Antrekk 12.02.2017

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Hei! Fikk plutselig lyst til å oppdatere dere igjen, kjente nemlig på at det er veldig lenge siden jeg postet jevnlige innlegg her - og jeg savner det. Problemet er bare at jeg ikke føler at tiden strekker til, men sånn vil det kanskje alltid være. Det handler vel om prioriteringer og effektivitet. Det er selvfølgelig alltid ting man ønsker å gjøre som bare ikke blir gjennomført, men da er det viktig å fokusere på hva man har fått til, ikke bare hva man ikke har rukket å gjøre. I dag for eksempel kjente jeg at skuldrene mine kunne senke seg mange hakk etter å ha fullført noen intense dager med både fremføring om Platons idélære, prøve om norsk middelalder, prøve i matematikk og om vær og klima - og de gikk egentlig ganske greit alle sammen. Så jeg ønsker å konkludere med at vi må være stolte over hva vi har fått til, og ikke stresse over alt vi skulle ønske vi hadde gjort.

Tenk at vi allerede er kommet til 14.02.2017, altså tiden bare raser av gårde. Åå god valentinsdag da dere! Glemte det nesten helt vekk da jeg selv ikke egentlig har feiret dagen på noe vis. Har du gjort noe spesielt for å feire dagen kanskje? Katten min fylte fem år i dag da, så jeg har tilbrakt dagen min med den, hehe.

Jeg har forresten nå lagt ut en ny lookbook på youtubekanalen min, så jeg hadde satt veldig stor pris på om du sjekket den ut ved å klikke her. ♥ Klem

4 kommentarer Skjul

Camilla

14.02.2017 kl.23:53

Veldig fint antrekk!
Vivel S

14.02.2017 kl.23:55

Camilla: Åå tusen takk! <3
http://hevhodet.blogg.no/

15.02.2017 kl.02:07

Så flott antrekk :)
Vivel S

15.02.2017 kl.17:42

http://hevhodet.blogg.no/: Åå tusen takk!

Skriv en ny kommentar

hits