Snakk om Serier

Processed with VSCO with c2 preset

Det er så herlig med alle langhelgene i mai og juni. ♥ Denne uken skal jeg faktisk bare to dager på skolen!

Unormalt mye fritid betyr selvfølgelig masse tid til serier! Hehe. Jeg startet dagen i dag med å se ferdig fjerde sesong av Prison Break. Det har vært fire magiske sesonger. Har nesten ikke ord. Men nå gleder jeg meg selvfølgelig enormt mye til å starte på sesong fem! 

Processed with VSCO with c2 preset

I dag ble jeg faktisk med familien ut på en liten tur for å grille. Godt å komme seg ut litt en gang i blant. Da vi satt og spiste fikk vi øye på en nydelig fuglefamilie, seks små andunger lå og sov tett inntil hverandre. Det var vakkert det. Jeg stod sikkert i en halvtime å knipset bilder av dem, så ja det får bli et eget innlegg, hehe. Etter turen spiste vi softis og så nyeste episode av Twin Peaks. Jeg digger at det er så sært og spesielt - spennende med noe litt annerledes. Ikke minst koselig at hele familien følger med.

Gleder meg også skikkelig til fredag, da er nemlig Orange is the New Black tilbake igjen. Flere som gleder seg til det?

2 kommentarer Skjul

Kathrine Skaug

06.06.2017 kl.10:17

Så deilig med lite skole! åå, prison break er så spennende :) Jeg så de fire sesongene for noen år tilbake.. også så jeg de ifjor igjen, siden jeg visste det kom en ny sesong på TV nå i år. Og den blei ferdig så fooort... nå vil jeg ha en sesong til, hehe! <3
Vivel S

06.06.2017 kl.13:52

Kathrine Skaug: Ja, den serien er så bra! Blir herlig med en femte sesong. <3

Skriv en ny kommentar

hits