Mine Lush produkter

Skin's Shangri La Facial Moisturizer - Den absolutt beste fuktighetskremen jeg har prøvd. En veldig fet hudkrem som gir masse fuktighet og er drøy i bruk. Passer nok godt til tørr hud.

 Breath Of Fresh Air Toner Water - En toner som etterlater ansiktet med en ren følelse, som et friskt pust. Likevel må jeg føye til et stort minus her, for en spray som dette forventer jeg at skal treffe ansiktet som lett yr og ikke én hard stråle. Blir derfor nødt til å bruke en bomullspad, men det fungerer egentlig fint.

Mint Julips Lip Scrub - Denne både lukter og smaker skikkelig godt, og minner veldig om mintsjokolade. Den fungerer supert på tørre lepper og etterlater dem myke. Jeg sliter ofte med tørre lepper og denne har da vært min redning! Bruker den normalt en gang i uken, eller når det trengs.

Dark Angels - Ja, det er veldig stilig at den er kullsvart, men den blir nokså vanskelig å vaske bort etterpå. Likevel bruker jeg denne to ganger i uken ettersom den gjør det den skal og får huden til å føles veldig ren.

♥ Rub Rub Rub Shower ScrubEn fresh turkis kroppsskrubb som jeg er blitt veldig glad i. Denne bruker jeg normalt hver gang jeg tar meg et bad. Anbefales virkelig.

♥ Catastrophe Cosmetic Fresh Face Mask - En god ansiktsmaske som føles nedkjølende og beroligende mot huden ettersom den kommer rett fra kjøleskapet. Også drøy i bruk, men ettersom den er fersk må den brukes opp på bare et par uker. Et flott produkt.

♥ D´Fluff Strawberry Shaving Soap - Enkelt og greit, gjør akkurat det den skal og har i tillegg en veldig fin lyserosa farge. Men jeg kommer definitivt til å kjøpe denne igjen når den en gang blir tom, er nemlig veldig drøy i bruk.

Jeg virkelig digger Lush sin innpakning, deres konsept og at alle produktene bare føles så ferske og rene. Så ja, jeg har brukt opp en del Lush produkter over de siste årene og tenkte derfor dere kanskje ville høre min mening om enkelte av produktene. ♥

Har du et favorittprodukt fra Lush?

5 kommentarer Skjul

Henriette Celin

10.08.2016 kl.15:01

Wow, så mange du har! eier ingenting derfra for øyeblikket ;-P
Vivel S

10.08.2016 kl.15:28

Henriette Celin: Hehe ja, det har blitt en del!
Karina Larsen

10.08.2016 kl.15:27

Åh, så mange herlige produkter :D
sarakvammen

11.08.2016 kl.19:23

Har selv ingen, men har så lyst å teste produkter fra Lush, har hørt så mye bra om det!
Vivel S

11.08.2016 kl.22:33

sarakvammen: Ja, jeg er veldig glad i mange av produktene deres!

Skriv en ny kommentar

hits