Q&A #7

Så flink du er til å ta bilder, hvilket kamera bruker du? Åå tusen takk, jeg bruker Nikon D3200.

Hvis du skulle kjøpt deg et nytt kamera nå, hvilket ville du gått for? Jeg ønsker meg egentlig to nye kameraer nå: Olympus E-PL7 og Canon EOS 750D. ♥ Jeg har lyst på Olympus kameraet fordi det er så lite og lett, har pent design, wifi muligheter og vridbar skjerm. Det vil være lett å ta med seg rundt, ta lyse bilder, "redigere" bildene før du tar dem og vlogge med. Jeg har også veldig lyst på kameraet fra Canon ettersom det hadde vært perfekt til å filme videoer i skikkelig god kvalitet. Det har veldig mye av hva jeg ser etter i et godt kamera til den bruken, som for eksempel vridbar skjerm og film i HD-oppløsning.

Utrolig fine bilder! Lurer på hvor du henter inspirasjon fra? Åå tusen takk! Jeg henter egentlig inspirasjon overalt, men gjerne personer jeg ser ute, Pinterest, bloggere og Instagram.

Favoritt TV-program? Hmm, det må vel bli The Big Bang Theory. 

Har du kjæledyr? Ja, jeg er så heldig å ha en liten katt ved navn Sushi. ♥ Hun er en rasekatt - sibirkatt, som skal være hakket mer allergivennlig.

Hvilke blogger leser du fast? Kenza Zouiten, Eirin Kristiansen, Cathrine Heienberg, Kristine Ullebø og Angelica Blick.

Hvorfor startet du å blogge, og hvorfor startet du en youtubekanal? Jeg ønsker å spre glede, inspirere og levere regelmessig innhold - både videoer og innlegg av god kvalitet. Jeg gjør det for å drive med ting jeg synes er gøy, som fotografering, skriving, filming, redigering osv. 

Hva er ditt beste minne, hvor du lærte mye om deg selv? Andre året jeg var så heldig å få spille hovedrollen, prinsessen, i Nøtteknekkeren. Det å arbeide så intensivt, timesvis, syv dager i uken måneder i forveien. Reise til og fra Oslo for å danse på Operaen og trene på Khio. Plastre og bandasjere tær med blå negler og gnagsår, for så å danse ut tåspisskoene langt fortere enn før. Når dagen var over forlot man skoene med svette og blod langs innsiden. For så å avslutte det hele på scenen, med fullsatt sal og stående applaus. En ekstremt lærerik og utrolig opplevelse.

Beste filmen du har sett? Åå det er så vanskelig å velge bare en, men kanskje Interstellar. Er også veldig glad i Harry Potter serien og Pirates of the Caribbean filmene.

Hva har du i snitt? Jeg er ikke helt sikker på hva jeg får i snitt nå til sommeren, men til jul fikk jeg 5,1 og på vitnemålet i tiendeklasse fikk jeg 5,2. Dette er altså karakterer jeg er veldig fornøyd med, målet mitt er egentlig å få femmer i alle fag. 

Er du opptatt av kosthold og trening? Jeg spiser det jeg vil når jeg vil, det er noe jeg alltid har gjort. Det betyr ikke nødvendigvis at jeg spiser usunt, jeg er for eksempel veldig glad i grønnsaker, frukt, bær, grove kornprodukter og fisk. Men har jeg lyst på godteri, så spiser jeg det. Trening derimot er noe jeg alltid har drevet med. Jeg har nemlig engasjert meg veldig innenfor dans de siste elleve årene og har derfor trent fast. Nå tar jeg altså en del danseklasser i uken, men mer enn det trener jeg ikke.

Har du prøvd å drikke, snuse eller røyke? Jeg har smakt alkohol flere ganger, men kommer ikke til å begynne å drikke før jeg fyller 18. Snus og røyk er noe jeg har bestemt meg for å aldri prøve. I mine øyne ser det rett og slett ikke bra ut.

Hvis du måtte være med på norske talenter, hva hadde du gjort? Definitivt danset.

Yndlings klesbutikk? Brandy Melville.

Yndlings matrett? Dette spørsmålet er ikke lett å svare på, kanskje pinnekjøtt, pizza, torsk med bacon eller pannekaker.

Er du fornøyd med hårfargen din, eller ville du ha hatt en annen? Nei jeg er egentlig ikke så fornøyd med den naturlige hårfargen min. Har veldig lyst til å farge det, og det siste året har jeg faktisk vurdert å få ombre - det er så fint! Jeg kunne også tenkt meg å farge det lyst, som Aspyn Ovard for eksempel. Det eneste jeg vet sikkert er at dersom jeg velger å farge det må det bli en kald farge.

Hvilke dansestiler danser du? Jeg har danset jazz i 4 år, moderne i 7 år og ballett i 11 år nå, men har også danset samtidsdans i 3 år. For øyeblikket går jeg på de tre førstnevnte stilene.

Hvordan er nivået på danselinjen du går på? Jeg vil dessverre si at nivået er relativt lavt ettersom det er mulig å komme inn bare på karakterer, og at man derfor kan starte på danselinje uten å ha danset før. Dette er noe jeg var helt klar over da jeg begynte, men jeg koser meg likevel i klassen. ♥

Hva er det beste med å gå på danselinjen? Det beste må være det å få en variert skoledag og det å treffe andre med felles interesser. Det å kunne danse i skoletiden gjør gjerne at man får et lite pusterom i løpet av skoledagen som gjør at dagen går fortere, men det er likevel en nokså slitsom linje. Det er en del trening og lange skoledager, men jeg føler iallefall at denne linjen var det riktige valget for meg.

Hvis dere fortsatt sitter igjen med spørsmål er det bare å legge dem igjen her i kommentarfeltet så svarer jeg ved neste spørsmålsrunde. ♥

4 kommentarer Skjul

RebeccaHasselgard

02.06.2016 kl.21:54

Fine svar å lese fra deg :)
Vivel S

02.06.2016 kl.21:56

RebeccaHasselgard: Åå så hyggelig <3

03.06.2016 kl.10:35

hvorfor svarte du ikke på alle spørsmålene som ble stilt?
Vivel S

03.06.2016 kl.18:07

Anonym: Det er det flere gode grunner til. For det første må man ikke svare på alle spørsmålene som blir stilt. For det andre hadde det tatt meg mye lengre tid, jeg brukte allerede tre timer fra jeg startet på innlegget til det var ferdig. For det tredje er det ikke alle spørsmål som passer å tas med, eventuelt er vakt formulert, vanskelig å tyde eller feilskrevet. Lurer du likevel fortsatt på noe er det bare å stille spørsmålene igjen, så kanskje jeg svarer på dem ved neste spørsmålsrunde.

Skriv en ny kommentar

hits