hits

Venter spent

Nå sitter jeg godt til rette lyttende på rolig musikk mens jeg spiser mango og drikker kaffe. Prøver å ta det helt med ro. Ellers har jeg vært ute og tatt noen antrekksbilder som jeg kommer til å poste i løpet av dagen. Har også spilt inn en ny video, men kommer nok ikke til å redigere den før jeg er ferdig med eksamen. De neste dagene blir det nemlig fullt fokus på skole, før sommerferien endelig kan starte. Jeg kan ikke vente. Jeg går rundt å tripper - nyskjerrig på morgendagen og ventende på ferie. Om du også skal opp i eksamen i morgen ønsker jeg deg masse lykke til. Dette klarer vi! ♥ Hva er dine planer for den kommende uken?

Vakre Andunger

Var ikke den andefamilien bare helt nydelig? ♥ Utrolig at jeg fikk gå så nærme dem! I dag møtte jeg opp på skolen kun for to små timer med undervisning. Denne skoleuken består egentlig bare av mange avlyste timer, noen korte fagsamtaler samt forberedelser til eksamen og neste år. Alt pensum er ferdig og vi går bare rundt å venter på neste ukes eksamenstrekk. Jeg er så klar for å bli ferdig med eksamen og hele andreklasse nå. Motivasjonen er en etterlengtet sommerferie. Deretter blir det et spennende siste år på vgs. Det er mange store prosjekter som ligger i kalenderen, og jeg ser for meg at skolehverdagen generelt sett blir bedre enn i år. Gleder meg til ny timeplan og skikkelig fordypning i de få fagene som gjenstår. Jeg har forresten lastet opp to nye videoer på youtubekanalen min nå, så om du ikke allerede har sett de er det bare å klikke seg inn på det her. Håper du har hatt en fin uke så langt - så skrives vi snart!  

Morgenstund

Åå som jeg elsker lange morgener. Det er noe magisk med de timene før byen våkner og dagen virkelig begynner.  Dersom jeg ikke skal på skolen liker jeg å starte dagen med en lang og god frokost. Gjerne varme rundstykker og masse forskjellige pålegg, et iskaldt glass vann med sitron og litt oppskjært frukt. Gjerne noen episoder med favorittserien rullende på skjermen underveis. Her blir jeg gjerne sittende en stund, spesielt de gangene jeg bestemmer meg for å hekle eller å tegne litt også. Deretter flytter jeg meg normalt til rommet mitt for å stelle meg. Normalt kikker jeg ut vinduet og finner et behagelig antrekk som passer været. Så legger jeg en enkel sminke lyttende til youtubevideoer eller lystig musikk. ♥ Noen minutter med mindfulness slår heller ikke feil. Fantastisk fin måte å starte dagen på - anbefales! Herlig å vite at jeg kan gjøre dette de kommende dagene, og deretter i store deler av sommerferien! Hva liker du best å gjøre om morgenen?

Uken som gikk... #7

Ukens serie... Definitivt Prison Break! Det er absolutt den beste serien jeg noensinne har sett. Jeg har ikke ord. Den er helt fantastisk, punktum. Ukens fokus... Å være mer tilstede i øyeblikket. Ukens sminkeprodukt... Lett Maybelline Color Drama #630 Nude Perfection. Leste først om den på bloggen til Kenza. Hun hadde den nemlig på seg, og jeg syns hun kledde den så godt! Måtte bare teste den ut selv, så jeg gikk ens ærend for å kjøpe den og er så fornøyd. Ukens innkjøp... En vakker kjole fra h&m. Må vise dere den snart! Gleder meg sånn til det dukker opp en anledning hvor det passer å gå med den. Altså kjolen er helskjønn, behagelig og sommerlig. Blir nesten ikke bedre enn det. ♥ Ukens opptur... Fire dager med langhelg! Herlig med så mange fridager i mai.  Ukens sang... Denne er alltid umulig ettersom jeg hører på så enormt mye forskjellig. Jeg løser det med å bare nevne mange, heheh. Healing Song av Lune og Pretty Girl (Cheat Codes X CADE Remix) av Maggie Lindemann er jo skikkelig fine! Ellers er det alltid kjekt med musikk fra serier man følger med på, så Candy Girl, Dark Eyes og DJ Turn It Up fra Riverdale er jo gøye. Og fra Prison Break er blant annet Sweet Emotion og Willing To Die skikkelig kule. Ukens film... Det må bli Pirates of the Caribbean - Dead Men Tell No Tales! Så herlig med en femte film. ♥ Morsom og vakker på så mange måter. Tenk at det i dag er første juni! Det er offisielt sommer. ♥

Du Lever Nå

Det er de små øyeblikkene i hverdagen som betyr noe. Ikke stress over fortiden. Ikke bekymre deg for fremtiden. Ikke glem at det er nå du lever. Ikke i går, ikke i morgen, men i dag. Lyst til å lese ett innlegg jeg skrev for en stund tilbake, men som har noen veldig viktige poeng? Klikk her. ♥ Heii. Jeg sitter på skolen med to fritimer fremfor meg, egentlig ganske usikker på hva jeg burde gjøre. Det er liksom alltid noe skolearbeid å finne på, men nå føler jeg for å ta det helt med ro. I skrivende stund lytter jeg derfor til Spotify sin morgenkaffe spilleliste med en varm latte i hånden og en sprø vaffel i den andre. Det er her jeg befinner meg nå. Ikke en anelse stress, bare noen øyeblikk fri i løpet av dagen. ♥ Jeg var nemlig så produktiv i går. På skolen fikk jeg unna både solofremføring og geografiprøve, som begge gikk overraskende bra. Da jeg kom hjem satte jeg i gang med ordentlig rengjøring og rydding av rommet mitt. Nå er støvet vekk, ting er kastet og ryddet bort, organisert og forenklet. Så herlig! Det tok hele kvelden, men var så verdt det. For er det ryddig på rommet, så er det ryddig i hodet mitt. Har dere det også slik?

Monday Blues

Solen er ikke lenger å skimte og langhelgen er slutt. Brått satt jeg i en ny vurderingssituasjon. I dag var det samtale på fransk om Claude Monet som stod på planen. Det gikk helt greit, og tok heldigvis bare ett par minutter. ♥ Så herlig å ha det overstått slik at jeg kan prøve å øve litt geografi i dag. Og når den endelig er fullført er det ikke mange prøver igjen før sommerferien. Det er siste innspurt som gjenstår nå. Stress og bekymringer hjelper ikke. Tvert i mot, det gjør det bare verre. Så smil og fokuser - dette klarer vi! Nå gleder jeg meg til middag. Det blir nemlig chorizo med søtpotet fries og salat av ruccola, tomat og mozzarella med balsamico. Mm. Pluss jordbær til dessert! Hvordan har deres mandag vært?

Gjennom Iphonekameraet

De vakre blomstene får virkelig byen til å skinne for tiden. De som planter og vedlikeholder alt grønt i sentrum gjør en fantastisk jobb! Byparken og Lille Lungegårdsvannet ser som alltid nydelig ut også. // Meg som lytter til musikk på vei til parken, og kjenner solstrålene varme i nakken. Så forestillingen "Jeppe på Bjerget" med klassen for noen uker til bake. Imponerende godt utført av alle involverte! Ekstra kjekt å se etter å ha både lest og jobbet en stund med stykket på skolen. Særdeles underholdene, og anbefales på det sterkeste. // Jeg tegner sååå mye for tiden, og her er da en av dem ferdig. Må si at elefanten ble ordentlig søt. ♥ Meg som nyter varme sommerdager i parken med fuglekvitter, solbriller og godt lesestoff. Jeg prøver da å gå i ett med omgivelsene og kjører blomsterprint. Er blitt veldig glad i denne jumpsuiten fra Nelly. // Enda flere blomster. Botanisk hage er så fargerik og fin på denne tiden av året! Enda litt mer natur må jeg snike med. Dette bildet er tatt på Nordnes, der har de nemlig mange flotte trær, hihi. // Når jeg er alene hjemme spares det ikke på matvarehandlingen altså. Jeg skulle bare kjøpe inn mat for ett lite døgn, og her er ikke alt en gang... Huff, hvordan skal jeg klare å begrense pengebruken når jeg en dag flytter ut? Den perfekte lørdagskveld hos meg for tiden inkluderer: god mat (gjerne smågodt, bær og smeltet sjokolade), tid for meg selv, noen episoder Prison Break og en tegneblokk. Da storkoser jeg meg. ♥ // Neste bilde er tatt i dag og viser et sammendrag jeg har skrevet til tirsdagens prøve i geografi. Jeg er så absolutt ikke forberedt, og har nå bare en dag igjen på å pugge. Ønsk meg lykke til! Hva har du i tankene for tiden?

Nasjonaldagen

Noen dager for sen, men for en vakker gjeng og en herlig feiring! ♥ 17. må være en av årets vakreste dager. Alle gratulerer hverandre med dagen, smiler og nyter fridagen. Noen holder sine gode faste tradisjoner, andre går for noe spennende og utradisjonelt. Uansett er dagen for alle, og humøret er på topp!  En ting er likevel sikkert, og det er at det i all fall blir mer enn én is til meg på en slik dag, heheh. Det må til. Hvordan var din 17. mai?

Ballonger

Hei heii ♥ Nå er det veldig lenge siden forrige oppdatering, men likevel fikk jeg plutselig lyst til å dele noen bilder med dere. Jeg syns nemlig disse ble så skjønne! De er tatt etter en av konfirmasjonene jeg har fått være med på i år. God mat, lett underholdning og hyggelige stunder med venner og familie har preget dem alle. Jeg har også fått hjulpet til med blant annet dans, servering og fotografering. Det har vært kjekt! Ellers må jeg si at været har vært nokså fint de siste dagene, og sommerferien nærmer seg med stormskritt! Nå er det siste innspurt på skolen med prøver og fremføringer før muntlig/praktisk eksamen står for tur. Krysser fingrene for litt flaks når den tid kommer. ♥ Om du også har mye å gjøre de neste ukene, så ønsker jeg deg lykke til - dette klarer du! Har du vært i konfirmasjon i år kanskje?

Uken som gikk... #6

Ukens film... Her blir jeg nesten nødt til å gå for Suicide Squad! Ååh den var bare så utrolig kul. Harley Quinn altså, for en stilig rolle. Ukens sang... Okie, her kan det virkelig ikke bare nevnes en: Girls Like - Tinie Tempah, Zara Larsson, Cool Girl - Tove Lo, Heathens - Twenty One Pilots & You Don't Own Me - Grace, G-Eazy. Ukens serie... Definitivt Gossip Girl! Jeg er snart ferdig med sesong to nå, og det er rett og slett helt fantastisk heheh. Bare digger alle rollene, spesielt Chuck Bass & Blair! Ukens innkjøp... I uken som gikk var jeg utrolig nok veldig flink til å ikke kjøpt meg særlig nytt. Det må derfor kanskje bare bli en liten notatbok med blanke sider fra Lagerhaus. Den var rett og slett bare veldig enkel og søt. Planen er at i det jeg mottar mitt nye kamera skal mye planlegging av nye videoer skrives ned der. Åå som jeg gleder meg til å komme i gang med å lage videoer til dere igjen! ♥  Ukens sminkeprodukt... Pro Longwear concealeren min fra MAC i fargen NW15. Jeg har hatt veldig uren hud den siste uken og da har det vært godt å ha en concealer med skikkelig god dekkevne - så den anbefales! Hva tenker dere om denne typen innlegg?

Hovedstaden

Håper dere har hatt en fin helg så langt! Ville bare stikke innom å fortelle om at jeg nå befinner meg i Oslo. Jeg er nemlig her denne helgen for å jobbe, så selv om jeg egentlig er syk prøver jeg å gjøre det absolutt beste ut av det. ♥ Alle har nemlig vært fantastisk hyggelige her og alt har foreløpig gått over all forventning, så jeg koser meg. I tillegg er været helt fantastisk som dere ser på bildene over, og det er masse som skjer rundt om. Oslo er en spennende by altså. Hva har du gjort denne lørdagen?

Skolestart

Ja dere, i dag hadde jeg min aller første skoledag etter sommerferien. Det var rart, men selvfølgelig veldig hyggelig å møte hele klassen igjen! Vi ble ikke akkurat så fornøyd med den foreløpige timeplanen vår så vi krysser fingrene for at den i det minste forbedres litt. Men ellers så har det vært en skikkelig koselig dag ettersom jeg møtte noen venninner for en smoothie før skolen, og etter fikk vi tid til å gå litt rundt, kjøpe oss god mat for så å sette oss ut i solen. ♥ Været har nemlig vært helt nydelig! I tillegg har jeg hentet en pakke på postkontoret i dag, så nå er det ikke lenge til jeg kan filme neste innkjøpsvideo, venter bare på et par pakker til. Dersom du begynte på skole eller arbeid igjen denne uken, hvordan har det vært?

Tilbakeblikk

Hvit jakke fra Bik Bok, jeans fra dr. Denim, hjemmestrikket cardigan, topp fra Bik Bok, sko fra DinSko. Åå tenk at disse bildene er tatt for hele tre år siden. Det er faktisk noen av mine absolutt første antrekksbilder. Jeg husker også hvor fantastisk fornøyd jeg var med akkurat disse bildene og sammensetningen av antrekket. Det forstår jeg egentlig godt, jeg liker nemlig fortsatt både klærne og bildene den dag i dag hehe. ♥ Vel over til dagen i dag, søsteren min har bursdag, jeg fullførte første sesong av Gossip Girl, det er endelig sol og jeg har kjøpt meg en ny kjole! Jeg nyter virkelig de siste dagene med ferie, selv om jeg faktisk begynner å glede meg litt til skolestart. Hva har du gjort i dag?

Ett år på youtube

I dag er det et helt år siden jeg lastet opp min aller første video på youtubekanalen min. Det føles egentlig som om jeg akkurat startet kanalen, men likevel har det altså gått ett helt år. Så tusen tusen takk til alle dere som har abonnert, gitt tomler opp, skrevet skjønne kommentarer og rett og slett bare gitt meg motivasjon i hverdagen. Det setter jeg enormt stor pris på, og jeg er så inderlig takknemlig for hver eneste lille kommentar dere legger igjen. Dere er herlige. ♥ Og jeg håper selvfølgelig dere ønsker å fortsette å følge kanalen min fremover, for jeg gleder meg sånn til å lage enda flere videoer til dere! Jeg har blant annet planer om å kjøpe meg nytt kamera i nærmeste fremtid som definitivt kommer til å gjøre det veldig mye lettere for meg å filme. Så følg med videre! Klem fra meg.

Min fredag

Håper dere har hatt en nydelig dag og fått en god start på helgen! Jeg har tilbrakt hele fredagen på jobb, men fikk også tid til den fantastisk gode lunsjen dere ser over. I tillegg var jeg så heldig å få jobbe med en god venninne, så selv om det har vært en veldig lang dag har vi kost oss masse! Åå tiden går så fort, nå er det faktisk under en uke igjen til skolestart. På en måte gleder jeg meg egentlig, men bare fordi de første dagene forhåpentligvis blir hyggelige og litt spennende. Men når første skikkelige vurderingssituasjon dukker opp vet jeg hvor sterkt jeg kommer til å lengte etter ferie igjen. Savne det å ha tid til akkurat det du ønsker, uten å konstant ha tanker om alt du burde ha gjort hengende over deg. Så tilbake til dagen i dag. Selv om det er sommerferie holdt familien tradisjonen vår med taco, film og smågodt også denne fredagskvelden. Det var som alltid like koselig, men nå er jeg helt utslitt - så vi skrives igjen i morgen. ♥ Så om du skal tilbake på skolebenken igjen etter sommerferien, hva er dine tanker angående skolestart?

Mimrer

Kikket gjennom noen albumer fra sommerferien i fjor og fikk lyst til å dele disse bildene med dere igjen. Sommeren 2015 - den var fin den. ♥ Må også få nevne at været var veldig mye finere da enn det har vært nå, for disse bildene er faktisk tatt i Stavanger. Håper virkelig solen titter frem litt før skolestart, ettersom det hadde vært så inderlig godt å kjenne på følelsen av sommer bare for en liten stund. Værmeldingen begynner nemlig å se bedre ut, og noen solstråler tittet utrolig nok gjennom vinduet vårt denne kvelden. Jeg startet forresten på enda en ny serie i dag! Denne gangen har jeg gått for Gossip Girl. Ja, nå er jeg endelig i gang. Litt godt med en skikkelig jentete serie etter å ha fullført en rekke mer actionfylte sesonger. Ser frem til å følge Serena fremover. Håper dere har hatt en nydelig dag!

Frokost, serier & pakker

Det er så godt med lange treige morgener inne når regnet øser ned ute. Over ser dere forresten frokosten min i dag, det ble yoghurt med havregryn og blåbær. Jeg fikk også sett de to siste episodene av Stranger Things, mens jeg åpnet noen pakker som var kommet i posten. Det er alltid like gøy! Tok like gjerne å bestilte enda en ting som jeg nå gleder meg veldig til. Åå det er bare å begynne å glede seg til en stor innkjøpsvideo fra Ebay dere, må bare motta alle pakkene først. Ingenting er så gøy som å våkne til en postkasse full av pakker, (selv om jeg har kjøpt og bestemt alle selv hehe). Ellers har jeg ikke så mange planer for dagen, må nok ta meg en liten tur ut for litt frisk luft på tross av været. I tillegg ønsker jeg å filme neste video til dere, og denne gangen vil søstrene mine være med igjen! ♥ Vi vet bare ikke helt hvilken type video, så om dere har noen forslag setter vi stor pris på innspill. Vår forrige video sammen kan dere se her. Hvilken type video ønsker dere at jeg og søsknene mine skal filme?

Min Lørdag

Nå vil jeg veldig gjerne høre hvordan dere har hatt det i dag? Jeg har nemlig jobbet i åtte timer, og har derfor ikke fått skrevet til dere før nå. Vi har akkurat spist taco og smågodt til to episoder av Mord og Mysterier, og jeg oppdaterer meg nå som vanlig på alt nytt som har skjedd på sosiale medier siden sist. Hm, jeg aner virkelig ikke hvordan livet mitt hadde vært foruten internett. Jaja, jeg er i all fall veldig trøtt nå og gleder meg til å ha en dag helt uten planer i morgen. Eller jeg skal forresten ut å ta fotografere litt meg søsknene mine, men det er bare koselig! ♥

Hva jeg gjorde i går

09:10 - Våknet jeg som normalt av alarmen min. Selv om det er sommerferie foretrekker jeg å stå opp til litt ordentlig tid for å få mest mulig ut av hver eneste dag. I tillegg liker jeg tiden om morgenen ekstra godt, det er noe ved det å vite at du har en helt splitter ny dag fremfor deg. 09:30 - Jeg ble liggende i sengen noen minutter før jeg stod opp og lagde meg selv frokost. Den ble faktisk uvanlig god, vi har nemlig aldri pannekaker til frokost ellers.  10:00 - Etter å ha sittet meg godt til rette i sofaen startet jeg på en episode av Cosmos, som etter hvert ble til to. Jeg syns nemlig så mange ulike typer naturprogrammer er facinerende interessante, og denne serien har falt godt i smak i det siste. 11:45 - Så slo det meg at det var alt for lenge siden sist jeg hadde jogget meg en tur. Denne sommerferien har jeg virkelig ikke fokusert litt på trening en gang. Og er det noe jeg vet, så er det at man må sette i gang før unnskyldningene kommer. 12:00 - Derfor forsvant jeg ut døren like etter med musikk på ørene, klar for å la kroppen løpe litt. Definitivt merkbart at jeg ikke hadde jogget på lenge, men likevel godt å få unnagjort. 13:45 - Da var jeg ferdig dusjet og stelt for dagen, blant annet kledd i mine nye bukser som bare er så fine! 14:00 - Jeg kjørte av gårde med familien for å grille ute som nevnt i forrige innlegg. Selv om det regnet på veien var vi heldige med opplett vel fremme. 16:00 - Etter litt standard fotografering var laksen min med grønnsaker klar. Det er alltid ekstra god å spise mat ute, er dere ikke enige? 17:00 - Satt jeg på en stein ved havet, med en liten kopp kaffe latte mens jeg flettet på en liten blomsterkrans, haha. Den ble overraskende fin, kanskje fordi jeg bare brukte lilla blomster som holdt seg godt. Her skulle jeg forresten også ta antrekksbilder, men ettersom det plutselig begynte å regne måtte det dessverre utsettes. 17:30 - ...

Iste ved havet

Har har dere altså et lite bildedryss fra dagen. ♥ Vi dro igjen ut hit for å grille, og jeg endte som vanlig opp med å fotografere, drikke kaffe latte og flette en blomsterkrans. I dag føles det faktisk som om jeg har fått gjort litt, ettersom jeg dro ut for å jogge like etter frokost. Det er nemlig alt for lenge siden sist, samtidig som jeg bør begynne å forberede meg litt til skolestart. Prøver å stå opp tidligere, trene litt og gjøre klar alle mulige skolesaker. Alt som kan gjøre skolestart litt bedre. Så ja, når vi først er inne på det. Hvilke skolestart relaterte videoer kunne dere tenke dere fremover?

DW

Klokken er fra DW, Daniel Wellington. Hm, hva har jeg egentlig gjort i dag? Jeg har levert tilbake noen bøker på biblioteket ettersom jeg akkurat fikk lest ferdig La det snø. Det var en veldig søt bok med mange morsomme detaljer, men noe av det beste med den var hvordan de tre historiene krysset hverandre så pent ved slutten. Handlingen endte faktisk på Starbucks, og da måtte jeg nesten ta turen innom selv også hehe. Jeg kikket derfor gjennom menyen og fikk øye på Mocha Cookie Crumble. Definitivt den beste frappen jeg har smakt, så den anbefales! (Men kun om du er veldig veldig glad i sjokolade). For ikke å glemme pannekakene og blåbærpaien jeg har spist i dag. Mmm. ♥ Ellers kjøpte jeg meg en nydelig bukse som jeg forhåpentligvis får tatt noen antrekksbilder av i morgen. Den følelsen når man finner ett plagg som sitter perfekt er bare så gøy! Håper dere har hatt en super fin dag, så skrives vi igjen i morgen. 

Stemningsrapport

Nå er det tid for en liten stemningsoppdatering. I skrivende øyeblikk sitter jeg nemlig godt til rette i sengen min med varme tepper og tente duftlys. Jeg kjøpte meg nemlig et nytt lys fra Lagerhaus i går. Det heter Love You to the Moon and Back og lukter helt fantastisk av pasjonsfrukt og guava. ♥ Katten har også funnet roen og sover ved fotenden. En ny video er ferdig redigert, men sitter bare å lurer på om jeg burde holde på introen eller bare droppe den. Foretrekker dere videoer med intro, eller helst at det går mer rett på sak? Men neglene er i all fall nylakkerte, og jeg har akkurat drukket opp min Iced Black Tea Lemonade fra Starbucks. Dette har så og si vært hele min sommerferie. Med alt regnværet er det ikke mye å finne på ute, men jeg storkoser meg inne likevel. Og i dag var dette nøyaktig det jeg trengte. Hva liker dere å gjøre på en dag hvor du virkelig trenger å slappe av og slippe å tenke på noe annet?

Uken som gikk... #5

Ukens film... Her klarer jeg faktisk ikke å bare si en. Må nesten gå for både Apollo 13 og Et helt halvt år. Jeg så nemlig sistnevnte på kino i går med en venninne, og den var nydelig vakker. Vi gikk ut fra salen helt blanke i øynene, men veldig fornøyde med å ha sett en så god film. ♥ Førstnevnte derimot så jeg hjemme med familien, og det er vel ingen overraskelse at jeg likte den? Som dere vet liker jeg stort sett alt som har med verdensrommet og gjøre, så Apollo 13 var spennende, underholdende og veldig interessant. ​Ukens sang... Mee Too av Meghan Trainor. Den er så fengende og avslappende kul. Ukens serie... How to Get Away with Murder. Så hele sesong en på bare et par dager, ny rekord for meg i all fall. Igjen en veldig spennende serie, og man blir veldig glad i mange av karakterene. Syns også Sex and the City fortjener og nevnes her ettersom jeg fullførte siste sesong denne uken. Jeg kommer til å savne den altså, men heldigvis har jeg nå filmene å se frem til! Ukens innkjøp... Kanskje alt jeg har kjøpt inn til skolestart? Har nemlig plukket med meg mange fine notatbøker, penner og mapper som jeg gleder meg til å ta i bruk. Vi er vel alle enige at det da blir hakket lettere å akseptere at vi i dag er nådd august. Det er ikke lenge igjen til skolestart nå, men det er ok. Jeg kommer virkelig til å savne sommerferien, men det skal på en måte bli godt å komme inn i gode rutiner igjen. Jeg ser ikke minst frem til å få en ny skolehverdag, med en del nye fag, mer dans, og kanskje vi får noen nye i klassen - det er alltid spennende! Ukens sminkeprodukt... De to nye settene med sminkebørster som jeg har bestilt fra Ebay! To super fine syvpakninger med koster av god kvalitet, de føles myke mot ansiktet og er gode å holde i. Kunne ikke vært mer fornøyd med dem, de var nemlig ikke så dyre heller. Kommer foresten en video hvor jeg viser noen innkjøp fra Ebay snart. Jeg venter bare på at alle pakkene s...

Planlagt søndag

Mappen og notatboken er fra Lagerhaus, solbrillene er fra Ebay. Nå gleder jeg meg veldig til morgendagen, eller klokken er forsåvidt over midnatt, men ja dere skjønner. Jeg har satt alarmen på klokken åtte, og får da forhåpentligvis en lang og rolig morgen. Jeg vil nemlig veldig gjerne starte på en ny serie, mens jeg spiser en lang god frokost og kanskje får lakket neglene før dagen starter. ♥ Så skal jeg ut for å ta masse bilder med noen venner, og senere på dagen skal jeg møte en annen venninne. Vi har ikke helt planlagt enda hva vi skal, men kanskje vi drar på kino, eller bare stikker innom en cafe. Jeg ser i alle fall frem til å komme meg ut litt og nyte søndagen! Dette blir bra. Hva er skal dere gjøre denne søndagen?

Tid for helg

Nå er det fredag, og selv om det er sommerferie føles det litt ekstra godt. ♥ Det er noe spesielt ved helgefølelsen, og det å vite at taco og lørdagsgodt er like rundt hjørnet. De siste dagene har jeg egentlig gjort mange små koselige ting. Fullført Orange is the New Black og Sex and the City, så jeg har derfor måttet starte på en ny serie. Gikk for How to Get Away with Murder, og ser allerede frem til å starte på både Making a Murderer og Cosmos også! I tillegg har jeg lest en del, så nå holder jeg på med to bøker av John Green. For å ikke glemme mange timer med tegning og skriving, to ting jeg virkelig trives ved å drive med. Ellers har jeg tilbrakt tid med venner og familie, så i dag tok vi turen ut til dette vakre stedet. Været har ikke vært det beste, så litt opplett måtte nesten utnyttes. Jeg har også kikket rundt i utallige nettbutikker etter den perfekte regnjakken, men det har ikke vært lett. Har foreløpig ikke funnet en eneste en jeg virkelig kunne tenke meg. Så jeg får vel bare fortsette jakten. Det å finne ting jeg ønsket meg var derimot ikke like vanskelig på for eksempel Kicks sin nettbutikk, der er handlekurven min så og si fylt helt opp, hehe. Vil avslutte med å si at jeg håper dere får en helt nydelig helg! Så hva er dine planer for de neste dagene?

Softis

Jeg måtte nesten titte innom her for å vise dere alle isene vi kjøpte i går hehe. Softis er bare så godt. Heii, håper dere alle har hatt en nydelig mandag så langt! Jeg har hatt noen veldig rolige dager i det siste og det har vært helt fantastisk. Jeg har blant annet brukt mye tid på å lese litt bøker, så for øyeblikket holder jeg på med La det snø. Kanskje ikke så passende på denne tiden av året, men en veldig koselig bok. Neste mål blir å lese ferdig The Bees, som jeg også gleder meg skikkelig til å fortsette på. Nå sitter jeg godt til rette på rommet mitt med en liten kopp kaffe latte. Jeg har nemlig akkurat filmet ferdig en video som jeg skal sette igang å redigere, mens jeg ser litt på youtube. Jeg er så glad i alle videoene til Aspyn Ovard, og ikke minst Zoella sine vlogger. De er bare så skjønne. Hva er dine planer for resten av dagen?

Hyggelig dagstur

Heii! Håper dere har hatt en strålende dag. ♥ Vi har vært på en liten dagstur for å besøke noen gode slektninger av oss. Det er alltid like hyggelig, og ikke minst alltid massevis av god mat! De bor nokså langt ut på landet, så vi kunne sitte i stuen og kikke ut på nydelig natur, låver og en skjønn flokk med sauer. Så vi har virkelig kost oss i dag. Bildene over er riktig nok ikke tatt der, men et annet sted jeg var for kun et par dager siden.  Husk å komme med ønsker i kommentarfeltet dersom dere håper på noen spesielle innlegg eller videoer fremover, det setter jeg alltid veldig stor pris på!  Hva har dere gjort denne fredagen?

Gaveinnpakning

I dag er været virkelig helt nydelig, og det er såå varmt! Jeg har derfor brukt dagen min på å samle Pokémon, hehe. ♥ Det er bare så gøy hver gang man fanger en man ikke har fra før, er dere ikke enige? Det innlegget egentlig skulle handle om er jo gaveinnpakning, og jeg kan røpe såpass at en ny video er på vei. Likevel hadde jeg lyst til å dele noen bilder med dere. Det er sikkert noen av dere som vet at jeg er litt over gjennomsnittet glad i innpakning. Men jeg gjør det likevel veldig enkelt. En ferdig gavepose, et enkelt kort og gullfarget gavebånd er det jeg stort sett går for. Men det å finne et ekstra godt passende kort er også alltid like gøy! Hva foretrekker du, Pokémon Go eller gaveinnpakning? Hehe.

Blåbærplukking

Den norske sommeren slår til igjen. Blåbærplukking er en nydelig aktivitet, og det er jo så godt! Så nå blir det syltetøy og blåbærpai på oss.♥ Vi fikk også god tid til å plukke med oss noen Pokémon her og der. Pokémon Go er jo genialt, hehe. Håper dere har hatt en nydelig dag, så skrives vi snart igjen. Har du også lastet ned Pokémon Go?

Hyttetur & Spørsmål

Håper dere har hatt en fantastisk dag! Jeg har igjen kost meg med god mat og spill på hyttetur før hjemreisen, det er faktisk det dagene har gått til i det siste. Utsikten fra hytten som dere ser over var forresten helt nydelig. I tillegg ble det skikkelig varmt vær i dag, så jeg er strålende fornøyd! Så tusen takk for en super tur, men nå syns jeg virkelig det er på tide med en ny spørsmålsrunde her på bloggen. Still meg gjerne spørsmål dere har i kommentarfeltet, så skal jeg svart på flest mulig snarest. ♥ Hva lurer du på til spørsmålsrunden?

Blomstrende Sommer

​ Hei, håper dere har hatt en fin dag! Nå befinner jeg meg sammen med familien og noen gode venner av oss på hyttetur. Så her koser vi oss blant annet med fotografering, god mat, litt shopping og spill. ♥ Sommerferien min har altså vært nydelig så langt, og jeg ser frem til mange vakre dager fremover også! Håper også på at solen dukker opp igjen snart, været har nemlig stort sett bare vært overskyet i det siste. Så vi får håpe på at temperaturen stiger litt når vi trer over i august. Det ser jeg isåfall veldig frem til. Hvordan har været vært der dere er?

Norsk Sommer

Åå for et idyllisk sted jeg befinner meg på nå. Norsk sommer dere, det er herlig. ♥ Følte bare for å dele en liten stemningsrapport, vi har det nemlig så fint! Vi skrives igjen så snart jeg har tid. Ønsker dere alle en fortsatt nydelig ferie!

Reiseklar

Er ikke alle mulige produkter i reisestørrelse bare så skjønne? Hehee. Ja, nå forstår dere sikkert at jeg er i gang med pakkingen til neste tur. Jeg skal nemlig avgårde allerede om et par timer. Åå jeg gleder meg sånn til å tilbringe de neste dagene sammen med enda flere venninner. Jeg vet foreløpig ikke helt hva vi skal gjøre, men jeg ser frem til en koselig helg med blant annet god mat, latter og spill. ♥ Hva er deres planer for helgen?

