Mine favorittfilmer

Interstellar / The Great Gatsby / Pirates of the Caribbean / Avatar / Harry Potter / Gravity / The Maze Runner / Snow White and the Huntsman, Winters War / Alice in Wonderland, Through the Looking Glass / Divergent, Insurgent, Allegiant / The Martian Har vi noen av de samme favorittene kanskje? Dersom du har noen gode tips til andre filmer som burde vært føyet til denne listen er det bare å dele dem i kommentarfeltet, det setter jeg veldig stor pris på. 💗

Sminkefavoritter

​ MAC Fix + / Smashbox BB Water / MAC Strobe Cream / MAC Extra Dimension Eye Shadow / MAC Fluidline / MAC Beauty Powder Sunny Surprise / MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade / MAC Blending Brush 217 / MAC Eye Liner Brush 210 / Sminkesvamp H&M / Chanel Eyeliner Her ser dere altså noen av mine favoritter for tiden når det kommer til sminke - har vi noen av de samme favorittene kanskje? Hei! Håper dere alle har hatt en nydelig dag ute i sola. Dagen startet jo egentlig med litt regn, og jeg var altså ikke helt forberedt på at temperaturmåleren nå kom til å vise hele 25 grader. Jeg skal derfor benytte anledningen til å ta meg en tur ut og kanskje fotografere litt samt spise is med en god venninne. ♥ For øyeblikket har jeg det utrolig bra! Jeg er ferdig med alle prøver på skolen og har bare eventuelt muntlig eksamen igjen, fornøyd med karakterene mine, det er perfekt vær og sommeren er like rundt hjørnet. Denne uken har jeg også mange spennende ting på planen, alt fra forestillinger, audition og tur til Stockholm. Åå som jeg gleder meg.

April Favoritter

MAC Beauty Powder, Sunny Surprise - Jeg er blitt veldig glad i denne blushen, bruker den stort sett alltid når jeg skal legge sminken min. Det er en nydelig blush som gir ansiktet en vakker hverdagslig glød. Den er veldig drøy i bruk, og lett å påføre. Lush Rub Rub Rub, Shower Scrub - Min absolutte favoritt når det kommer til kroppsskrubb. Den turkise fargen og gode lukten gir den et fresht helhetsinntrykk. Den fortjener også et stort pluss for mengden produkt.  The Body Shop Shower Gel, Pink Grapefruit - Delikat og pen flaske, denne lukter såå godt! MAC Mineralize Skinfinish Ligth Scapade - Definitivt den beste highligtheren jeg har prøvd. Veldig drøy i bruk, naturlig resultat, god pigmentering og pent design. Det eneste negative jeg kan finne må være prisen, men jeg syns den er verdt det. The Body Shop Leppeprodukt 01 - Skikkelig fint leppeprodukt som fungerer godt til hverdags. Jeg syns resultatet blir veldig fint på leppene, den gir glans og fuktighet, men det som gjør den til en favoritt er det naturlige resultatet. MAC Extra Dimension Eye Shadow - Glitrende vakker øyenskygge som er lett å legge og er godt pigmentert. The Body Shop Hand Cream, Pink Grapefruit - Perfekt størrelse til å ha med seg rundt. Denne er det alltid plass til, den lukter herlig og gir masse fuktighet. Lush Facial Moisturiser, Skin's Shangri La - Fuktighetskrem til ansiktet som gir godt med fuktighet. Pleier å bruke denne før jeg legger meg om kvelden. Denne måneden hadde jeg mange gode favoritter å vise frem! Ønsker dere alle en fortsatt fin søndag. ♥

Favoritter fra Lush

♥ Mint Julips Lip Scrub - Ååh det jeg liker best med denne skrubben må være lukten og smaken, den minner sånn om mint sjokolade. Den fungerer supert på tørre lepper og etterlater dem myke. Jeg sliter litt med tørre lepper og denne har vært min redning! Bruker den normalt en gang i uken. ♥ Skin's Shangri La Facial Moisturiser - Dette er en skikkelig fet hudkrem som gir masse fuktighet og er veldig drøy i bruk, anbefales til tørr hud. Bruker normalt denne annenhver kveld. ♥ The Olive Branch Shower Gel - Rett og slett bare en vanlig og god dusjsåpe. ♥ Breath Of Fresh Air Toner Water - En toner som etterlater ansiktet med en ren følelse, som et friskt pust. ♥ Rub Rub Rub Shower Scrub - En fresh turkis kroppsskrubb som jeg er blitt veldig glad i. Denne bruker jeg normalt hver gang jeg tar meg et bad. Anbefales virkelig, dette er absolutt mitt favorittprodukt derfra. Har dere noen spessielle favorittprodukter fra Lush kanskje, isåfall hvilke?

Oktober Favoritter

// ♥ Urban Verve Eau De Toilette H&M //♥ Clinique Liquid Facial Soap //♥ Chance Chanel Eau Fraiche //♥ Fuji Green Tea Body Wash // Selv om vi ikke er ferdig med oktober helt enda har jeg lyst til å vise dere mine favoritt produkter denne måneden. De de alle har til felles er at de har en elegant pakning og frisk lukt. Jeg gikk for to parfymer, en dusjsåpe og et ansiktsrensprodukt.♥ Har dere prøvd ut noen av de samme produktene og likerdere slike innlegg?

September Favoritter

♥ JorgObé, Peel Off Mask -Rist den før bruk, påfør et dekkende lag i t-sonen og la masken virke i en liten halvtime. Når masken er helt tørket kan du forsiktig dra den av. Den vil da ta med seg hudormer og døde hudceller. Dette er absolutt et spennende produkt som jeg har brukt et par ganger denne måneden og er veldig fornøyd med! ♥ Pasjonsfrukt -Har du smakt det før? Jeg syns det smaker helt himmelsk! Det ser kanskje sært ut, men det smaker ordentlig friskt. Det selges ikke på alle matbutikker, men om du går på en med stort utvalg av frukt og grønt har de det sikkert. Idag har jeg spist hele tre stykk! ♥ Lush, New Charity Pot Hand and Body Lotion- Nå som det er begynt å bli en del kaldere ute trenger gjerne huden litt ekstra fuktighet. Denne har litt tykk konsistens, men gir masse fuktighet og er blitt brukt flittig denne måneden. ♥ Lush, Mint Tulips Lip Scrub - Jeg er vell ikke den eneste som sliter med tørre lepper av og til? Da liker bruke denne før jeg går over med et tynt lag med lypsyl. Den lukter helt fantastisk godt av mint og passer perfekt til høsten. ♥ KIKO, Nail Lacquer - Dagene blir mørkere og det blir også neglene. Jeg elsker mørke farger til denne tiden av året og går gjerne for plummefarger på neglene. Min favoritt denne måneden som jeg også har på nå er Kiko sin farge nr 243. ♥ Lush, The Olive Branch Shower Gel -Det siste produktet jeg ønsker å nevne i dette innlegget er en dusj gele, den dufter herlig og gjør sin jobb. Jeg må også få nevne at jeg syns Lush sine produkter har elegant men vakker innpaking som alltid er et pluss heheh. Nå nermer det seg slutten på september og vi er allerede godt i gang medhøst, dermed har mine favoritter for denne måneden et sterkt høst preg♥ Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hvilke produkter som har vært deres favoritter denne måneden!

Søndagsanbefaling

Jeg er vell ikke den eneste som nyter hver eneste søndag med litt ekstra fokus på egenpleie? Jeg bruker gjerne litt lengre tid idusjen, skrubber huden, smører meg inn med fuktighetskrem og lakker neglene med ansiktsmaske og hårkur♥ Idag har jeg iallefall prøvd ut en ny ansiktsmaske og jeg er vell ikke den eneste som har fått øynene opp for H&M sin nye sminke og hudpleie? De har fått inn så masse spennende og alt er til gode priser, syns de har vært spessielt flinke med det enkle, men elegante designet på produktene. De har blant annet begynt å selge disse ansiktsmaskene som de har i utallige versjoner til ulike hudtyper. Jeg valgte Coconut Water og Tea Tree. Ellers har jeg endel skolearbeid å få unna idag, noen matteoppgaver og to naturfagrapporter skal skrives. Ikke så ille ettersom jeg liker begge fagene veldig godt! Nå skal jeg lage meg en kopp med te til skolearbeidet, så blogges vi senere idag, jeg har nemlig en ny video til dere!♥ Hva pleier dere å gjøre om søndagene?

