Uken som gikk... #8

Ukens sang... Bad Liar av Selena Gomez! Både avslappende og oppmuntrende spør du meg. ♥

Ukens film... Finding Dory. Jeg har ikke rukket å se den før nå, men jeg smeltet helt. Dory som liten var rett og slett bare helskjønn! 

Ukens serie... Orange is the New Black er tilbake igjen! Helt supert at de legger ut hele sesongen samtidig, slik at jeg kan se alt akkurat når jeg vil. Ser frem til late sommerdager med episode etter episode på skjermen. Veldig spent på å se hva denne sesongen bringer med seg.

Processed with VSCO with c2 preset

Ukens fokus... Bekymre meg mindre. Det hjelper nemlig ingenting. Uansett hvor mye man gruer seg til noe så hjelper ikke det på prestasjonen, så hvorfor ikke spare en selv for mest mulig smerte? Selvsagt vanskelig å få til i praksis, men det er deilig å av og til kjenne bekymringer komme og bare la dem vandre videre. 

Ukens matvareprodukt... Frosne rundstykker: Fuldkorns Møllehjul fra Hatting. Mm! Varme rundstykker med skivet lett Jarlsberg og krydderskinke er for meg det ultimate måltid for tiden.

Ukens aktivitet... En god venninne av meg hadde bursdag. ♥ Så da samlet vennekretsen seg for pizza og kino - super koselig! Vi så Everything Everything som viste seg å være en litt spesiell, men utrolig skjønn film.

Processed with VSCO with c2 preset

Ukens opptur... Bare to skoledager! Vi hadde utrolig nok fri mandag, torsdag og fredag. Herlig med litt fridager som en slags forberedelse på sommerferien, heheh. 

Ukens sminkeprodukt... Leppestift fra MAC i fargen Syrup. Passer godt til hverdags og er derfor blitt en storfavoritt blant mine leppeprodukter.

Ukens innkjøp... Jeg måtte faktisk sjekke kontoen min for å finne ut av denne, i og med at jeg ikke kom på noe spesielt. Ikke overraskende brukte jeg egentlig bare penger på mat forrige uke. Altså på kontoen står det at pengene har gått på Kiwi, Peppes, Rema, Coop Extra og Rema igjen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ønsker du å se flere slike innlegg fremover?

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits