Q&A #5

Liker du sjokolade eller gummigodteri best? Ååh den var vanskelig, jeg er veldig glad i surt godteri, men må vell gå for sjokolade. ♥ Det kommer forså vidt litt an på mengden da, om jeg bare får en bit vill jeg helst ha sjokolade, men om jeg får en skål ville jeg helst hatt gummigodteri haha. Er dere ikke enig?

Hva fikk deg til å starte med Youtube? Du har en kjempe fin blogg og YouTube, følger deg på begge deler! Åå tusen takk, det setter jeg enormt stor pris på å høre! Jeg fikk vell øynene opp for youtube for omtrent ett år siden, og begynte etter hvert å abonnere på mange ulike kanaler. Jeg så mange videoer daglig og fikk etter hvert skikkelig lyst  til å prøve det selv. Jeg syntes jo det var så gøy å drive med ulike ting som passet godt inn på youtube, som film, foto, design, redigering osv. Jeg var forså vidt ganske nervøs for hva folk jeg kjente kom til å si når jeg startet kanalen, og hva de kom til å tenke om meg, men bestemte meg fort for at dette var noe jeg hadde lyst til. Jeg startet kanalen og fikk koselige kommentarer på videoene og fra vennene mine, så den støtten setter jeg så enormt stor pris på. Jeg er utrolig glad for at jeg driver med youtube, det er veldig gøy! Det gjør meg glad. Det er et sted hvor jeg kan drive med mine interesser, få tips, ideer og inspirasjon. Åh dette kjenner jeg at jeg kunne ha skrevet mye om, men det får stoppe her i dag.

Har noen av vennene dine blogg eller Youtube? Nei ikke som jeg vet om, det skulle jeg virkelig ønske de gjorde! *Hint hint* Det hadde vært så gøy om vi kunne samarbeide, hjelpe hverandre med å ta bilder, filme, lage videoer sammen og prate om det hehe! ♥

Hvilket kamera bruker du til å filme med og ta bilder med? Jeg har Nikon D3200, men ønsker meg virkelig ett nytt. Det begynner nemlig å bli noen år gammelt og jeg har så lyst på et kamera med vribar skjerm og auto fokus på film - har dere noen tips?

Hva liker du best ved vennene dine? At de er der for meg når jeg trenger dem, at de får meg til å le og alltid får meg i godt humør. ♥

Hvor lenge har du hatt denne bloggen? Jeg vet faktisk ikke når jeg lagde denne bloggen det er kanskje flere år siden, men jeg vet at jeg startet å blogge skikkelig sommeren 2015.

Har du noen morsomme planer i februar? Noe du gleder deg ekstra mye til? Jeg har ikke så mange planer, annet enn en tur til Stavanger for å besøke en veldig god veninne som jeg ser så altfor sjeldent. Så det gleder jeg meg veldig til, samt en koselig bursdagsfeiring og to planleggingsdager - altså fridager!

Hvordan redigerings program bruker du? Elsker videoene dine! Åå så hyggelig, tusen takk! Jeg bruker imovie.

Hvilke blogger leser du? Jeg leser mange forskjellige blogger, men min absolutte favoritt er Kenza Zouiten sin. Ellers kan jeg nevne Angelica Blick, CathInTheCity, Annais og Krisssy.

Favoritt godteri? Favoritt sjokolade? Umulig å velge favoritt godteri, men er generelt veldig glad i surt godteri. Favoritt sjokolade derimot varierer hele tiden, for øyeblikket må det være toppris, ellers er jeg alltid glad i mørk sjokolade.

Framtidsplaner? Jeg har ingen anelse om hva jeg vil i fremtiden, men jeg har heldigvis god tid på å bestemme meg. Det viktigste for meg er at jeg er lykkelig, det er målet. ♥

Favorittsang/sanger for tiden? Jeg vet egentlig ikke, men har hørt en del på Kamikaze, Afterhours, My Humps, Roses, Fly By Night, Stay, Earned It, Running Out, Heimforin, Good For You, Stitches osv.

Hva gjør deg glad? Har du noen spesielle hverdagsgleder? Det er så mange små ting som gjør meg glad i hverdagen. ♥ Jeg kan umulig nevne alt, men generelt blir jeg alltid glad når jeg lytter til kroppen, tar pauser og gjør det jeg får lyst til. Det å tilbringe tid med venner og familie, samt lese de nydelige kommentarene dere legger igjen gjør meg ivertfall veldig glad. Så om jeg vil fotografere, rydde, sove, gå en tur ut, spise en sjokolade, danse, ta et varmt bad, tegne, jogge eller se på serier - så gjør jeg det. 

Hvis du kunne bytte navn med en av søstrene dine, ville du gjort det eller ikke? Jeg kunne ikke vært med fornøyd med navnet mitt, så det ønsker jeg ikke å bytte ut med noe annet. ♥ Jeg ville altså ikke byttet ut navnet mitt med ett av søstrene mine sine, selv om jeg syns de har veldig fine navn også.

Tusen takk for gode spørsmål! Lurer dere på noe annet til neste gang?

2 kommentarer Skjul

Hannehm

03.02.2016 kl.22:00

bra svart <3
Vivel S

03.02.2016 kl.22:16

Hannehm: Tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar

hits