Minnerik Fornøyelsespark

​ ​ Skjønne Kongeparken. Altså, det må jo være den koseligste og mest familievennlige fornøyelsesparken vi har? Alt er så gjennomført, og det gjør at man setter pris på alle de små detaljene. ♥ Det har nesten blitt en tradisjon at familien min drar hit sammen med venner av oss hver sommer. Vi har sikkert gjort det de siste ti årene nå. Det er rett og slett bare så koselig å komme innom når alle de vakre minnene fra da jeg og venninnen min var små og løp rundt her. Altså, noe av det morsomste må ha vært da vi fikk beskjed om at vi overhodet ikke var for store til å være med på en attraksjon kalt brannstasjonen. Vi ble med og endte opp med å finne ut at vi absolutt ikke passet inn. Der satt vi, mellom små barn i sikkert seksårsalderen og lo. Dette er bare et par år siden altså. Først fikk vi et par minutter med undervisning angående brann, før brannalarmen gikk. Vi fulgte etter ut og skled ned en brannstang som var lavere enn oss, før vi fikk utdelt jakker som vi så vidt klarte å få på oss. Da vi kjørte ut sittende bakpå brannbilen klarte vi ikke å stoppe å le. Det hele ble bare så komisk. Der stod alle foreldrene med kamera å hendene, spente på å se på barna slukke liksombrannen, og der kom vi. Jeg aner ikke om den forklaringen egentlig var forståelig, men det er iallfall noe jeg aldri kommer til å glemme! Nå har de satt en øvre aldersgrense på attraksjonen, litt synd for det der skulle jeg gjerne ha gjort igjen haha.  Har du opplevd noe lignende kanskje?

Feriefølelsen

De siste dagene har været virkelig ikke vært på sitt beste, regnbygene har bare fortsatt og fortsatt. Det er likevel ingen unnskyldning for å ikke ha skrevet til dere på to hele dager. Jeg derfor hatt god tid til å kose meg inne. Jeg mener, bare se på bildene over. Er ikke det en luksuriøs dessert så vet ikke jeg. Jeg har altså vært i middagsbesøk med gode venner av familien som bydde på godt humør, fantastisk god mat og spill. ♥ Ellers så har dagen i dag gått til reising, så jeg befinner meg nå i Stavanger hos enda flere venner av familien. Gleder meg masse til å tilbringe de neste dagene her! Det er så hyggelig å treffe på venninner man ellers ikke får sett så ofte, og i tillegg få kjenne skikkelig på feriefølelsen. For øyeblikket har jeg det så fint. Ingenting å stresse for, jeg kan bruke tid på det jeg vil og bare kose meg. Det er herlig det. Ønsker dere noen nydelige dager fremover! Vi skrives.

Velkommen til Juli

Nå som juli er her passer det vel å dele noen små mål for måneden med dere. Det betyr ikke nødvendigvis at jeg kommer til å klarer å oppfylle dem alle, men det er vel lov å håpe? ♥ Spare opp nok penger til Canon EOS 70d, og kjøpe det! Åå jeg gleder meg sånn til jeg får holde dette kameraet i hendene. Det er en skikkelig investering, et kamera som definitivt kommer til å bli godt brukt. Jeg fotograferer eller filmer stort sett hver eneste dag, så dette er noe jeg virkelig liker å drive med. Lese minst to bøker, jeg er faktisk allerede godt i gang med en. Boken jeg nå har startet på nå heter The Bees, og foreløpig tyder det på at det vil bli en svært god bok. Så jeg gleder meg veldig til å få lese litt, det er nemlig noe jeg alt for sjeldent tar meg tid til i hverdagen. Poste jevnlige innlegg og videoer til dere. Det er kanskje ikke et mål som kun gjelder for denne måneden, men det er som sagt noe jeg alltid kan kose meg med. På denne tiden av året er det jo for eksempel også godt lys store deler av dagen, noe som gjør det veldig mye lettere for oss som ikke har andre alternativer enn naturlig lys. Se ferdig en serie, for så å begynne på en ny. Jeg har holdt på med Sex and the City en god stund nå, og jeg er straks ferdig. Jeg vil ikke at episodene skal ta slutt altså, det er jo en så søt serie - er bare så spent på hvordan det hele ender! I tillegg har jeg veldig lyst til å starte på How to Get Away with Murder. Likevel har jeg kanskje nok å følge med på for øyeblikket, det er jo akkurat lagt ut en hel sesong av Orange is the New Black hihi. Må heller ikke glemme at det for øyeblikket legges ut nye episoder av Pretty Little Liars også. ♥ Reise, ikke nødvendigvis langt altså, men bare komme meg litt vekk fra hjembyen og finne på noe gøy. Jeg har nemlig flere planer om små turer fremover med både venner og familie, så det gleder jeg meg veldig til! Hva er deres planer for måneden?

Herlig med fri

Jeg husker en morgen hvor jeg stod opp klokken syv, kastet i med frokost og sto klar til å løpe ut døren i det jeg kikket bort på katten min. Den følelsen når man faktisk får lyst til å bytte liv med kjæledyret sitt. ♥ Hehe, jeg mener, bare se på disse bildene. Kunne ikke du ønske at du og kunne sove bort hele dagen, gjøre det du vil, bli kost med, få servert mat og alltid se så vakker ut? Derfor er det fantastisk med sommerferie nå, jeg føler jeg får oppleve litt av hvordan den egentlig har det. Det er kanskje først da man innser at hverdagen kanskje ikke er så aller verst. Noen andre som kjenner seg igjen? 

Har jeg forandret meg?

La oss se tilbake på året 2013. Hei, håper dere har hatt en super fin søndag! I dag skulle jeg egentlig bare lete etter et enkelt bilde i arkivet, men endte faktisk opp med å bli sittende lenge foran et album fra 2013. Jeg tror det må ha vært da jeg tok mitt første skritt inn her i bloggverdenen. Jeg har altså hatt blogg i et par år nå, men har skiftet litt rundt og hatt en del perioder pause siden da jeg startet. Likevel er dette noe jeg virkelig hat trivdes med, så her er jeg fortsatt og har jeg egentlig forandret meg så mye? ♥ Jeg føler iallfall antrekksbildene mine ikke har forandret seg stort hehe. 

Hva foretrekker dere?

Jeg har veldig lyst til å prøve å få inn noen gode rutiner her på bloggen. Jeg har nemlig veldig lyst til å kunne oppdatere dere jevnlig, med gode bilder og litt tanker. Kanskje jeg burde starte med å få på plass noen faste, ukentlige innlegg som for eksempel uken som gikk og spørsmålsrunder? Som dere kanskje har lagt merke til har jeg begynt å ta litt antrekksbilder selv en gang i blant, noe som gjør at jeg gjerne kan poste antrekk til dere litt oftere. Jeg har også planer om å kjøpe meg et helt nytt kamera nå i sommer (!!) som blant annet vil gi meg masse motivasjon til å fotografere og å filme videre til dere! Det ser jeg altså veldig frem til. ♥ Det jeg ville frem til med dette innlegget var egentlig å få høre hva dere foretrekker. Still derfor gjerne spørsmål i kommentarfeltet dersom dere lurer på noe til neste spørsmålsrunde. I tillegg hadde jeg satt veldig stor pris på om dere la igjen noen små tips til hva dere ønsker å se og lese mer av her. Tusen takk på forhånd!

Palmeprint

Notatboken er fra Urban Outfitters og penalet er fra Søstrene Grene. Hei, håper dere har hatt en fin fredag! Jeg har egentlig holdt meg mest innendørs i dag, været har nemlig ikke vært helt på topp her. Det var litt synd ettersom fotokurset jeg var med på i dag derfor måtte holdes inne (kanskje ok ettersom jeg er litt småforkjølet for øyeblikket). Kvelden har jeg iallfall brukt til å kose meg med film og god snacks. ♥ Sommerferien har bare vart en uke nå og jeg har faktisk sett en ny film omtrent hver eneste dag. Kanskje jeg kan dele mine filmtips med dere i et eget innlegg om dere er interessert? Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva som er din favorittfilm. ♥

Uken som gikk... #4

Ukens beste dag... Definitivt torsdagen. Siste skoledag i førsteklasse ble nemlig virkelig fin! ♥ Startet dagen med en søt frokost i parken sammen med den nydelige klassen min. Deretter gikk vi tilbake på skolen for en felles skoleavslutning med mange fine innslag. Så måtte det nesten feires at vi var ferdige med første skoleår på videregående. Jeg ble derfor med to venninner ut for å spise, og som dere ser på bildet under var maten himmelsk god. Hit skal jeg tilbake flere ganger! Det nydelige lokalet, den gjennomførte stilen, de hyggelige ansatte og den fantastiske maten! Roll & Rock dere, det er stedet. Vel, nok om det. Den følelsen man sitter igjen med etter en slik dag, med åtte uker fri foran seg er bare så ubeskrivelig god. Ukens sang... Sing Me To Sleep  av Alan Waker. Etter å ha lyttet til Faded et visst antall ganger må jeg si jeg var veldig fornøyd da denne kom ut. Ukens innkjøp... Disse plaggene kjøpte jeg ikke selv, men følte de passet inn her likevel. Jeg fikk nemlig med meg en nydelig blå trenchcoat, den perfekte cardigan i lysegrått, og et semsket skjørt i blått med knapper ned langs midten. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, og gleder meg masse til å bruke alle tre plaggene! Ukens aktivitet... Fjellturen fra solnedgang til soloppgang! Jeg er egentlig ikke så glad i å gå på fjellet med mindre det er noe spesielt, som for eksempel ved denne turen og da jeg gikk syv fjell. Fremme på siste toppen var vi iallefall nokså trøtte og kalde, så der lå vi på fjellet, under samme teppe, klokken fire om morgenen, og ventet på soloppgangen. Det var noe med den stemningen som gjør at jeg vil huske denne turen lenge! Ukens serie... Denne uken må det bli Sex and the City.  Jeg er nå startet på sesong fire, og jeg blir bare mer og mer glad i alle karakterene. For en søt serie! Ukens film... Mandag kveld dro ...

Belgisk Vaffel & Neglelakk

Roseraie, Sepia, Copper Rose, Rose Umber. Neglelakker fra H&M. En søt kombinasjon eller hva? Det hele startet med en liten snap fra en god venninne av meg. Hun hadde lakket neglene i rosegull, og jeg ble jo enormt missunnelig fra første sekund. Gikk ned til H&M med planer om å kjøpe den ene. Gikk ut fra butikken med fire, i nesten helt like farger. Det er så typisk meg. Jaja, de var nydelige alle sammen, og de kommer definitivt til å bli masse brukt. Dette må da være tidløse farger som egentlig passer året rundt spør du meg. I tillegg blir disse lette å kombinere med ulike antrekk. ♥ Super fornøyd med at solen er tilbake igjen forresten, tross værmeldingene. Ønsker dere en nydelig tirsdagskveld! Lakker du neglene ofte, og isåfall hvilke farger foretrekker du?

