Redigering av Bilder

Noen før og etter eksempler på hvordan jeg redigerer bildene mine.

I dag tenkte jeg å forklare dere hvordan jeg pleier å redigere bildene mine. Nå er det nemlig blitt slik at jeg nesten alltid foretrekker å redigere dem litt, og ønsker derfor å gjøre det raskt og enkelt. Jeg pleier derfor bare å redigere dem i Bilder på Macen min. Fordi jeg laster opp og lagrer bildene mine der uansett tar det meg absolutt ikke lang tid. Dersom du bruker et annet redigeringsprogram vil du likevel enkelt kunne utføre de samme justeringene som meg.

Jeg pleier først å beskjære bildet dersom det skulle være nødvendig. Så velger jeg filteret Kromatisk ettersom jeg syns det fint bringer frem fargene i bildet, i tillegg til å lysne og øke kontrastene litt. Det hender jeg går for filteret Utvasket også, men bare dersom jeg ønsker mer nøytrale farger i bildet. Det hender også jeg bruker verktøyet Retusjer for å vaske bort noe som ikke skulle være der eller sveipe over noen urenheter. Deretter trykker jeg meg inn på Justeringer og endrer på lyset og fargene. Det kommer helt an på hvert enkelt bilde om jeg ønsker det lysere eller mørkere, og med blassere eller sterkere farger. Og voila, enklere får du det ikke!

Nå vil jeg veldig gjerne høre deres tanker rundt innlegget i kommentarfeltet. ♥

5 kommentarer Skjul

Henriette Celin

12.08.2016 kl.10:27

Det er noe sånt jeg gjør og ser det ut som, bare jeg helst vil ha bildene enda litt lysere (:
Kathrine Skaug

12.08.2016 kl.12:45

Herlig innlegg <3 Jeg og redigerer alle bilder, men i photoshop, så tar litt lengre tid dessverre. Heldigvis syns jeg det er gøy da :D
Karoe

12.08.2016 kl.14:38

Du er så flink! :) Hvilket program bruker du?
Vivel S

12.08.2016 kl.16:23

Karoe: Åå tusen takk! Jeg pleier bare å redigere dem der hvor jeg laster opp bildene på macen min. <3
RebeccaHasselgard

12.08.2016 kl.17:39

alltid moro å se hvordan andre redigerer bilder i forhold til hvordan du gjør det selv : - )

Skriv en ny kommentar

hits