Q&A #9

Hva vil du jobbe som i fremtiden? Jeg klarer ikke se for meg et bestemt yrke, men kan igjen svare at det må bli innenfor noe kreativt. Noen eksempler på hva jeg har i hodet for øyeblikket er noe innenfor reklame, interiør, kostyme, blogg, film, design, foto eller landskapsarkitektur. ♥ Det viktigste er at jeg får en jobb jeg gleder meg til å utføre hver eneste dag, det er målet.

Spiller du Pokémon Go? Ja selvfølgelig! Må si at hele idéen bak spillet er helt topp.

Ser du frem til russetiden? Altså, ja jeg gleder meg veldig til å feire det å være ferdig med 13-års skolegang sammen med gode venner! Men jeg kommer nok til å passe på at jeg får nok søvn, følge med på skolen og ikke bruker for mye penger på det. Derimot gleder jeg enormt mye til å pynte russedressen min, haha. Så typisk meg.

Hva er din favorittfarge? Definitivt blå. Den fargen er i mine øyne rett og slett bare helt nydelig.

Hvor er det lengste du har vært hjemmefra? Egypt. Det er definitivt den aller beste ferien jeg noensinne har vært på. Opplevde solnedgang i ørkenen, red kameler til pyramidene, snorklet med eksotiske fisker daglig (føltes som om jeg virkelig var med i Oppdrag Nemo), besøkte fantastiske muséer, kjøpte parfyme laget på samme måte som de gjorde i det gamle Egypt, stekte brød med beduiner og bodde på et nydelig hotell.

Hva fikk du i snitt til sommeren? 5.5 faktisk, ble skikkelig positivt overrasket ettersom jeg forventet en blank femmer.

Når du kjøper kuleis, hvilke smaker går du for? Det kommer litt an på dagen, men går veldig ofte for sorbeter. Sitronsorbet er min absolutte favoritt, men mango-, pasjonsfrukt- og bringebærsorbet er også veldig godt.

Sparer du til noe spesielt for øyeblikket? Ja, jeg sparer forsåvidt til hele ønskelisten hehe. Er allerede godt i gang med ønskelisten min til jul, er det bare meg? Men Canon EOS 70d står øverst på listen og prioriteres derfor nå.

Følger du med på noen serier for tiden? Ja, jeg startet faktisk på Stranger Things i går. Synd jeg bare har to episoder igjen, for det er så spennende! 

Hvilket stjernetegn er du? Fiskene.

Hva lurer du på til neste gang?

7 kommentarer Skjul

Lisa Rorvik

09.08.2016 kl.10:17

Så fine svar :)
Vivel S

09.08.2016 kl.11:05

Lisa Rorvik: Åå tusen takk! <3
Inga

09.08.2016 kl.10:37

Så fine og inspirerende svar :-) Ha en fin dag!
Vivel S

09.08.2016 kl.11:05

Inga: Åå tusen takk! <3
Kathrine Skaug

09.08.2016 kl.15:39

Så fine svar :)

Hvor ser du deg selv om 10 år?

Hvis du hadde vunnet 10 millioner, hva ville du brukt pengene på?
Hege Kristin

09.08.2016 kl.18:41

så fine svar <3
Vivel S

09.08.2016 kl.19:41

Hege Kristin: Tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar

hits