Regnfull mandag

Bikinitopp fra Calvin Klein kjøpt hos Weekday, shorts fra Nike, øretelefoner fra Happy Plugs, lommebok fra Urban Outfitters, Adidas caps kjøpt hos Nelly, solbriller fra Quay, produkter fra Lush, iPhonedeksel fra Ebay, mappe fra Bik Bok. Det nydelige sommerværet jeg har pratet om i sånn hvert eneste innlegg siden sommeren startet har ikke vært her i dag. Håper virkelig det ikke er så alt for lenge til sola kommer tilbake, selv om værmeldingen egentlig viser regn de ne neste dagene. Jeg krysser fingrene og får heller finne på aktiviteter som passer best inne fremover. Kanskje noen spennende DIY prosjekter? Forhåpentligvis får jeg filmet en ny video til dere - det er jo alt for lenge siden sist! Hva liker dere å finne på inne når været ikke er helt på topp?

Bakgårdsfest med stil

Åå dette var så koselig, og nå er det sommer dere! ♥ Bildene snakker vel litt for seg selv, men her var det altså dødsgod mat, bra musikk og herlige folk. Det var så gjennomført vintagepreg med alle lampeskjermene, blomstene og hyllene. Tommel opp for dere med egen stil!  Nå er jeg egentlig veldig mett, men har sagt ja til å lage hvit pizza til familien - så jeg får vel bare sette igang. Vi skrives. Hva syns dere om bildene?

Klar for 8 uker fri

Det at det nå er sommerferie måtte selvfølgelig feires med deilige amerikanske pannekaker og svære sjokolademilkshakes. ♥ Altså dette stedet må bare anbefales. Det nydelige lokalet, den gjennomførte stilen, de hyggelige ansatte og den fantastiske maten! Roll & Rock dere, det er stedet. Jeg kan nesten ikke tro det. I dag var min siste skoledag i førsteklasse. Det føles som om siste halvdel av skoleåret har sust forbi. Det føles rart å vite at jeg er ferdig med hele seks fag, og at neste skoleår bringer nye. Det skal bli godt med litt forandring, jeg ble nemlig fort lei den helt faste timeplanen.  Nå skal jeg starte på sesong fire av Sex and the City og kose meg skikkelig hihi. Jeg pleier alltid å finne fram litt snacks når jeg gjør sånt, men i dag har jeg spist så masse godt at jeg må nesten droppe det. Jeg er nemlig så mett! Det hele startet med yoghurt, jordbær og croissant til frokost, pannekaker og milkshake til sen lunsj, pommes frites til middag, is med bær til dessert, chips og sjokolade til kvelds. For en dag sier jeg bare haha. Om du også er så heldig i å få sommerferie nå, hvordan føles det?

Fra solnedgang til soloppgang

Hei! Åå det føles så rart å våkne klokken tre på en onsdag. I natt gikk nemlig jeg og flere venner fra klassene på en lang fjelltur, fra solnedgang til soloppgang. Det viste seg å bli en veldig koselig tur, med vakker himmel! Fremme på siste toppen var vi alle ganske trøtte og kalde, så der lå vi på fjellet, under samme teppe, klokken fire om morgenen, og ventet på soloppgangen. Jeg fikk derfor ikke lagt meg før sånn klokken halv syv, men tusen takk for en nydelig tur!Har du gått en lignende tur før, fra solnedgang til soloppgang?

Fruktbar

Hei! Åå dette har egentlig vært en helt nydelig dag. På skolen hadde vi en del veldig frie timer, og vi fikk gå to timer før normalt. Litt senere på dagen dro jentene i familien på ikea for å spise, og kikket innom et par butikker. Jeg fikk med meg en nydelig blå trenchcoat, den perfekte cardigan og et blått semsket skjørt med knapper ned langs midten. De var alle nedsatt til halv pris, men var klær jeg definitivt hadde kjøpt meg likevel. Jeg er så fornøyd og gleder meg masse til å bruke dem alle! Litt nytt til garderoben bringer frem enda mer inspirasjon til å få organisert klesskapet mitt, som jeg nevnte i forrige innlegg. Det ble altså ikke tid i dag, men målet er å få ryddet det i løpet av uken. Senere traff jeg noen venninner for å gå på fruktbar og se Alice Through the Looking Glass på kino. ♥ Det var herlig å være sammen vi fire en ettermiddag for å nyte sol og smoothie, uten å måtte tenke på alt skolearbeid som ellers skulle henge over oss. 

Isfarget marmorprint

Innlegg skrevet i samarbeid med CaseApp Gratulerer så mye til Leah Isabell V, du ble trukket som vinner av min giveaway i samarbeid med CaseApp. Du vil bli kontaktet på mail så snart vi kan. Hei, håper dere alle har en nydelig kveld! Jeg har akuratt fotografert litt, spist is og ryddet rommet mitt - det var nemlig virkelig på tide! Nå er det bare klesskapet som står for tur. Klær skal kastes, gis bort og ryddes vekk. Håper jeg ikke er den eneste med alt for mange klesplagg som aldri brukes? Kanskje jeg får tatt en hylle i kveld, så får vel resten vente til imorgen. Jeg vil så gjerne få et oversiktlig system, noe som hindrer meg i å kaste ut klær av klesskapet om morgenen for å lete etter det ene plagget jeg tenker på. Om man driver på sånn er det jo umulig å holde det organisert, haha. Foreløpig tenker jeg løsningen må være å ikke ha for mange klesplagg tilgjengelig. Aller helst skulle jeg hatt kleshengere og plass til å henge opp hvert enste plagg. Det hadde vært noe det. ♥ Om du ikke vant har jeg likevel en gledelig overraskelse deg, jeg har nemlig fått gleden av å gi dere en rabattkode. Bruk koden VIELSK20 i kassen hos CaseApp for å få en rabatt på 20%.

Fire dager igjen

Hvis du enda ikke har meldt deg på min giveaway trykk gjerne her for å være med. ♥ Ja, nå er det for min del bare fire skoledager igjen før sommerferien! Åå det gjør meg så ubeskrivelig glad. ♥ Er jeg den eneste som har gledet meg til denne ferien siden helt siden forrige var over? Haha. Jeg må likevel si at iallfall siste halvdel av førsteklasse har gått utrolig fort. Plutselig var sommeren her dere!  I dag har jeg ikke gjort så veldig mye. Jeg har vært på jobb, og fått tatt disse søte blomsterbildene til dere, (som om dere ikke har sett nok blomster her på bloggen enda). Jeg kom forresten på noe jeg ville spørre dere om, nemlig hvordan dere foretrekker bildene mine. Liker dere best: lyse, klare bilder som står i stil til hverandre eller varierende bilder, med litt mer sterke og klare farger? Om dere ser på typ de tre nyeste innleggene mine, ser dere eksempler på førstnevnte. Om dere derimot titter litt lengre ned finner dere nok mer kontrastfylte bilder. Jeg ville bare høre hva dere syns var finest, eller om dere kanskje ikke har noen spesielle preferanser?

Jeg er så glad

Har du sjekket ut forrige innlegg? Hvis ikke trykk her for å være med i min giveaway. ♥ Hei hei! Hvor herlig føles det ikke at det er fredag nå? Det er jo alltid godt med helg, selv om sommerferien egentlig bare er et par små dager unna. Foreløpig har jeg faktisk ingen planer for dagen i dag, og det føles så rart. Vanligvis er det alltid noe jeg burde ha gjort, og det er så ubeskrivlig godt å vite at jeg kan senke skuldrene og bruke tiden på akuratt det jeg vil. Det er alltid viktig å ta seg tid til å lytte til kroppen i hverdagen, og ta seg selv fri, men når sommerferien kommer så går man på en måte ikke glipp av noe. Derfor blir det masse mer tid til å for eksempel fotografere, tegne, skrive og filme til dere fremover. Husk å komme med forslag til hva dere vil se i kommentarfeltet, det setter jeg alltid enormt stor pris på. I går fikk vi forresten alle karakterene våre og jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd, jeg ante ikke at det hadde gått så bra i år haha. Jeg henger meg vanligvis ikke så mye opp i karakterene mine, jeg bare gjør mitt beste i løpet av skoleåret og mener at det er det viktigste. I tillegg etter at jeg begynte på videregående har jeg begynt å se på det å lære noe som enormt mye viktigere enn å sitte igjen med et pent tall. Jeg kan nå være mer fornøyd med en lavere karakter dersom jeg vet jeg fikk noe ut av det enn motsatt. Likevel må jeg få si at det er utrolig gøy med sånne positive overraskelser. Det føles godt å vite at jeg allerede har fått standpunktkarakterer som jeg kan være stolt av. Jeg vil avslutte dette litt tankespredte innlegget med å si at jeg håper dere er stolt av dere selv, og det dere får til. Karakterer er bare et tall, de trenger ikke å bety noe som helst, men det er lov å være fornøyd om man skulle gjøre det bra. Klem fra meg. Hva vil dere se mer av fremover? Er det spesielle videoer eller typer innlegg dere liker bed...

GIVEAWAY med CaseApp

Innlegg skrevet i samarbeid med CaseApp Jeg har nå vært så heldig å få lov til å samarbeide med CaseApp igjen! Om noen av dere husker det fikk jeg velge meg to produkter fra deres nettbutikk i høst samt holde en giveaway for dere. Det får jeg altså gjøre igjen, og jeg valgte denne gangen et nydelig skin til min macbook, og et iphonedeksel med samme isfargede marmorprint. Kunne virkelig ikke vært mer fornøyd med dem begge, både når det kommer til utseendet og kvalitet. CaseApp er altså en nettbutikk hvor du kan designe dine egne mobildeksler og skins. Enten designe dem selv for å få et helt unikt design, eller gjøre som meg og velge et av deres mange vakre forslag. Besøk gjerne nettbutikken deres her.  Jeg har som nevnt gleden av å kunne gi en av dere en kode slik at dere kan bestille dere et valgfritt produkt fra CaseApp.  For å delta er det bare å abonnere på youtubekanalen min her, og kommentere under dette innlegget med deres mailadresse slik at jeg kan kontakte vinneren. (Dersom du ikke har muligheten til å følge youtubekanalen min kan du dele dette innlegget på facebook istedenfor ved å trykke på blå deleknapp nederst i innlegget.) Ønsker dere alle masse lykke til! Vinneren trekkes nå på søndag. ♥ Konkurransen er avsluttet.

Nesten sommerferie

Hei! Det føles så enormt godt å ha fri nå, det er som om sommerferien er her allerede. Vi har bare et par skoledager igjen som hovedsaklig består av innlevering av bøker, aktivitetsdag og øving til sommeravslutningen. Jeg har altså noen veldig fine dager å se frem til. I dag har jeg ikke fått gjort så mye, har bare sovet lenge og begynt å planlegge litt fremover. Nå skal jeg en tur innom posten å hente en pakke, det er alltid like gøy! Så neste innlegg tror jeg dere virkelig vil like, så følg med videre. ❤Hva er deres planer for helgen?

Vakre Stockholm

Hei dere, åh nå har jeg det så fint her i Stockholm! Landet nokså sent igår kveld, så i dag sov vi til langt ut på formiddagen før vi tok oss en lang frokost på Espresso House. ❤ Dagen i dag har vi altså brukt på å gå rundt i byen, hvor vi blant annet spiste is og fikk gått innom noen veldig, jeg gjentar veldig fine butikker. Hvorfor har vi ikke butikker som Urban Outfitters, American Apparel og Zara der hvor jeg bor? Alle butikkene vi var innom hadde så enormt mye fint, jeg hadde egentlig litt lyst på alt. Urban Outfitters for eksempel var også i et helt nydelig lokale, det hadde visst tidligere vært en gammel kino. Dere kan jo bare tenke dere hvordan det så ut, med galleri, vakre detaljer og svære lysekroner. Vi spiste også nydelig italiensk pizza i Gamlastan før vi avsluttet dagen på kino. Til dere som ikke vet det er jeg altså her for å besøke en god venninne av meg, og hun tar meg med på så mye gøy! Imorgen skal vi nok blant annet innom enda flere butikker og på en danseforestilling. Så det blir bra, men nå er jeg så trøtt at jeg må bare legge meg. God natt!Har dere vært i Stockholm før, og isåfall hva gjorde dere?

Neste stopp, Stockholm

Hei! Åå nå er jeg så spent. ♥ Når neste innlegg publiseres befinner jeg meg nemlig i Stockholm, eventuelt er jeg da hjemme igjen. Jeg vet altså ikke helt om jeg kommer til å få tid til å skrive til dere mens jeg er der nede, men det skal iallefall tas bilder til dere på turen! Jeg skal være noen dager for å besøke en god venninne av meg. Det er faktisk første gangen jeg reiser helt alene til utlandet, så vi får håpe jeg finner frem hehe. Det er visst meldt strålende vær, og jeg har planer om å kose meg. Åå dette blir så bra! Ønsker dere alle en nydelig helg!

7-Fjellsturen

Hei! Haha i dag er jeg så utrolig sliten. Spesielt opp og ned trapper går det altså nokså langsomt i dag, men er likevel super fornøyd med å i det hele tatt ha fullført turen. Som jeg nevnte i forrige innlegg har jeg altså gått syvfjellsturen denne helgen - det var ekstremt slitsomt, men veldig koselig og kult å ha gjort! ♥ Dagens skoledag var egentlig veldig fin. Vi startet litt senere enn normalt og holdt de første timene ute i sola. Deretter fulgte noen greie skoletimer på, med en fin overraskelse på slutten av dagen. Nå får jeg altså sekser i naturfag standpunkt, og det er jeg stolt av. Så nå skal jeg slappe av, lakke neglene og ta en rolig kveld.   Har dere gått syvfjellsturen før?

Nydelige folk

Hei! Dagen i dag har gått med til syvfjellstur og jeg har derfor ikke fått oppdatert dere i dag, og nå er jeg helt utslitt, men jeg fikk tatt litt bilder i går. Jeg storkoste meg nemlig i bursdagsselskap, må si jeg savner å være sammen med denne nydelige gjengen hver dag. ♥ Hva har dere gjort denne helgen?

Gavetips til venninner

Hei! Jeg beklager virkelig at jeg ikke har fått skrevet så mye til dere i det siste, men jeg har som vanlig hatt en del å gjøre - spesielt ettersom det nå er siste innspurt på skolen. Jeg har også hatt litt problemer med forskjellige minnebrikker og sånt som også har får ta del i skylden hehe. I dag hadde vi forhåpentligvis årets siste vurdering med karakter, jeg kan jo fortsatt komme opp i muntlig eksamen, men krysser selvfølgelig fingrene for å slippe. ♥ I dag var det altså en skriftlig naturfagsprøve som stod på planen, tror og håper på at den gikk bra, jeg har iallefall en god følelse! Så over til hovedpoenget med dette innlegget, jeg har nemlig vært i et par bursdager i det siste og derfor kjøpt en del søte venninnegaver. Dermed tenkte jeg at dere kanskje hadde lyst å vite litt om hva jeg av og til gir. Stort sett så liker jeg å gi flere små ting som dere sikkert har skjønt utifra bildene over. Jeg ville nemlig vise at det finne så mange skjønne gaver som ikke nødvendigvis trenger å koste så mye. Det kommer selvfølgelig veldig ann på hvem jeg skal gi gave til, men går ofte for typ te, notatbøker, sminke, ansiktsmasker, neglelakk, solbriller, produkter fra the body shop eller lush, øredobber, smykker, duftlys, bøker, detaljerte fargeleggingsbøker med tusjpenner, wreck this journal osv. ♥  Jeg har forresten skikkelig lyst til å kjøpe meg ett nytt kamera nå, tenker kanskje gå for Olympus Pen E-PL7. Jeg har nemlig veldig lyst på et kamera som er litt mindre enn speilrefleksen jeg har nå, og som i tillegg vil fungere som vlog kamera. Tenk hvor gøy om jeg startet å vlogge litt? Men først skal det spares, jeg skal nemlig en helgetur til Stockholm først og kan derfor ikke kjøpe kameraet helt enda. Noen av dere som har testet ut det kameraet kanskje? Isåfall, vil dere anbefale det? Fikk dere noen små tips, og hva pleier dere å gi til venninner?

Dagen i dag

Heii! Hvordan har deres dag vært? Den har sikkert vært mer produktiv enn min ivertfall, haha. Jeg har fått gjort mest småting: løpt en liten tur, vært innom to butikker, sett på serier, vært på cafe og i et bursdagsselskap. Det har altså vært en veldig rolig og koselig dag. Kjøpte forresten to veldig fine marmor printede ruller med kontaktplast. De gleder jeg meg enormt mye til å prøve ut! Håper det kan bli til mange fine bilder fremover. Er forresten litt småsyk fortsatt så nå er jeg helt utslitt. Det skal bli så herlig å få lagt seg. God natt, så skrives vi imorgen. ♥

Endelig fredag

Dere vet den følelsen av å våkne om morgenen og ikke vite hvilken dag det er? Hahaha ja, det var meg i dag. Jeg våknet litt småsyk, så det passet godt med halv fagdag i engelsk hvor vi så film og snakket om Shakespeare. Derfor er jeg allerede hjemme med en god kopp te i hånden, snart klar for å sette igang med leksene. Dette skal bli en rolig, men produktiv dag. Jeg skal hente meg inn igjen på serier og youtubevideoer, få unna en del skolearbeid, titte i litt butikker og forhåpentligvis også få tid til å kose meg denne fredagskvelden. Kanskje jeg ender opp med å tegne eller fotografere, det er jeg så glad i. Jeg skal iallefall slappe av og håpe på at jeg blir frisk fort! Jeg har nemlig en del planer denne helgen, og de gleder jeg meg til. ♥ Har dere sett det nyeste klippet fra Skam forresten, gårsdagens altså? Definitivt seriens beste episode hittil spør du meg! Har dere noen spessielle planer denne fredagen?

Gratulerer med dagen!

Heii! I dag er det jo selveste nasjonaldagen, og det har selvfølgelig blitt feiret på skikkelig vis. Startet dagen med å både flette og krølle håret før jeg tok på meg bunaden min og gikk ut for å se på toget. Etter det gikk vi litt rundt i byen, spiste is og tok bilder. Her ser dere altså noen av de nydelige venninnene mine jeg har tilbrakt denne dagen med! 17. Mai feiringer bringer frem så mange vakre og ikke minst rare tradisjoner. Med spennende innslag i toget, gode venner, stort sett opplett, is, lakris og bunad blir dette nok en vellykket 17. mai! Jeg er så inderlig glad i å gå i bunad, det er så fint! Jeg er vel ikke den eneste som stolt viser frem den vakre nasjonaldrakten sin på enn sånn dag? Jaja, nok snakk - nå skal vi iallefall spise rømmegrøt hehe. ♥ Ønsker alle dere en fortsatt nydelig 17. mai feiring!

Norsk Natur

Er det ikke vakkert her? Dagen i dag har jeg brukt på å forberede meg til onsdagens franskprøve, filme en video til dere, fotografere, flette en blomsterkrans og spise grillmat! Nå høres det faktisk ut som om jeg har gjort mye i dag, men det føles ikke sånn haha. Det var så fint vær at vi måtte bare ut. Det var likevel alt for kaldt til å bade, så jeg ble liggende på land med blomster og kamera. Det er nok til å underholde meg lenge. I skrivende stund sitter jeg foran skjermen og venter på at familien skal samles rundt tv'en, vi skal nemlig se film! De siste dagene har jeg fått alle til å se hele serien med Harry Potter filmene, så nå er vi nådd den syvende og siste filmen. Den er heldigvis delt i to, så da blir det en i dag og neste imorgen. Herlighet hvor gode de filmene er. Jeg drømmer meg virkelig vekk inn i universet deres. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nå vi har sett de ferdig. Kanskje jeg bare må finne noe nytt å se på? Isåfall har dere tips, innenfor samme sjanger? Nå gleder jeg meg masse til imorgen, men før det skal jeg publisere dagens antrekk - så følg med videre! ♥

Fri på en mandag

God morgen solstråler! Det føles helt herlig å ha fri og derfor kunne sove lenge på en mandag. Jeg har likevel en del planer for dagen, jeg skal blant annet forberede meg godt til onsdagens franskprøve. Jeg har nemlig ingen planer om å gjøre lekser på 17. mai! Da skal jeg kose meg med familie og venner, masse god mat og i nydelig bunad. Jeg er nemlig skikkelig glad i å gå i bunad, da føler jeg meg ordentlig fin. ♥ Hva skal dere på 17. mai?

Eksamenstrekket

Jeg var så heldig å ikke komme opp i skriftlig eksamen, men ønsker alle dere som er inne i eksamensperioden nå masse lykke til, dere er råflinke! I går var vi altså ferdige på skolen klokken ni og da satte jeg og noen venninner igang med filming til reklameprosjektet som jeg nevnte for dere tidligere. Det var såå gøy! Vi har filmet masse små klipp på mange forskjellige steder. Vi er et stykke unna ferdige, men jeg skal likevel sette igang med litt redigering nå. Mellom all filmingen tok vi oss også en ordentlig god lunsj hvor vi grillet ute i solen. Da føltes det virkelig som sommer. ♥ Hvordan gikk deres eksamenstrekk?

Strålende Vær

Heii! Igjen har vi helt nydelig vær her hos oss. ♥ På grunn av elevstreiken var vi veldig få igjen på skolen i dag, så det ble en rolig skoledag med litt film og noen lange friminutt ute i solen. Vi fikk også tid til å kjøpe is og starte på et spennende reklameprosjekt i norsk. Vi ble forresten også sprutet vann på av russen, men det var bare forfriskende i denne temperaturen. Åå russetiden ser så gøy ut hehe. Jeg fikk plukket med meg disse søte blomstene på vei hjem. Det gjør meg så glad å se alle de vakre blomstene som spretter frem rundt omkring nå! Som dere ser blir alltid katten min Sushi veldig interessert og nokså forrvirret når vi tar med oss planter inn. Hun er så søt. ♥ Jeg fikk forresten også en ny utgave av magasinet Costume i posten så det gleder jeg meg veldig til å sette meg ned med nå. Ønsker dere en fortsatt nydelig onsdag! Hva tenker dere om russetiden?