Anbefalinger - The Body Shop

Hei! Jeg har iløpet av de siste månedene virkelig fått øynene opp for The Body Shop, de har så mange flotte produkter som ikke minst lukter utrolig godt! I dette innlegget tenkte jeg bare å dele med dere hvilke nye produkter jeg har fått eller kjøpt derfra de siste månedene, dette er altså ikke reklame. ♥Fuji Green Tea - Body Wash Med en skarp og forfriskende lukt renser denne huden skånsomt. Skummer godt og varer lenge! ♥Mango - Shower Gel Denne dusgeléen dufter eksotisk av mango og går aldri tom! ♥Pink Grapefruit - Body Sorbet Åhh min favoritt, denne lukter himmelsk av rosa grapefrukt! Den føles silkemyk og trenger raskt inn i huden. Konsistensen er lettere enn alle andre fuktighetskremer jeg tidligere har prøvd. Jeg kommer definitivt til å kjøpe meg en ny når denne går tom. ♥Peppermint - Cooling Foot Spray Denne sprayen dufter frisk peppermynte. Nedkjølende og forfriskende å spraye føttene sine med denne etter en lang dag. Selv om det bare varer noen minutter er det absolutt ett spennende produkt! Om noen skulle lure så tok jeg bildene lenge før jeg skrev anbefalingen, derfor er alle produktene uåpnet på bildene hehe. Har du prøvd ut noen av disse produktene? Har du noen spørsmål til neste spørsmålsrunde?

Noen produkter jeg elsker

♥Bare Minerals Matte: Dette mineralpudderet kan jeg si med sikkerhet at du ikke kommer til å angre på at du brukte noen hundrelapper på det. Det er verdt hver eneste lille krone! Noe jeg liker veldig godt ved denne er at du ikke kan kjenne at du har den på, mens med en flytene foundation blir det veldig tungt på huden. Jeg bruker en pudderkost fra Kicks, den er myk og fanger lett opp produktet. ♥ Too Faced Chocolate Soleil: Sjokoladepudderet mitt er rett og slett fantastisk! Det gir en gyllen farge, ikke orange. Jeg pleier å legge det under kinnbena og nedover halsen. Prisen er stiv men den varer utrolig lenge, jeg har hatt mitt siden februar å det kan nesten ikke synes at jeg har brukt det! ♥ The Body Shop Super Volume Mascara: Denne mascaraen er veldig grei, drysser ikke og gir et pent resultat! Jeg pleier å bruke vippetangen min fra samme merke for å oppnå mer buede vipper, mange opplever at vippene bøyes nedigjen når de tar på mascara men denne her holder dem oppe hele dagen. Prisen ligger vell på 150kr som jeg synes er ganske billig for en ordentlig mascara. Den fjernes lett ved litt sminkefjerner. ♥ L`occitane Body Milk: Måtte slenge denne med på slutten! Denne er minst like super som produktene over. Den gir huden mye fuktighet og varer lenge til å være så liten pakning, lukter også helt himmelsk. Har du prøvd ut noen av disse produktene?

Kiko - Soft touch blush

Da jeg var på Sicilia så fant jeg en stor fin sminkebutikk hvor jeg kjøpte et par ting, skal vise resten i en "Sommer innkjøps video." Denne blushen anbefales virkelig på det sterkeste! Den har elegant design, den finnes i over et hundre forskjellige farger, er bra pigmentert og ikke minst du får den til en god pris. Synd de ikke selger Kiko sminke i Norge!! Jeg har den i fargen 108. Har du prøvd ut sminke fra Kiko?
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

hits