Velkommen 2017

      01.01.17. Tusen takk for alle de nydelige kommentarene dere har gitt meg i løpet av året som har gått, og støtten jeg har fått på youtubekanalen min. Det er noe jeg virkelig setter pris på og synes er gøy å drive med. Jeg ser derfor frem til å fortsette å utvikle meg blant annet innenfor video og foto. Og tusen takk til alle andre som rett og slett har vært med på å skape de gode minnene jeg nå sitter igjen med fra fjoråret For å nevne noe, lærte jeg i fjor enormt mye om meg selv og fikk bygget videre på mange virkelig gode vennskap. ♥  Nytt år - nye muligheter, er det ikke det de sier? Jeg ser blant annet frem til mange nye opplevelser, gode stunder med venner og familie, 18-årsdag for meg og mange rundt meg, fullføre andre- og endelig begynne i tredjeklasse, reise, fotografere, smile og lage videoer. Det føles godt med en ny start. Det gir meg muligheten til å legge en vanskelig høst bak meg og ikke minst fokusere på hva jeg vil, og hvem jeg vil være. Jeg har samme mål som alltid om å fortsette å utvikle de ulike prosjektene jeg holder på med, og lære å bli glad i hverdagen. Det skal brukes minst mulig tid på stress, og jeg må huske på at livet skjer nå. Måtte 2017 bli et nydelig år! Klem

Høststemning

​ Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva dere liker med høsten. ♥ Klem

Sommerlig Sammendrag

Åå for en nydelig sommer dette har vært. Tusen takk til alle venner og familiemedlemmer som har vært med på å få til så mange fine stunder. Dere er herlige! ♥ Men nå er det snart på tide med enda en ny spørsmålsrunde, så husk å spør i kommentarfeltet om det er noe du lurer på, så skrives vi igjen snart. Hva lurer du på til spørsmålsrunden?

Redigering av Bilder

Noen før og etter eksempler på hvordan jeg redigerer bildene mine. I dag tenkte jeg å forklare dere hvordan jeg pleier å redigere bildene mine. Nå er det nemlig blitt slik at jeg nesten alltid foretrekker å redigere dem litt, og ønsker derfor å gjøre det raskt og enkelt. Jeg pleier derfor bare å redigere dem i Bilder på Macen min. Fordi jeg laster opp og lagrer bildene mine der uansett tar det meg absolutt ikke lang tid. Dersom du bruker et annet redigeringsprogram vil du likevel enkelt kunne utføre de samme justeringene som meg. Jeg pleier først å beskjære bildet dersom det skulle være nødvendig. Så velger jeg filteret Kromatisk ettersom jeg syns det fint bringer frem fargene i bildet, i tillegg til å lysne og øke kontrastene litt. Det hender jeg går for filteret Utvasket også, men bare dersom jeg ønsker mer nøytrale farger i bildet. Det hender også jeg bruker verktøyet Retusjer for å vaske bort noe som ikke skulle være der eller sveipe over noen urenheter. Deretter trykker jeg meg inn på Justeringer og endrer på lyset og fargene. Det kommer helt an på hvert enkelt bilde om jeg ønsker det lysere eller mørkere, og med blassere eller sterkere farger. Og voila, enklere får du det ikke! Nå vil jeg veldig gjerne høre deres tanker rundt innlegget i kommentarfeltet. ♥

Sommerminner

Åå tusen tusen takk for en helt nydelig tur! Jeg har hatt det så fint. ♥ Håper virkelig vi får muligheten til å gjøre noe lignende igjen om ikke så alt for lenge. Jeg reiste hjem i går kveld, men skal faktisk allerede avgårde om en liten halvtime og jeg er enda ikke ferdig å pakke. Jeg får sette igang, så skrives vi snart! Ville forresten bare igjen minne om at jeg nå har opprettet en facebookside for bloggen, så jeg hadde satt enormt stor pris på om dere gav meg et lite likerklikk her. Hva syns dere om bildene?

Sommernatt

Altså, kunne vi har vært på et mer idyllisk sted? Her er det rett og slett vakkert. Vi bestemte oss for å ta en tur ut i går kveld, og det tok ikke lang tid før vi oppdaget dette nydelige lyset fra solnedgangen. Da ble det mye fotografering! Jeg har også startet på en video som jeg tror dere kommer til å like veldig godt. ♥ Filmer litt små klipp her og der fra sommerferien, så skal jeg sette dem sammen til en film tilslutt. Det blir iallfall en video jeg kommer til å se tilbake på for å mimre. Denne turen har vært helt fantastisk, og må ikke glemme alle de nydelige jentene jeg har vært med! Det blir så trist å måtte reise hjem igjen i dag. Da er det godt å vite at jeg skal videre på hyttetur allerede i morgen hehe. Hva syns dere om bildene?

Savner Palmesus

​ Ok å mimre litt igjen? Jeg har vært litt fraværende de siste dagene, men det er rett og slett fordi jeg tok meg litt ferie. Har nemlig kost meg veldig sammen med venner og familie, som jeg forresten nevnte litt i forrige innlegg også. Har heller ikke tatt så mange bilder og føler derfor det passer å dele litt bilder fra da jeg var i Sicilia. Åå jeg savner det sånn! ♥ Jeg missunner alle dere som har vært eller skal utenlands denne sommeren. Uansett så ønsker jeg dere alle en fortsatt nydelig sommer! Jeg koser meg sånn. Vi skrives.

Dagens bildedryss

​ Som dere sikkert ser fra bildene over har jeg altså hatt en veldig fin dag. ♥ Dagen startet med enda et jobboppdrag, jeg jobber jo nemlig som ansiktsmaler. Fikk derfor malt noen skjønne barn i et lite selskap før jeg og familien dro ut for å grille i finværet. Vi fant oss en idyllisk plass hvor vi ble en stund og jeg fikk fotografert en del. Så nå tar vi oss en rolig kveld med is og film. Antrekksbilder kommer forresten om bare et par minutter, så følg med videre! Hva har dere gjort i dag, og hva synes dere om bildene?

Blomstrende vakkert

​ Var ikke disse blomstene bare helt nydelige? Dette må være en av de beste sidene ved sommeren. Fridager i nydelig vær og blomstrende, frisk natur som brer seg utover landet. Det er noe så vakkert og rolig over det hele. Det er som om denne tiden av året får meg til å slappe ordentlig av, så mye bedre enn ellers. Jeg tar meg tid til det jeg vil og fokuserer på hva som gjør meg glad. Uansett hva jeg skulle ønske å finne på så har jeg tid. Hele åtte uker faktisk, og det skal nytes. Kroppen vil nok takke for det. ♥ Dette skal bli en bra sommer, og planleggingen har begynt. Jeg ønsker å få mest mulig ut av dagene og har så smått kommet i gang med en liten plan. Kanskje jeg til og med kan dele den med dere i løpet av de neste dagene? Hva liker dere best med sommeren?

Hva lurer dere på?

Hei! Været er ikke helt på topp her i dag så da får dere heller noen nydelige bilder fra gårsdagen. Jeg merker at med et kamera i hånden kan jeg underholde meg selv i timesvis. ♥ Særlig i nærheten av for eksempel blomster, som dere sikkert har lagt merke til har jeg publisert en del blomsterbilder her i det siste hihi. Litt blomster spam er vel ok? I kveld er det altså danseforestilling som står på planen, så det gleder jeg meg veldig til å se! Åå det er så herlig å kunne lene seg til bake i en mørk sal og bare nyte alle inntrykkene. Forresten så begynner det å bli veldig lenge siden forrige spørsmålsrunde, det er bare å stille spørsmål i kommentarfeltet her så skal jeg svare i et eget innlegg så snart som mulig. Så hva lurer dere på til spørsmålsrunden?

Dagens Bildedryss

​ Heii dere! Åå nå er jeg så glad, temperaturmåleren vår viser 24 grader og i dag er været rett og slett helt nydelig! Vi benyttet sjansen til å slappe av og grille her på denne nydelige plassen. Som vanlig fikk jeg fotografert litt forskjellig til dere, hihi det er så gøy. Håper dere også har en super dag ute i det pene været! I kveld blir det klassisk lørdagskveld her, med taco og masse smågodt. Det blir også herlig!

Tett på Blomstene

Heii! Hvordan har dere det? Idag har været vært skikkelig behagelig her. Endelig en sånn nydelig temperatur hvor man kan gå uten jakke! Startet dagen med et besøk på IKEA, før jeg fikk tatt antrekksbilder og fotografert blomster. Nå er det vår dere! ♥ Etter dette fikk jeg tatt meg en tur innom noen butikker og kjøpt meg produktene som vist i et tidligere innlegg. De gleder jeg meg virkelig til å få prøvd ut. Huden min lengter etter fuktighet og jeg har akkurat brukt opp mine to andre fuktighetskremer, så det var virkelig på tide med en ny. Nå skal jeg lage meg en kopp sommernatt te og se et par youtubevideoer før jeg setter meg for å lese litt. Jeg er nemlig godt i gang med boken "The Monogram Murders", og gleder meg til vi får vite mer om hvem som står bak mordene. Det blir altså en rolig og avslappende fredagskveld her. Planen var egentlig å spille inn en video til dere i går, men nå ser det ut til at den skal filmes imorgen istedenfor. Etter fjellturen i går ble det nemlig til at jeg fikk besøk av to gode venninner. Jeg lagde hvit pizza og spyd med jordbær, marshmallows og mørk sjokolade. Det smakte såå godt. Vi så også filmen Insurgent, så nå er jeg ordentlig spent på hva som skjer i den tredje og siste filmen Allegiant! Hva er deres planer for denne fredagskvelden?  

Dyreelskeren

Hmm, hva kan jeg si. Jeg er kanskje litt i overkant glad i dyr, og det å fotografere hehe... Her har dere altså fått et langt bildedryss fra mitt besøk i London Zoo for rundt to år siden. Herlighet så vakre dyr! ♥ Nå sitter jeg iallfall godt til rette i sofaen med katten ved min side, mens regnet prikker mot vinduene. Katter er nydelige vesen, og jeg håper å alltid kunne ha slike dyr rundt meg.  Prøver virkelig å motivere meg selv til å regne videre på matten nå. Jeg har hatt fri fra skolen i dag ettersom jeg valgte å ta en muntlig naturfagsamtale på fredag, og den gikk strålende! Det er så herlig å ha forberedt seg lenge, i tillegg til å ha en lærer som nikker underveis og viser tegn til at det du forklarer er riktig. Ingenting er som å starte helgen slik. Likevel har jeg virkelig bare fått gjort typ tre matteoppgaver denne helgen, og det er virkelig ikke nok til tentamen haha. Skal nå få laget meg en god kopp te, og prøve å sette i gang med arbeidet straks. Ønsker dere alle en fortsatt fin mandagskveld! Har dere også kjæledyr kanskje?

Jeg vil tilbake hit

Heii! Håper dere alle har en strålende og avslappende søndag. Jeg måtte bare ta meg en pause fra puggingen til tentamen i matematikk nå. Dere vet den følelsen når man virkelig burde øve til en prøve og har satt av en hel dag, men mangler all konsentrasjon? Idag er kroppen rett og slett innstilt på alt annet en matte. Jeg blir sittende å tenke på alt mulig annet, og gjøre ting som å rydde rommet, skrive til dere og se gjennom gamle bilder. Jeg ble iallefall sittende ekstra lenge med albumet fra sommeren 2014. Det var en råbra ferie hvor jeg besøkte England to ganger, og jeg har savnet det sånn siden. Det er noe med byene, aksenten, arkitekturen, høfligheten, severdighetene, danseklassene og atmosfæren. Jeg vil tilbake, og til og med kanskje jeg får muligheten til å bo der en dag? Det hadde vært noe det, men det er isåfall langt frem i tid. Nå gleder jeg meg bare enormt mye til skolefri, sol og sommerferie. Likte dere bildene, og kan dere kjenne dere litt igjen kanskje?

Solrik Søndag

Åå for en nydelig by! Idag har været vært helt nydelig her. Startet derfor dagen med en liten joggetur før vi gikk ut og spiste is i finværet. Jeg gikk for både friskis og softis, mmm! Nå har vi akkurat sett ferdig en film, og spist masse hjemmelaget hvit pizza. Det anbefales! Da var det faktisk tid for å sette igang med litt skolearbeid, jeg har flere muntlige presentasjoner som det bør jobbes litt på. Så vi skrives snart! Hva har dere gjort idag?

Denim & Gull

Bukse fra Zara, sneakers fra Adidas, solbriller fra Quay, topp fra Brandy Melville, smykke fra Glitter, ringer fra H&M Hva syns dere om antrekket, og liker dere denne typen innlegg?♥

Julaften

♥ Vielsk VSCO♥ Ønskerdere en fortsatt fantastisk juleferie!

Lysfesten

♥ Er ikke fyrverkeri bare helt nydelig?

Svaner

Ååå noen nydelige svaner fra sommerferien♥

Gjennom Mitt Iphone Kamera #1

♥ Hvordan var det å se noen bildersom ikke er tatt med ordentlig kamera, mengjennom telefonen min?

Norsk Folkemuseum

Dette var en fantastisk opplevelse! Absolutt ett museum du bør besøke om du er iOslo♥ Har du vært der før kanskje?

Enda en blomsterkrans

Hva syns dere om bildene?

Blomsterkrans

Hei dere, igår var vi ute å fisket og grillet, det var utrolig koselig! Da jeg fant dissenydelige blomstene fikk jeg med en gang lyst til å prøve å lage en krans♥ åå se så fin den ble tilslutt! Hva syns dere om bildene?

Akvariet

Åhh det er alltid like koselig å dra på akvariet - viså sjøløveshow, 3d film, fantastiske dyr og nydelige fisker♥ Har du vært på akvariet?

Strandkos

Hei dere, nå har jeg hatt to flotte og rolige dager på stranden. Se så fiiint!!! Det var nok litt for kaldt til å bade, men å fotografere, spise god mat, slappe av og prate var det absolutt tid til♥ Har du vært på stranden i sommer?

Fornøyelsespark

Ååh Kongeparken må være Norges kosligste fornøyelsespark, vi har hatt det som tradisjon å dra hit hver sommer de siste ti årene! Liker dufornøyelsesparker? Isåfall hvilken er din favoritt?

Sommerlig hyttekos

Jeg legger igjen et lite bildedryss fra turen til hytta vår. Vi var der en liten uke hvor vi nøt varmen mens vi spiste god mat, badet, fisket, leste bøker, hadde quiz, solte oss, så film og spilte utallige runder med gruble. Gleder meg allerede til neste besøk! Hvordan har din sommer vært så langt, kanskje du har vært på hyttetur også?

Teatro Greco Taormina

Hei dere Da jeg var på Sicilia (sommeren 2013) bodde vi som sagt på et hotell i Giardini Naxos, en by ikke langt fra Taormina. Vi var sikkert 5-6 ganger i Taormina hvor jeg blant annet fikk ta turen innom Teatro Greco, handle på Kiko, spise på Sicilias beste pizzaresturant (de hadde vunnet gigantiske pokaler, hehe) sett nydelig utsikt ned mot Naxos, smakt blekksprut (!!) og spist masse is. Favoritt smaken min ble definitivt limone, altså sitron. Det første utsiktsbildet viser litt av Taormina, mens det siste bildet viser Naxos (der kan man også skimte vulkanen Etna.) Hva synes du om bildene, og har du vært i Taormina?

Sommer i Norge

Endelig har jeg litt sommerferie følelse! Men det er fortsatt iskaldt i vannet... Har du badet i sjøen denne sommeren?
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

hits