Jeg tenker alltid

Hodet mitt er fullstendig fult av tanker. Jeg tenker hele tiden. På fortiden, fremtiden, livet og alt. 

Jeg har mine oppturer og nedturer jeg og. Dere har nok forstått at jeg hovedsakelig ønsker å være positiv her på bloggen. Jeg vil at dere skal bli i godt humør av å klikke dere inn hit. Jeg ønsker å spre glede, inspirere, lage innlegg og videoer av god kvalitet regelmessig. Jeg vil vise hva jeg liker å drive med og inspirere andre til å drive med det samme selv. Kanskje det på utsiden bare ser ut som om jeg smiler og har det bra. Vel, har jeg egentlig det? Sannheten er at jeg ikke riktig vet. Jeg har i all fall ingen grunn til å deppe nå. Jeg har faktisk all grunn til å være glad. Midt i sommerferien, med tid til å gjøre alt jeg skulle ønske. Likevel føler jeg meg sliten. Sliten uten grunn. Ikke på den måten at jeg ikke klarer å trene, eller ikke klarer å komme meg ut døra. Har jeg lyst, er det overhodet ikke noe problem nemlig.

Noen dager skulle jeg likevel ønske at jeg bare kunne bli liggende i sengen min. Alene. På mitt rom. Derfra kan jeg gjøre mange ulike ting for å holde humøret oppe. Jeg kan blant annet se på serier, lese, tegne, skrive og sove. Jeg rigger meg til slik at jeg har litt snacks lett tilgjengelig på nattbordet og stenger verden ute. Det er godt å være alene i blant, mens det ellers føles aller best å omringes av vakre mennesker. Jeg trenger min alenetid, men det betyr absolutt ikke at jeg velger det fremfor andre. Jeg elsker å omringes de jeg er glade i, men trives også godt i mitt eget selskap.

Som ungdom i dag står jeg fremfor mange valg. Alle minner meg på det, som om jeg ikke er klar over det allerede. Hva jeg ønsker å jobbe som, og hvem jeg er. Det er tross alt bare to av spørsmålene. Dette skal jeg kunne svare på, når følelser og humør svinger raskere enn noen gang før. De tipser og foreslår, alt de mener jeg burde velge og å gjøre. Men svaret er at jeg virkelig ikke vet. Jeg har ingen anelse. Ikke nå. Nå trenger jeg bare å leve.

Men er det en ting jeg virkelig har fått ut av alle disse tankene, så er det det å gå etter lykken. Å alltid velge å fokusere på det som gjør meg glad her i livet. Det som får meg til å slappe av. Det som får meg til å smile. I det siste har jeg derfor prøvd å fokusere på hva som gjør meg glad. På hva som får meg bort fra de mange tankene. Ikke at de er et problem. Jeg ser ikke på følelsene mine som noe dumt. Av og til trenger jeg bare en pause. Selv fra korte, lange, dype, mørke, enkle, kompliserte og lystige tanker.

Jeg har oppdaget at for øyeblikket stortrives jeg blant annet ved å skrive, tegne, fotografere, lytte til musikk, se filmer, lese, lage mat, jobbe med videoer eller være med venner. Jeg elsker det. Så kanskje det er noe sånt jeg velger å jobbe innenfor en dag. Det får tiden vise. Jeg forhaster meg ikke. Det som gjelder nå er å gjøre alt for å være glad.

Målet med livet mitt må være det å være lykkelig, og det må man jobbe for. ♥

Dette er noe jeg aldri har valgt å snakke med noen om. Likevel følte jeg i dag at det var riktig å dele litt tanker her. Kanskje noen av dere opplever noe lignende, da er det nemlig alltid godt å vite at du ikke er den eneste. Jeg har det bra altså, av og til er det bare godt å få ut litt tanker. Så fortell meg gjerne i kommentarfeltet: en ting som virkelig gjør dere glad. Det hadde jeg satt enormt stor pris på å lese akkurat nå. ♥

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits