Uken som gikk... #7

Ukens serie... Definitivt Prison Break! Det er absolutt den beste serien jeg noensinne har sett. Jeg har ikke ord. Den er helt fantastisk, punktum.

Ukens fokus... Å være mer tilstede i øyeblikket.

Ukens sminkeprodukt... Lett Maybelline Color Drama #630 Nude Perfection. Leste først om den på bloggen til Kenza. Hun hadde den nemlig på seg, og jeg syns hun kledde den så godt! Måtte bare teste den ut selv, så jeg gikk ens ærend for å kjøpe den og er så fornøyd.

Ukens innkjøp... En vakker kjole fra h&m. Må vise dere den snart! Gleder meg sånn til det dukker opp en anledning hvor det passer å gå med den. Altså kjolen er helskjønn, behagelig og sommerlig. Blir nesten ikke bedre enn det. ♥

Ukens opptur... Fire dager med langhelg! Herlig med så mange fridager i mai. 

Ukens sang... Denne er alltid umulig ettersom jeg hører på så enormt mye forskjellig. Jeg løser det med å bare nevne mange, heheh. Healing Song av Lune og Pretty Girl (Cheat Codes X CADE Remix) av Maggie Lindemann er jo skikkelig fine! Ellers er det alltid kjekt med musikk fra serier man følger med på, så Candy Girl, Dark Eyes og DJ Turn It Up fra Riverdale er jo gøye. Og fra Prison Break er blant annet Sweet Emotion og Willing To Die skikkelig kule.

Ukens film... Det må bli Pirates of the Caribbean - Dead Men Tell No Tales! Så herlig med en femte film. ♥ Morsom og vakker på så mange måter.

Tenk at det i dag er første juni! Det er offisielt sommer. ♥

2 kommentarer Skjul

Silje Romundset Karlsvik

03.06.2017 kl.12:28

Fin oppsummering av uken! Virker til at du hadde en fin en uke da <3

Ahh, skal så innmari på kino en dag å se filmen selv!
Vivel S

03.06.2017 kl.13:00

Silje Romundset Karlsvik: Takker! Ja, så absolutt. Det må du. <3

Skriv en ny kommentar

hits