Fjelltur

God morgen! Jeg har vært våken en liten time nå og skal nå straks spise en god frokost før jeg tar meg en fjelltur. Det blir godt å komme seg ut i frisk luft og få beveget seg litt. Etter dette har jeg planer om å kanskje få filmet denne ukens video til dere. Det har jeg iallefall veldig lyst til! ♥ Jeg har sagt ja til å lage både sminkekolleksjonsvideo og en hvor jeg viser hvordan jeg pugger til prøver. Så vi får se hvilken det blir, men det har seg sånn at macen min ikke klarer å lese minnebrikker lengre og det er så upraktisk! Jeg må isåfall legge alt over på en annen pc først for så å flytte det til en minnepenn. Veldig tungvint, men det får bli en midlertidig løsning. Har dere noen tips? Ønsker alle en nydelig torsdag! Hva er deres planer for dagen?

Livet Smiler

Åå for en nydelig følelse det er å vite at man er ferdig med årets tentamen i matematikk. Det er onsdag, men likevel starter langhelgen allerede nå! Så glad som jeg er nå har faktisk jeg ikke vært på lenge. Jeg har fire dager foran meg som jeg kan fylle med hva jeg vil, og det skal ikke gjøres noen som helst form for skolearbeid. De siste dagene har vært litt ekstreme på skolearbeid fronten, men jeg er så fornøyd med alt arbeidet jeg har lagt ned i det. Selv om det var noen oppgaver jeg ikke klarte idag så var det særlig gøy å få til de oppgavene jeg vet jeg ikke hadde forstått for bare et par uker siden. For øyeblikket så smiler livet virkelig. ♥ Jaja, nå er det nok skolesnakk, det har nemlig blitt en god del av det i det siste. Har dere det bra forresten? Håper alle har en nydelig dag. Jeg har akkurat spist middag å har planer om å kanskje ta meg en tur ut. Det har vært noen vakre dager med nydelig vær hvor jeg bare ikke har hatt tid til å gå ut. Kanskje jeg bestemmer meg for å fotografere litt? Eller bare lese litt? Jeg har nemlig så mange bøker jeg gleder meg til å starte på nå. Vi skrives om litt. ​ Hva er deres planer for de neste dagene?  

Velkommen Mai

Heii, håper dere alle har hatt en fin tirsdag så langt! Jeg er akkurat ferdig på skolen, og slapper nå av litt før jeg skal videre på jobb. Imorgen står tentamen i matematikk på planen, ååh det kommer til å bli så herlig å være ferdig. Etter tentamenen er det nemlig langhelg! Det blir fantastisk.  Bildene er forresten ikke tatt idag, været er nemlig ikke like pent idag. Regnet øste faktisk ned på vei til skolen, men nå er det heldigvis litt opplett. Tiden går ufattelig fort, vi er allerede i mai. Ååh jeg er så klar for sol og varme, håper neste ukes værmelding står til forventningene. ♥ Dersom dere har langhelg denne uken, hva er planene deres?

Uken som gikk... #3

Ukens beste dag... Definitivt fredagen. Det å være ferdig med en skoleuke fylt med massevis av arbeid som innleveringen i drama, gloseprøven i fransk, tentamenen i engelsk, fremføringen i norsk og til slutt en naturfagsamtale. Etter å ha fullført den sistnevnte med toppkarakter tok jeg meg en velfortjent tur innom byen for å handle litt forskjellig. Det viste seg å være massevis av salg i butikkene og jeg fikk gjort et par gode kjøp. Når alt dette var ferdig kunne jeg ta helg med god samvittighet og dra i et koselig bursdagsselskap. Det var herlig det. Ukens høydepunkt... Kanskje dansens dag? Det var skikkelig gøy å få danse bollywoodkoreografien igjen i super fint vær! Nydelige kostymer, sol og masse dans er en god kombinasjon. Ukens serie... Skam! Hahah det er så gøy. ♥ Jeg liker måten de publiserer litt og litt, samt kombinerer video, bilder og facebooksamtaler på. Det er super spennende å følge med, spesielt ettersom jeg kjenner hun som spiller Eva i serien. Du er råflink Lisa! Denne uken ble jeg og noen venninner faktisk intervjuet av BT magasinet om Skam også, så kanskje et lite bilde og noen få ord kommer med i lørdagens utgave? Ukens innkjøp... Det må være bøkene jeg plukket med meg fra Norli, og produktene fra The Body Shop sine tilbud på fredag. Gode bøker og gode produkter som selvsagt vil bli brukt masse fremover! Ukens sang... Sliter alltid med å bare velge en her jeg, men denne uken må det bli Faded av Alan Walker. Ukens sminkeprodukt... Jeg sliter virkelig med uren hud for tiden og har vært helt avhengig av Smashbox sin Camera Ready BB Water. Anbefales på det sterkeste! Skikkelig godt produkt som legger seg pent, holder lenge og føles veldig lett på huden. Den har også solfaktor 30 noe som passer bra ettersom solen har begynt å titte frem her av og til. Pluss for stilig applikator, men minus for noe dyr pris. Hva var deres høydepunkt i uken som gikk?

Forberedelser til Ball

​ Noen bilder fra forberedelsene til skoleballet vårt, håper dere hadde en fin fredagskveld! 

Filmelskeren

Heii! Jeg har hatt en super fin helg og det håper jeg dere også har hatt. 🌸 Jeg var så heldig at helgen min startet på torsdag, og siden da har jeg faktisk sett film hver eneste dag hehe. Jeg er så utrolig glad i det! Dere vet den følelsen man sitter igjen med etter å ha sett en skikkelig god film? Ååh jeg elsker den. Så jeg startet på torsdag med Snow White and the Huntsman. På fredag dro jeg og noen venninner på kino og så toeren Winters War. Til slutt leide jeg to filmer, på lørdag: The Martitian og søndag: The Mazerunner Ildprøven. Dere ser sikkert hvilke typer filmer jeg liker haha, men jeg klarer ikke helt å definere dem. Skal man kalle det fantasy kanskje? Isåfall så tar jeg gjerne imot filmtips fra dere! Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hvilke filmer dere mener jeg burde sjekke ut, det hadde jeg virkelig satt stor pris på!

Hverdager

Heii, hvordan står det til? Håper dere har det bra! De siste dagene har det vært en del skolearbeid og litt dårlig vær så jeg har ikke fått oppdatert dere så mye som jeg har ønsket, men en ny video er nå oppe på youtubekanalen min om dere vil se! Isåfall trykk her. Jeg startet dagen idag med en prøve i matematikk, og jeg er egentlig veldig fornøyd med hvordan gikk. Nå føles det så herlig å være ferdig, så nå skal det jobbes på neste ukes tre fremføringer, men før det er det heldigvis helg. Jeg skal blant annet jobbe, lese, slappe av, dra på kino og lage masse god mat. Det er så inderlig viktig å kose seg når man kan! Åå etter skolen idag tok jeg meg turen innom sentrum og kjøpte meg en karamell frappe og et sett med løsvipper fra house of lashes, så de gleder jeg meg virkelig til å prøve ut. De var så fine! Nå skal jeg se noen youtubevideoer og så skrives vi senere. 🌸 Hva er deres planer for helgen?

Gårsdagen minutt for minutt

08:30 - 09:15 Lå jeg godt til rette og slumret, sengen føltes som alltid utrolig behagelig ut den morgenen. 10:00 - 11:00 Stod opp av sengen, kledde på meg treningstøy og spiste en lang god frokost. 11:00 - 12:30 Så vel litt på serier og prøvde å motivere meg til å gå ut. Været var nemlig veldig skiftende og gikk fra snø til sol, for så å snu igjen. 12:45 - 13:30 Gikk ut mens det var opplett og jogget meg en liten tur gjennom all slags vær haha. Første halvdelen var det iskaldt og vått, mens andre halvdelen var det strålende sol og varmt. Bra jeg var forberedt med både regnjakke og solbriller! I løpet av turen forstod jeg også at jeg fortsatt var veldig forkjølet, innså da at det altså ikke var så lurt at jeg tok den turen likevel. 13:30 - 14:00 Vel hjemme tok jeg meg en varm dusj og stelte meg for dagen. 14:15 - 15:00 Klar for kos, tenner duftlys og lager meg en god kopp te med lynghonning og sitron i håp om å forbedre forkjølelsen min et lite hakk. Jeg scrollet gjennom de faste sosiale mediene og så et par youtubevideoer mens jeg lå godt innpakket i et stort teppe. 15:00 - 16:00 Så jeg enda en episode med "sex and the city" og prøvde igjen å motivere meg selv, denne gangen for å sette i gang med matten. 16:00 - 17:30 Jobbet jeg med matematikkleksen, innser at jeg ikke har så god kontroll over temaet og jobber ganske så treigt, men får unna noen oppgaver og får en positiv overraskelse når jeg får en melding på mobilen. Hvor det stod et eller annet slik: din pakke fra nelly.com har ankommet og er tilgjengelig for henting nå. 19:00 - 19:30 Gikk jeg ut for å hente pakken og kom storfornøyd ut av butikken. 19:30 - 19:45 Stod jeg på Kicks og kikket på noen produkter fra Clinique, jeg hadde egentlig på forhånd bestemt meg for hva jeg skulle ha. Et sett med tre små produkter mot uren hud. Forstod at de...

Musikk til leksene

Faded - Alan Walker / Money - Broiler, Bekuh Boom / Fast Car Radio Edit - Jonas Blue, Dakota / Pillowtalk - Zayn / Cheap Thrills - Sia / Work from Home - Fifth Harmony Heii, håper dere alle har en super dag! Her stråler solen så jeg må nesten ta meg en god tur ut idag, hvor jeg sikkert får rukket et par ærend også. Vil også få lest litt, slappet av og sett noen episoder videre av seriene jeg følger med på. Idag har jeg egentlig ikke gjort så mye, spist en god frokost og gjort lekser. Håper virkelig jeg ikke er den eneste som sitter med lekser i ferien? Selv om sikkert en del av dere nå er ferdig med ferien så kan jeg trøste dere med at jeg som fortsatt har fri sitter å pugger til neste ukes matteprøve. Det er alltid noe som må gjøres haha, men med motiverende musikk så får man litt unna iallefall!  Har dere noen favoritt låter når der kommer til motiverende musikk?

Påske, snø & kos

Heii! Nå er jeg vel fremme her på hytten og fikk lyst til å oppdatere dere litt. Vi er akkurat ferdig med en runde cluedo, ååh det er et bra spill altså. Det er så koselig å være omringet av snø, familie og god mat. Her har vi til og med startet på påskeegget allerede. Synd jeg ikke føler meg helt bra med forkjølelse og litt lite søvn i natt. Holder meg derfor inne en liten stund til før vi skal ut og lage noen snølykter. Håper dere har det bra!Klem fra meg

Påskekos

Heii, håper dere har en bra dag! Regner med at de fleste av dere har påskefeire nå, og isåfall håper jeg dere nyter den til det fulleste. ♥ Jeg har for det meste brukt de siste dagene på blant annet å slappe av, kose meg, være med venner, tegne, spille inn videoer, se på serier og rydde. Jeg har også spist massevis av god mat. Her har det vært pannekaker, kanelboller, vafler, iste, kakao med krem og mye annet kos, men påskeegget - det spares til hytteturen. Vi drar nemlig på hytten senere idag, så det blir koselig. Jeg ser frem til noen flotte dager med sol, snø, slalåm, familie, spill og godteri, for når jeg kommer hjem igjen er det matematikk som står på planen. Det er ikke lenge til neste prøve, så her må det øves!  Hva er deres planer for denne helgen?

