Q&A #10

Hva jobber du som, og kan du forklare alt rundt jobbtider og lønn? Dette forstår jeg godt at dere lurer på! Jeg har nemlig ikke fortalt særlig om akkurat hva jeg jobber som da dette varierer en del. Jeg har nemlig det siste året blant annet undervist en gruppe danseelever i klassisk ballett og jazz, tatt ulike oppdrag for et eventbyrå og utført veldig mange oppdrag som ansiktsmaler. Jeg har vel hovedsakelig jobbet som ansiktsmaler, og da malt i alt fra store festivaler til små barneselskap. Lønnen som danselærer og innenfor eventbyrået går på en fast timelønn, men som ansiktsmaler har den variert litt ettersom det er mange ulike faktorer som er med på å bestemme mengden arbeid og utgifter per oppdrag. Hvor lenge jeg jobber, antall barn som skal males, hvor mye utstyr det kreves og hvor lang tid det tar for meg å utføre. Jeg jobber alt fra to til åtte timer i strekk noen ganger i måneden, både etter skolen og i helger. Dersom du ønsker å finne ut litt mer om meg som ansiktsmaler har jeg en facebookside dere kan klikke dere inn på her.

Hvor ser du deg selv om ti år? Åå denne typen spørsmål er så vanskelige å svare på, men også så spennende å drømme seg bort i! Det hadde vært gøy om jeg er ferdig med utdanningen min og befinner meg ute i en jobb jeg virkelig elsker å drive med. I tillegg håper jeg at jeg har reist masse og bor eller i det minste besøker England ofte. Hm, eller kanskje jeg har tatt utdanningen min der? Jeg håper også at jeg da får meg en hund, gjerne en Golden Collie. ♥ Og ja, forhåpentligvis har jeg funnet meg en fantastisk kjæreste som jeg deler en vakker leilighet med. I all fall håper jeg at jeg er glad i hverdagen og har det bra, det er det viktigste.

Dersom du hadde vunnet ti millioner kroner hva hadde du brukt det på? Oi. Realistisk sett hadde jeg nok startet forsiktig med å kjøpe opp små ting på ønskelisten min. Sikkert skjemmet meg bort med flotte Apple produkter, gode kvalitetsklær jeg hadde lyst på og skikkelig godt kamerautstyr. Jeg ville og gjort det mulig for meg selv å drive med det jeg liker å gjøre - altså fokusere på kreative ting som foto, film, skriving og tegning. Deretter hadde jeg nok bestilt meg utenlandsturer med noen av de aller nærmeste venninnene mine. ♥ Det er så mange spennende land jeg har lyst å besøke, nye kulturer jeg vil møte og eksotisk dyreliv jeg drømmer om å oppleve. Jeg hadde nok derfor tatt med familien på reiser verden rundt. Jeg ville blant annet ha hoppet i fallskjerm, dratt på afrikansk safari, snorklet blant korallrev, fotografert på Island og klappet tigre. Så hadde jeg selvfølgelig spart veldig mye av pengene til jeg flyttet ut slik at jeg kunne fått meg en fin leilighet tidlig. Jeg ville også ha gjort mitt for å hjelpe og redde hjemløse dyr. I tillegg hadde jeg hatt utrolig lyst til å gi litt penger til formål jeg virkelig står sterkt for som å bevare regnskogen, redde utrydningstruede dyrearter og naturområder. Åå jeg blir bare så engasjert av å se alle disse mulighetene.

Ikke så mange spørsmål denne gangen, men de krevde litt utdypede svar. Håper dere likte innlegget og dersom dere lurer på noe annet til neste gang er det bare å spørre i kommentarfeltet under. Så skrives vi snart igjen. Klem ♥

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits