Antrekkk 08.10.2017

Jakke fra Bik Bok, genser fra Gina Tricot, sko fra DinSko, øredobber fra Glitter, tights fra H&M.

Antrekk 07.10.2017

Genser fra Flat Top, bukse fra H&M, jakke fra H&M, sko fra Nelly, øredobber fra Glitter, belte fra Bik Bok.

Antrekk 23.09.2017

Bukser fra Bershka, jakke fra H&M, genser fra Cubus, sko fra Tretorn.

Antrekk 23.07.2017

Genser fra Bik Bok, jeans fra Bik Bok, sjal fra Accessorize, solbriller fra Quay, veske fra H&M, smykke fra Ebay.

Antrekk 13.07.2017

Kjole fra Gina Tricot, jakke fra H&M, sneakers fra Adidas, mobildeksel fra CaseApp, solbriller fra Accessorize.

Antrekk 22.06.2017

Kjole fra H&M, kåpe fra H&M, klokke fra Casio, smykke fra Ebay, sneakers fra Adidas Ja hvordan står det til? Har dere hatt en bra helg så langt? Jeg klarer ikke slutte å smile - det er virkelig sommerferie! ♥ Uvirkelig, men sant. Jeg har utrolig nok fått på plass en del fremtidige videoer også. Har filmet, redigert og lastet opp tre nye som jeg kommer til å poste i løpet av de neste dagene. Kan hinte om at et av temaene er eksamen, i og med at jeg tenkte det var noe dere gjerne er nyskjerrige på? Så video angående årets muntlige eksamen i fransk  (og flere) er ikke langt unna. Ellers har jeg endelig mye tid til å utfolde meg kreativt. Forhåpentligvis betyr det masse tid til skriving, fotografering, tegning, redigering, lesing og filming fremover. Her har dere forresten bilder av antrekket jeg gikk med på eksamen - følte for å pynte meg litt hihi. Hva syns du om antrekket?

Regnantrekk

Regnjakke fra Cubus, jeans fra Weekday, sneakers fra Adidas, leppestift fra MAC i fargen syrup Endelig ble det litt opplett slik at jeg kunne ta noen bilder. Det ble absolutt ikke et spennende antrekk i dag, men det er bedre enn ingen bilder. Jeg er blitt veldig glad i denne jakken da. Liker godt at den har fire lommer samt glidelås og knapper! Forresten, hvis dere lurer på hvorfor jeg har mobilen i hånden på alle bildene så er det fordi jeg bruker den som fjernkontroll når jeg tar bilder selv. ♥ Litt vanskelig å få til, men utrolig praktisk om man ikke har noen andre som kan hjelpe til med fotograferingen.

Antrekk 12.02.2017

Hei! Fikk plutselig lyst til å oppdatere dere igjen, kjente nemlig på at det er veldig lenge siden jeg postet jevnlige innlegg her - og jeg savner det. Problemet er bare at jeg ikke føler at tiden strekker til, men sånn vil det kanskje alltid være. Det handler vel om prioriteringer og effektivitet. Det er selvfølgelig alltid ting man ønsker å gjøre som bare ikke blir gjennomført, men da er det viktig å fokusere på hva man har fått til, ikke bare hva man ikke har rukket å gjøre. I dag for eksempel kjente jeg at skuldrene mine kunne senke seg mange hakk etter å ha fullført noen intense dager med både fremføring om Platons idélære, prøve om norsk middelalder, prøve i matematikk og om vær og klima - og de gikk egentlig ganske greit alle sammen. Så jeg ønsker å konkludere med at vi må være stolte over hva vi har fått til, og ikke stresse over alt vi skulle ønske vi hadde gjort. Tenk at vi allerede er kommet til 14.02.2017, altså tiden bare raser av gårde. Åå god valentinsdag da dere! Glemte det nesten helt vekk da jeg selv ikke egentlig har feiret dagen på noe vis. Har du gjort noe spesielt for å feire dagen kanskje? Katten min fylte fem år i dag da, så jeg har tilbrakt dagen min med den, hehe. Jeg har forresten nå lagt ut en ny lookbook på youtubekanalen min, så jeg hadde satt veldig stor pris på om du sjekket den ut ved å klikke her. ♥ Klem

Antrekk 17.08.2016

Sneakers fra Adidas kjøpt hos DNA, shorts fra Urban, genser fra BikBok, solbriller fra Quay. Hva syns dere om dagens antrekk?

Antrekk 05.08.2016

Bukse fra H&M, topp fra Bik Bok, klokke fra Casio, solbriller fra Quay. Åå jeg bare digger denne buksen. Jeg ble tipset om den av en venninne og jeg er så glad for at den passet meg. ♥ Jeg liker at den er lang, har nydelig passform og enkle farger. Rødt mot marineblått er så fint. I tillegg hadde den store lommer og glidelås langs beina, samt plukket pent opp de blå detaljene i klokken. Jaja, nok om den. I dag har jeg som nevnt vært på jobb, og har derfor ikke gjort noe særlig annet. Fikk heldigvis tatt disse bildene før jeg satte meg i sofaen, fordi nå blir jeg nok her en stund hehe. Får vel lage meg en kopp te og surfe litt rundt før jeg tar kvelden, skal nemlig på jobb i morgen også. Vi skrives derfor igjen snart. Hva syns dere om antrekket?

Antrekk 01.08.2016

​ Trench fra H&M, sneakers fra Adidas kjøpt hos DNA, skjørt fra H&M, topp fra Nelly, solbriller fra Quay, klokke fra Daniel Wellington. Hva syns dere om antrekket?

Antrekk 31.07.2016

Topp fra Nelly, veske fra Alexander Wang x H&M, bomberjakke fra Weekday, bukse fra Bik Bok, sneakers fra Adidas kjøpt hos DNA, solbriller fra Ebay, øretelefoner fra Happy Plugs. Heii! Har dere hatt en fin dag? Jeg startet dagen min tidlig som planlagt, og fikk endelig startet på Cosmos serien. Hehe ja, jeg syns bare verdensrommet er helt utrolig facinerende så jeg gleder meg veldig til å følge med videre på de neste episodene. ♥ Litt etter tok jeg turen ut for å møte to venner og vi endte opp med å sitte på Espresso House til langt ut på dagen ventende på litt bedre vær. Det har nemlig regnet veldig mye i dag, og vi hadde planlagt å ta massevis av antrekksbilder. Heldigvis letnet det litt etter hvert og vi tre fikk tatt mange fine bilder. Men nå skal jeg ut igjen, så vi skrives snart! Såå hva syns dere om dagens antrekk?

Antrekk 28.06.2016

Genser og skjørt fra Gina Tricot, solbriller fra Quay, sneakers fra Adidas. Ville bare si i fra om at jeg nå har opprettet en facebookside for bloggen, så jeg hadde satt enormt stor pris på om dere gav meg et lite likerklikk her. ♥

Antrekk 25.06.2016

​ Jakke fra Gina Tricot, topp fra Alexander Wang x H&M, sneakers fra Adidas, jeans fra Gina Tricot. Hva syns dere om dagens antrekk?

Antrekk 19.06.2016

​ Jumpsuit fra Urban Outfitters, solbriller fra Quay, cardigan fra Gina Tricot, sneakers fra Adidas Hva synes dere om dagens antrekk?

Antrekk 17.06.2016

Body fra American Apparel, bukse fra Zara, solbriller fra Quay, sneakers fra Adidas, cardigan fra Gina Tricot Første dagen i sommerferien har jeg brukt på jobb og blogging. Dette er faktisk første gangen jeg tar antrekksbilder ute helt selv. Har aldri før tatt motet til meg for å gå ut med stativ og fjernkontroll offentlig haha. Det er nemlig ikke mange som gidder å ta daglige bilder av meg, så det er godt jeg nå kan få tatt en del selv.  Det tar litt lengre tid, spesielt for å endre vinkler, men det fungerer godt likevel. Nå skal jeg og søstrene spille litt spill frem til fredagstacoen er på plass. Ønsker dere alle en nydelig fredagskveld! ♥ Hva synes dere om antrekket?

Antrekk 31.05.2016

Topp fra Brandy Melville, skjørt fra Cubus, solbriller fra Quay, sneakers fra Adidas Hei, og for en nydelig dag dette har vært! Jeg har dessverre ikke hatt tid til å oppdatere dere igjen før nå, men her får dere altså se dagens antrekk. Jeg og en god venninne tok oss en tur ut i finværet for å blant annet titte innom den nye MAC butikken, fotografere og kjøpe is. Det ble en veldig koselig og rolig dag som endte med lakking av negler, serier, is og ferske moreller. ♥ Hva syns dere om antrekket?

Antrekk 16.05.2016

Genser fra Monki, jakke fra Bik Bok, jeans fra Gina Tricot, sneakers fra Adidas, solbriller fra QuayHva syns dere om dagens antrekk?

Antrekk 08.05.2016

Topp fra Brandy Melville, bukse fra Monki, sandaler fra Birkenstock, solbriller fra Quay Her stråler solen, været er helt nydelig! Vi har kost oss med kuleis og fotografering ute i dag. Snart skal jeg spise middag før jeg drar videre på en danseforestilling med noen venninner. Gleder meg masse!  Hvordan er temperaturen hos dere?

Antrekk 07.05.2016

Jeans fra Gina Tricot, bomber fra Weekday, topp fra Bik Bok, sneakers fra DNA, solbriller fra Quay Hva syns dere om dagens antrekk?

Antrekk - Denim

Topp og jakke fra Bik Bok, jeans fra dr. Denim, sneakers fra Adidas, solbriller fra Quay Hva syns dere om antrekket?

Antrekk - Blå nyanser

Genser fra Urban, jeans fra Gina Tricot, trenchcoat fra H&M, solbriller fra Ebay (?), sneakers fra Adidas Hva syns dere om antrekket?

Antrekk - Denim

Trenchcoat fra Gina Tricot, jakke fra H&M, jeans fra Zara, sneakers fra Adidas, solbriller fra Quay, body fra DanceDirect Hva syns dere om antrekket?

Antrekk - Adidas

Jakke fra H&M, jeans fra Monki, sneakers fra Adidas kjøpt på DNA, t-skjorte fra Adidas kjøpt på Zalando Hva syns dere om antrekket?

Antrekk 30.01.16.

Jumpsuit fra Brandy Melville, genser fra H&M, støvler fra Nilson Shoes, jakke fra H&M. Hva syns dere om antrekket?

Antrekk 09.01.16.

Skjerf fra HM, jakke fra HM, jeans fra dr. Denim, hjemmestrikkede votter, støvler fra Tretorn Heii dere, håper dere har hatt en fantastisk lørdag! Jeg har shoppet en del i dag, blant annet litt nytt treningstøy, neglelakk og litt skole relaterte ting til ny video jeg skal få spilt inn til dere osv. Jeg kan gjerne vise innkjøpene om dere er interessert? Jeg fikk også tid til å ta antrekksbilder, det er nemlig alt for lenge siden sist jeg delte et av antrekkene mine med dere og der er jo noe av det jeg liker best å legge ut. Kafebesøk rakk jeg også, islatten til Espresso House er så god - også kan man velge smak selv!♥ Nå får jeg besøk av en venninne som skal sove over hos meg, så det blir veldig koselig! Åå jeg gleder meg sånn tiltaco og smågodt haha. Ønsker dere alle en fortsatt nydelig kveld! Likte dere antrekket?

Antrekk 07.11.15.

Genser fra Weekday, jakke fra HM, bukse fra dr. Denim, Tretorn sko fra Nilson Shoes, vottene er hjemmestirkket. Hva syns dere om antrekket?

Antrekk - Blue & Orange

Topp fra bikbok, bukse fra dr. Denim, boots fra dr. Martens, dongerijakke fra bikbok Hva syns dere om antrekket?

Antrekk 20.09.15.

Topp fra nelly, kåpefra H&M, skjørt fra H&M, sko fra Reebok Hva syns dere om antrekket?

Antrekk 19.09.15.

Hva syns dere om antrekket?

Favoritt Antrekk #2

♥ 1, 2, 3 ♥ 4, 5, 6 ♥ 7, 8, 9 Hvilket antrekk ble din favoritt?

Antrekk 30.08.15.

