si er at min drøm er å være lykkelig.

Hva er det beste du vet? Haha, igjen et vanskelig spørsmål. Noe av det beste jeg vet er dager helt bekymringer, med nære venner, nydelig vær, god mat og godt humør - gjerne i et annet land. Åååh nå drømmer jeg meg vekk ♥

Hvilke land har du vært i? Nå kommer jeg sikker til å glemme å nevne noen, men jeg har iallefall vært i: Norge, Sverige, Danmark, Island, England, Italia, Frankrike, Egypt, Bulgaria, Tyrkia og Hellas.

Beste øyeblikk i livet ditt? Jeg vet ikke hva mitt aller beste øyeblikk var, men jeg kan iallefall nevne ett fantastisk ett, nemlig turen til Egypt. To gode uker med utrolig fint vær og fantastiske opplevelser. Vi bodde på et nydelig hotell, besøkte beduiner i ørkenen, red på kameler, besøkte pyramider og svømte blant korallrev med fisker i all slags farger! En ubeskrivlig opplevelse som er blitt til et ekstremt godt minne ♥

Hvilket merke synes du gir best resultater? (Spørsmål til dette innlegget her, om neglelakk) Det må bli kiko sine og mac sine. De fra Kiko må man ha to lag av men er veldig enkle å påføre og gir supert resultat mens mac sin ikke nødvendigvis trenger to lag og gir minst like godt resultat.

Napper du bryn? Ja, men ikke regelmessig. Liker å få det gjort hos noen som kan det, sist gang gjorde jeg det hos WahWah - de var utrolig flinke!

Hvem er dine nærmeste venner? Åå jeg har så mange nære, gode og fantastiske venner ♥♥ kan jo få nevne Ingrid, Idunn, Bente, Synne, Judith, Selma og mange andre ♥ Jeg har såå mange søte venner i klassen nå og fra klassen på ungdomsskolen, har så lyst til å nevne dere alle ♥♥♥

Hvor gikk du på undomskole? St. Paul

Hva lurer dere på til neste gang?

8 kommentarer Skjul

Maria Bergheim

19.10.2015 kl.20:52

Fine svar :-D
Frida Sulistiono

19.10.2015 kl.20:54

Gøy å bli bedre kjent med deg<3
Isabella

19.10.2015 kl.21:22

Kjempefine svar<3
Hannehm

19.10.2015 kl.22:11

bra svart :)
Vivel S

19.10.2015 kl.22:46

Maria Bergheim: Tusen takk! :-)
Vivel S

19.10.2015 kl.22:46

Frida Sulistiono: Så hyggelig! <3
Vivel S

19.10.2015 kl.22:46

Isabella: Tusen takk! <33
Vivel S

19.10.2015 kl.22:46

Hannehm: Åå tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar

hits