Q&A #6

Hvilke blogger leser du fast? Favorittene miner er definitivt Kenzas, Angelica Blick, CathInTheCity, Eirin Kristiansen, Krisssy og Annijor.

Hvilken telefon har du? Jeg har iPhone 6s i gull, den er med over alt og er helt fantastisk!

Har du et kjæledyr? Ja jeg har en nydelig katt som heter Sushi, og i skrivende stund sover den like ved siden av meg i sengen.

Hvordan er du når du er på skolen? Godt spørsmål, jeg gjør som jeg får beskjed om og har enda ikke fått en eneste anmerkning, men kan likevel ha tankene på helt andre ting i timene av og til. Jeg rekker opp hånden når jeg har svaret på noe og prøver å være aktiv, men ofte liker jeg bedre å lytte til læreren snakke enn å måtte delta mye i diskusjon selv. Jeg noterer gjerne iherdig nøyaktig det læreren sier ned i ulike word dokumenter hvor jeg fikser ulike skriftstørrelser, linjeavstand, kolonner, bilder osv. og får det til å se litt fancy ut, det får meg i bedre humør haha! Jeg er med vennene mine i alle friminuttene og har alltid med meg alle bøkene og utstyret jeg trenger slik at jeg slipper å gå innom skapet mellom hver time. Jeg liker svært godt å være komfortabel, går derfor alltid i behagelige antrekk og har med meg alt jeg skulle kunne trenge i løpet av en skoledag. Det er så kipt å komme på noe i løpet av dagen som man trenger, alt fra håndkrem til solbriller, paraply og svarte penner! Har alltid med matpakke hjemmeifra og fyller alltid flasken med kaldt vann, men kjøper meg ofte litt ekstra fra kantinen - ofte enten salat, iste, yoghurt eller pannekaker. Jeg gjør de leksene jeg føler jeg får best utnytte av selv og prioriterer frem avsluttende fag, samt mine favorittfag hehe. Så for meg handler det altså om å være komfortabel, få mest mulig gjort ferdig på skolen og følge med i timene.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Hvilket kamera bruker du? Jeg bruker Nikon D3200, men har såå lyst på et nytt! Jeg kunne virkelig tenke meg et kamera som har vridbar skjerm og autofokus på film, men en vidvinkel linse hadde også vært så kult til bilder.

Er det noen i din vennekrets som også driver med f.eks. YouTube eller blogg? Nei det er det ikke, men det skulle jeg virkelig ønske! Det hadde vært så gøy å hjelpe hverandre opp og frem, ta bilder sammen og for eksempel spille inn videoer sammen. Ååh det hadde vært gøy det!

Har du et mål med livet? Ja jeg har vel det, å bli lykkelig.

Hva var det forrige du kjøpte? Et hudpleiesett fra Clinique mot uren hud, to sminkesvamper og to pakker med bomullspads.

Når planlegger du antrekkene dine, om morgenen eller kvelden før? I hverdagene planlegger jeg alltid kvelden før for å spare tid, men i helgene ser jeg ikke på det som nødvendig. Det føles så godt å våkne og slippe å måtte ta en slik avgjørelse haha, er dere ikke enig?

Processed with VSCOcam with f2 preset

Hvordan var overgangen fra ungdomsskolen til videregående? Det gikk veldig fint og føltes helt naturlig! Det var veldig få i klassen vår som kjente hverandre fra før av så man ble fort kjent, men det tok vel noen måneder før jeg fant mine venner på en måte. Overgangen gikk for meg altså veldig fint, det føltes blant annet veldig godt å få mer ansvar selv. Jeg føler lærerne behandler deg som om du er eldre, og du har dermed mye mer ansvar for egen læring - det hadde jeg virkelig gledet meg til. Jeg kan blant annet fokusere på det jeg får mest utnytte av, ta notater i word og være meg selv.

Nevn et hudprodukt, et klesplagg og et sminkeprodukt du ønsker deg akkurat nå. Ååå jeg ønsker meg virkelig Swiss Skin Roller, en skikkelig flott skinnjakke og så kunne jeg gjerne tenke meg noen nye leppeprodukter fra MAC.

Lurer du på noe annet til neste gang?

 

2 kommentarer Skjul

Jesus 4 a Reason

01.04.2016 kl.04:33

Ååh elsker headeren din. Leser mange av de samme bloggene :-) fine svar <3 ønsker deg en god natt fine deg <3:-)

// Benedicte
Vivel S

01.04.2016 kl.11:23

Jesus 4 a Reason: Åå tusen tusen takk! Så hyggelig <3

Skriv en ny kommentar

hits