Topp fra Brandy Melville, genser fra Monki, skjørt fra HM, solbriller fra HM, sneakers fra Reebok Hva syns dere om antrekket?

Antrekk - Yellow

Regnjakke fra Rains, t-skjorte fra Adidas, jeans fra dr. Denim, sneakers fra Adidas Hva syns dere om antrekket?

Antrekk 17.08.15.

Topp fra Brandy Melville, shorts fra Urban, sandaler fra Birkenstock, solbriller fra HM Hva syns dere om antrekket?

Antrekk 01.08.15.

Topp fra nelly,trench coat fra bik bok, heler fra din sko Hva syns dere om antrekket?

Antrekk - All black

Topp fra Nelly, jeans fra Dr. Denim, boots fra Dr. Martens Hva syns dere om antrekket?

Antrekk - Roses

Sandaler fra Birkenstock, maxi skjørt fra Brandy Melville, topp fra nelly, jakke fra Adidas Hva syns dere om antrekket?

Antrekk - Denim

Bukse fra Monki, topp fra Monki, sneakers fra Adidas

Kle deg som meg

Annonselenker Topp her,bukse her, solbriller her, sandaler her Jeans her, denimjakke her, solbriller her, sandaler her, topp her Skjørther,solbrillerher,cardiganher, toppher, skoher Hvit jakke her, cardigan her, genserher, bukse her, neglelakk her Hva syns du om denne typen innlegg?

Antrekk - Blue 58

Genser fra hm, jeans fra dr. denim, sandaler fra birkenstock Hva syns du om antrekket?

Favoritt Antrekk #1

♥ 1, 2, 3 ♥ 4, 5, 6 ♥ 7, 8, 9 Hvilket antrekk ble din favoritt?

Antrekk - Maxi Skirt

T-skjorte fra Adidas, maxi-skjørt fra brandy melville, solbriller fra hm Hva syns du om antrekket?

Antrekk - Loose pants

Topp fra nelly, bukse fra monki, sko fra birkenstock, solbriller fra hm, cardigan fra primark Hva syns du om antrekket?

Antrekk - Adidas

Jakke fra adidas, skjørt fra hm, topp fra nelly, sko fra adidas Hva syns dere om antrekket?

Antrekk 11.07.15.

Topp fra nelly, cardigan fra monki, sandaler fra birkenstock, tigths fra hm, shorts fra monki Hva syns du om antrekket?

Antrekk - Denim jacket

Topp fra nelly, jakke fra bikbok, jeans fra dr. denim, sandaler fra birkenstock, solbriller fra hm Hva syns du om antrekket?

Antrekk - Trench coat

Topp fra Nelly, kåpe fra HM, bukse fra Monki, sko fra Nike Hva syns dere om antrekket?

Antrekk 07.07.15.

Topp fra Nelly, skjørt fra HM, solbriller fra HM, cardigan fra Primark, sneakers fra Adidas Hva syns dere om antrekket?

Antrekk - Bomber jacket

Topp og jakke fra BikBok, dr. Denim jeans fra Urban, sko fra Din sko og en hjemmestrikket cardigan Hva synes du om antrekket?

Antrekk 24.10.13.

Topp fra bikbok, shorts og hettejakke fra hm, sko fra dinsko Hva synes du om antrekket?

Antrekk 20.10.13.

Bukse dr. denim, sko Nike, genser hm, jakke wearhouse, mobilveske kappahl

Antrekk 19.10.13.

Bukse dr. Denim, topp fra Bik Bok, cardigan fra Vero Moda, hettegenser fra HM, jakke fra Cubus, sko fra dinsko

Antrekk - Galaxy

Hva synes du om antrekket?

Antrekk - Flower print

Topp fra BikBok // Cardigan fra Veromoda // Solbriller fra Cubus // Shorts klippet selv // Strømpebukse HM // Hva synes dere om dagens outfit?

Antrekk 10.07.13.

// Bluse fra Cubus // Bukse fra KappAhl // Solbriller fra Cubus // Sandaler fra Din sko// Hva synes du om dagens outfit?

Antrekk - Turtleneck

// Topp fra BikBok // Shorts fra HM // Solbriller fra Cubus // Likte du antrekket?
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

hits