Q&A #8

Hvilke fag skal du ha på skolen etter sommerferien? Jeg skal ha R1 matematikk, geografi, samfunnsfag, fransk, historie, norsk, grunntrening i dans, scenisk dans og dans i perspektiv som jeg tror vil si dansehistorie og folkedans.

Og hvor mye skal du trene dans? Dette året kommer jeg kun til å ta en ekstra danseklasse utenom timene vi får på skolen. Jeg er likevel litt usikker på nøyaktig hvor mange klokketimer det blir til sammen dessverre.

Hvor sent slutter den seneste dansetimen du har i løpet av en vanlig uke? 21:20

Hva har du i snitt? 5.5

Hva er drømmejobben? Dette er for meg et veldig vanskelig spørsmål, fordi jeg ikke vet hva jeg vil bli. Men den absolutte drømmejobben må kanskje være å kunne leve av å reise, fotografere og å lage videoer. Og på den måten få muligheten til alt mulig spennende som å skrive en bok, gi ut en kolleksjon og starte en butikk eller et merke. ♥

Favoritt band/artist? Jeg har faktisk ikke noen spesiell favoritt.

Hvilke blogger leser du fast? Favorittene miner er definitivt Kenzas, Angelica Blick, CathInTheCity, Eirin Kristiansen, Zoella og Aspyn Ovard.

Hvor du henter inspirasjon fra? Jeg henter egentlig inspirasjon fra over alt, men gjerne personer jeg ser ute, Pinterest, bloggere og Instagram.

Hvorfor startet du å blogge, og hvorfor startet du en youtubekanal? Det er fordi jeg ønsker å spre glede, inspirere og levere regelmessig innhold - både videoer og innlegg av god kvalitet. Jeg gjør det for å drive med ting jeg synes er gøy og inspirere andre til å drive med det samme. For eksempel fotografering, skriving, filming, tegning og redigering.

Favoritt TV-program? Hmm, det må vel bli The Big Bang Theory. 

Liker du kaffe? Ja det gjør jeg.

Hvilket kamera tar du bilder med? Nikon D3200.

Beste boken du har lest? Åh dette har jeg dessverre ikke noe svar på, men jeg har veldig mange bøker fremfor meg som skal leses snarest. Kanskje en av dem blir min absolutte favoritt. I så fall kommer jeg trolig til å skrive om den her.

Kan du linke til dekslene? Ja, de er bestilt her.

Er det noen i din vennekrets som også driver med f.eks. YouTube eller blogg? Nei det er det ikke, men det skulle jeg så virkelig ønske! Det hadde vært utrolig gøy å kunne hjelpe hverandre opp og frem, ta bilder sammen og for eksempel spille inn videoer sammen. Ååh det hadde vært gøy det!

Hvis du skulle kjøpt deg et nytt kamera nå, hvilket ville du gått for? Jeg holder på å spare til Canon EOS 70D. ♥♥♥ Det hadde vært det perfekte kameraet til å ta bilder og filme videoer i skikkelig god kvalitet. Det har veldig mye av hva jeg ser etter i et godt kamera til den bruken, som blant annet vridbar skjerm, wifi muligheter og film i HD-oppløsning.

Er du fornøyd med hårfargen din, eller ville du ha hatt en annen? Nei jeg er egentlig ikke spesielt fornøyd med den naturlige hårfargen min. Har veldig lyst til å farge det, og det siste året har jeg faktisk vurdert å få ombre - det er så fint! Jeg kunne også tenkt meg å farge det lyst, som Aspyn Ovard for eksempel. Men det eneste jeg vet helt sikkert er at dersom jeg skulle velge å farge det, må det bli en kald farge.

Hva lurer du på til neste gang?

4 kommentarer Skjul

Hege Kristin

24.07.2016 kl.14:35

så fine svar :D

har forresten ukens blogg konkurranse på bloggen, gjerne ta en titt!
Vivel S

24.07.2016 kl.15:00

Hege Kristin: Tusen takk! <3
Hannehm

24.07.2016 kl.20:35

bra svart :)
Vivel S

24.07.2016 kl.23:40

Hannehm: Tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar

hits