Gjennom Iphonekameraet


De vakre blomstene får virkelig byen til å skinne for tiden. De som planter og vedlikeholder alt grønt i sentrum gjør en fantastisk jobb! Byparken og Lille Lungegårdsvannet ser som alltid nydelig ut også. // Meg som lytter til musikk på vei til parken, og kjenner solstrålene varme i nakken.


Så forestillingen "Jeppe på Bjerget" med klassen for noen uker til bake. Imponerende godt utført av alle involverte! Ekstra kjekt å se etter å ha både lest og jobbet en stund med stykket på skolen. Særdeles underholdene, og anbefales på det sterkeste. // Jeg tegner sååå mye for tiden, og her er da en av dem ferdig. Må si at elefanten ble ordentlig søt. ♥


Meg som nyter varme sommerdager i parken med fuglekvitter, solbriller og godt lesestoff. Jeg prøver da å gå i ett med omgivelsene og kjører blomsterprint. Er blitt veldig glad i denne jumpsuiten fra Nelly. // Enda flere blomster. Botanisk hage er så fargerik og fin på denne tiden av året!


Enda litt mer natur må jeg snike med. Dette bildet er tatt på Nordnes, der har de nemlig mange flotte trær, hihi. // Når jeg er alene hjemme spares det ikke på matvarehandlingen altså. Jeg skulle bare kjøpe inn mat for ett lite døgn, og her er ikke alt en gang... Huff, hvordan skal jeg klare å begrense pengebruken når jeg en dag flytter ut?


Den perfekte lørdagskveld hos meg for tiden inkluderer: god mat (gjerne smågodt, bær og smeltet sjokolade), tid for meg selv, noen episoder Prison Break og en tegneblokk. Da storkoser jeg meg. ♥ // Neste bilde er tatt i dag og viser et sammendrag jeg har skrevet til tirsdagens prøve i geografi. Jeg er så absolutt ikke forberedt, og har nå bare en dag igjen på å pugge. Ønsk meg lykke til!

Hva har du i tankene for tiden?

4 kommentarer Skjul

Tanja Amanda Höglund Pettersen

29.05.2017 kl.09:12

Så mange flotte bilder :)
Vivel S

29.05.2017 kl.13:09

Tanja Amanda Höglund Pettersen: Tusen takk! <3
RebeccaHasselgard

29.05.2017 kl.16:42

Herlige bilder, fikk sommerfølelse! :)
Vivel S

29.05.2017 kl.18:23

RebeccaHasselgard: Så hyggelig, tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar

hits