Uken som gikk... #6

Ukens film... Her blir jeg nesten nødt til å gå for Suicide Squad! Ååh den var bare så utrolig kul. Harley Quinn altså, for en stilig rolle.

Ukens sang... Okie, her kan det virkelig ikke bare nevnes en: Girls Like - Tinie Tempah, Zara Larsson, Cool Girl - Tove Lo, Heathens - Twenty One Pilots & You Don't Own Me - Grace, G-Eazy.

Ukens serie... Definitivt Gossip Girl! Jeg er snart ferdig med sesong to nå, og det er rett og slett helt fantastisk heheh. Bare digger alle rollene, spesielt Chuck Bass & Blair!

Ukens innkjøp... I uken som gikk var jeg utrolig nok veldig flink til å ikke kjøpt meg særlig nytt. Det må derfor kanskje bare bli en liten notatbok med blanke sider fra Lagerhaus. Den var rett og slett bare veldig enkel og søt. Planen er at i det jeg mottar mitt nye kamera skal mye planlegging av nye videoer skrives ned der. Åå som jeg gleder meg til å komme i gang med å lage videoer til dere igjen! ♥ 

Ukens sminkeprodukt... Pro Longwear concealeren min fra MAC i fargen NW15. Jeg har hatt veldig uren hud den siste uken og da har det vært godt å ha en concealer med skikkelig god dekkevne - så den anbefales!

Hva tenker dere om denne typen innlegg?

2 kommentarer Skjul

Hege Kristin

08.09.2016 kl.00:09

så fin uke du har hatt <3
Henriette Celin

08.09.2016 kl.08:17

Har nylig sett den filmen selv, og den var SÅ bra :-D

Kule sanger og ^^

Skriv en ny kommentar

hits