Dyreelskeren


Hmm, hva kan jeg si. Jeg er kanskje litt i overkant glad i dyr, og det å fotografere hehe... Her har dere altså fått et langt bildedryss fra mitt besøk i London Zoo for rundt to år siden. Herlighet så vakre dyr! ♥ Nå sitter jeg iallfall godt til rette i sofaen med katten ved min side, mens regnet prikker mot vinduene. Katter er nydelige vesen, og jeg håper å alltid kunne ha slike dyr rundt meg. 

Prøver virkelig å motivere meg selv til å regne videre på matten nå. Jeg har hatt fri fra skolen i dag ettersom jeg valgte å ta en muntlig naturfagsamtale på fredag, og den gikk strålende! Det er så herlig å ha forberedt seg lenge, i tillegg til å ha en lærer som nikker underveis og viser tegn til at det du forklarer er riktig. Ingenting er som å starte helgen slik. Likevel har jeg virkelig bare fått gjort typ tre matteoppgaver denne helgen, og det er virkelig ikke nok til tentamen haha. Skal nå få laget meg en god kopp te, og prøve å sette i gang med arbeidet straks. Ønsker dere alle en fortsatt fin mandagskveld!

Har dere også kjæledyr kanskje?

2 kommentarer Skjul

REBECCA HOLDER

03.05.2016 kl.04:45

SÅ mange fine og herlige bilder. Jeg også elsker dyr, og kunne sett på bilder og videoer i en evighet, haha. Får håpe du får jobbet litt med matten, selv om det er skikkelig pyton !!
Vivel S

03.05.2016 kl.17:17

REBECCA HOLDER: Åå tusen tusen takk! <3 Jeg liker egentlig matte veldig godt, noen ganger mangler man bare litt motivasjon hehe.

Skriv en ny kommentar

hits