50 Fakta Om Meg

Jeg er skikkelig fascinert av verdensrommet. Jeg har aldri brekt et bein i kroppen. Jeg er skikkelig dårlig i ballspill, har null kontroll og jeg syns ikke det er noe gøy. Gym har altså aldri vært et fag jeg har likt noe særlig godt. Jeg er 173 cm høy. Jeg føler meg så ubekvem når jeg må skrike og løfte stemmen, så det gjør jeg svært sjeldent. Jeg er kikkelig glad i klesplagg med glidelåslommer, det er så praktisk. Min favorittfilm er interstellar. Jeg irriterer meg skikkelig over smatting, er fult klar over at jeg ikke er lydløs, men... Jeg unner meg selv cafebesøk svært ofte. Jeg liker å stå opp tidlig i helger og virkelig nyte dem. Jeg har vært med i nøtteknekkeren 7 år på rad, hvor jeg har spilt mange ulike roller: mus, soldat, barn i selskap, snøfnugg, rosevals, arabisk, pas de trois, russisk og prinsesse. Min favorittfarge er blå. Jeg rives godt i mitt eget selskap, men trives også veldig godt rundt andre. Min este ferieopplevelse: turen til Egypt. Jeg har 2 yngre søstre. Har medvirket som danser i en bollywoodfilm, den heter Shivam.  Se video her. Jeg bruker for øyeblikket str 39 i sko. Har vunnet en fotokonkuranse for Fokus Norge, vant hotellopphold på Grand Hotell, fly til Oslo og prisutdeling på Aker Brygge. Har vunnet tegnekonkurranse for Toyota, vant en ipad mini. Går i førsteklasse på danselinje. Jeg foretrekker og liker veldig godt å ha det ryddig rundt meg er veldig organisert når det kommer til skole, men klarer virkelig ikke holde klærne mine ryddig... Jeg er veldig glad i å tegne, særlig drodling og fargelegging av detaljerte tegninger. Jeg syns brettspill er skikkelig koselig. Aldri fått en anmerkning, sikkert flere ganger jeg burde ha fått men det ikke er blitt notert, pluss at jeg stort sett gjør det jeg får beskjed om angående skole. Seriene jeg har sett er: Pretty Little Liars, Orange is the new black, Big Bang Theory, The Carrie Diaries og Sex and the City. Jeg er vi...

Visste du dette om meg?

♥ Jeg er skikkelig fascinert av verdensrommet - Jeg syns rett og slett det er utrolig spennende! Jeg leste nylig en artikkel om gravitasjonsbølger, ååh det er så sykt kult. Elsker å se på bilder og tegninger av verdensrommet, det er jo så vakkert. I tillegg er det skikkelig interessant å lære om i naturfagen. ♥ Jeg har aldri brekt et bein - Det er jeg så glad for! ♥ Er skikkelig dårlig i ballspill - Jeg har virkelig null ballkontroll haha, kanskje derfor jeg ikke kan fordra det? ♥ Min favorittfilm er Interstellar - Det må være den beste filmen jeg har sett! Anbefaler den på det varmeste. ♥ Liker å stå opp tidlig i helger - Jeg setter gjerne alarmen på klokken ni i helger fordi jeg vil få noe ut av dagen. Om jeg står opp klokken tolv føler jeg at allerede halve dagen er gått. I tillegg er det så rolig og fredelig om morgningene, du har hele dagen foran deg og lyset gjør det veldig mye lettere å blant annet få tatt bilder. ♥ Jeg unner meg selv god mat veldig ofte - Jeg drar ofte på cafebesøk, kjøper meg noe godt til lunsjen min og spiser alltid noe godt når jeg pugger.  ♥ Jeg er 173 cm høy - Det var jeg iallfall sist gang jeg målte, men jeg vokser fortsatt.  ♥ Føler meg så ubekvem når jeg må skrike - Jeg liker virkelig ikke å måtte løfte stemmen. ♥ Naturfag er for øyeblikket mitt favorittfag - Det er et så utrolig spennende og interessant fag. ♥ Jeg har danset i nesten 11 år - Ååh så mange fantastiske opplevelser jeg har fått være med på. ♥ Irriterer meg skikkelig over smatting - Ja jeg er fullstendig klar over at jeg ikke er lydløs selv, men ååh det er så ekkelt. ♥ Min favorittfarge er blå - Det har den vært lenge, den er jo så fiin! Har vi noen av disse punktene til felles kanskje?

Hyttekos

Heii, håper dere alle har hatt en fantastisk helg så langt! Jeg har storkost meg sammen med mange venninner på hytten til en av dem. ♥ Vi spiste god mat, pratet og spilte utallige runder med ulike spill hehe. Det er herlig å kose seg inne når det er helt mørkt ute, blåser og hagler, for så å våkne opp til sol! Idag skal jeg prøve å få tatt litt bilder, forhåpentligvis filme litt, være med familien, rydde og forberede meg på fredagens matteprøve i hele fire kapitler. Så nå må jeg egentlig starte, vi snakkes om litt. ♥ Hva er deres planer for dagen?

Valentin

Heii og god valentinsdag skjønne dere! Jegstartet dagen med en sen, men herlig frokost med familien. Dette blir en rolig søndag hvor jeg skal slappe av, se på serier, gjøre litt lekser, bake og forhåpentligvis bli ferdig med denne ukens video. Ellers feirer jeg dagen sammen med katten min, hun blir fire år idag.♥Siden det også er morsdag i dag så skal jeg bake vannbakkels med vanilje krem til henne. Aldri bakt vannbakkels før, men det var det hun ville ha, så vi får prøve hehe. Det er iallefall skikkelig godt! Har dere noen spesielle planer for dagen?

Uken som gikk... #2

Ukens gullkorn... Ååh denne samtalen her må bare nevnes! Familien bodde hos noen gode venner av oss denne helgen og vi snakket om alt mulig, men jeg husker iallefall litt av en samtale vi lo godt av hahah. Venninne - "Ååh jeg har ikke et eneste talent!" Meg - "Det er klart du har, du har kanskje bare ikke funnet det enda." Venninnens mor - "Jaja, da får du leve et talentløst liv." Venninne - "Ja, men alle har jo et talent. Nei vent, du har jo ikke et talent mor!" Ukens sang... Det er alltid så vanskelig å velge, men kanskje PillowTalk. Ukens nedtur... Det må bli det at jeg var syk forrige mandag, uansett om man bare er vekke et par timer fra skolen bør alt skolearbeid tas igjen. Det er aldri gøy å være syk, vertfall ikke om man blir hengende etter på grunn av skolearbeidet. Ukens sminkeprodukt... Det må bli YSL sin Touche Éclat Highlighter. Den har blitt mye brukt de siste dagene hehe. Ukens innkjøp... Definitivt to par nydelige jeans fra Zara, de var såå fine! Dongeribukser er absolutt noe jeg trenger for tiden, de blir nemlig ødelagte alle sammen. De jeansene jeg bruker nå er både godt brukte og er blitt sydd igjen flere ganger. Ukens serie... Fortsatt The Carrie Diaries, jeg er nå på sesong to og begynner å grue meg til serien er over. Den serien er bare så skjønn, og jeg liker skikkelig godt at det foregår på åtitallet med masse fargerike klær. Søte Carrie, spennende Interiew, Kyddshaw og alt ellers er bare så koselig. ♥ Ukens opptur... Turen til Stavanger, så hyggelig å treffe igjen gode venner som man ellers ikke får truffet så ofte. ♥ Ukens hudpleieprodukt... En fuktighetskrem fra Lush, Skin's Shangri La facial moisturiser. Den gir massevis av fuktighet til tørr hud nå om vinteren. Håper dere likte innlegget, fortell meg gjerne hva dere synes i kommentarfeltet! ♥

Langhelg i Stavanger

Heii! Hvordan har deres start på uken vært? Jeg har tilbrakt hele helgen i Stavanger hos noen gode venner av familien. Mellom alle leksene har vi blant annet rukket å bake fastelavensboller, spise taco, handle på Zara og Dropsen, prate masse, spille utallige runder med brettspill og gå på cafe. Rett og slett en veldig koselig helg.♥ I skrivende stund sitter jeg godt til rette med leksene. Jeg leverte en innlevering i fransk før helgen som egentlig ikke har frist før ikveld, så det føles veldig godt å kunne fokusere på engelsk og naturfag de neste dagene. Hva har dere gjort denne helgen?

Uken som gikk... #1

Ukens sang... Hmm denne var vanskelig, men det må nok bli Kamikaze av MØ. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare den, den er bare så fresh, om dere skjønner hva jeg mener? Ukens serie... Det må bli The Carrie Diaries, på et par dager har jeg nesten sett ferdig den første sesongen. Kanskje på grunn av sykdom og dårlig vær, men den serien er bare så søt, og jeg liker skikkelig godt at den foregår på tidlig åttitallet. Alle de fargerike klærene, søte Carrie, Interiew, Kyddshaw og alt ellers. ♥ Ukens favoritt sminkeprodukt... Ååh det er så mange å velge i mellom. Denne uken må det bli Smashbox sin BB Water, den føles så lett på huden, har god dekkevne og stilig applikator hehe. Ukens latter... Ingen spesifikk, det må bare bli alle de koselige samtalene med gode venninner - da blir det alltid latter! ♥ Ukens nedtur... Definitivt forkjølelsen, jeg har vært så snufsete og sliten de siste dagene. Det er aldri gøy å være syk. Ukens antrekk... Det må vell bli dette antrekket her, jeg har jo ikke tatt noen andre antrekksbilder denne uken, men jeg er blitt veldig glad i denne genseren. Jeg liker detaljene på armene sååå godt, også er jo genseren i yndlingsfargen min. ♥ Ukens opptur... Det må være alle fritimene vi fikk på skolen haha. Det ble en del iløpet av uken da vi til og med fikk gå tidligere på fredag. Det er så godt med litt ekstra fri! Eller så må det bli lørdagens cafebesøk, så koselig å treffe noen man ikke har sett på lenge. Ukens innkjøp... Jeg har vært så flink hehe, etter at jeg lastet opp januar innkjøpsvideoen har jeg ikke kjøpt noe nytt. Annet enn å bruke penger på mat og cafebesøk da. Så her må vell ukens innkjøp bli de gode cafebesøkene hos Espresso House og Wayne's. ♥ Ukens favoritt hudpleieprodukt... Et hudpleie sett fra Clinique som jeg har brukt hver kveld de siste dagene. Jeg har nemlig hatt nokså uren hud i det siste, og dette har vært med på å rense huden min godt hver kveld. Je...

Spørsmål til meg?

Heii dere! Håper dere har en fin start på uken.♥ Jeg har vært forkjølet de siste dagene og valgte å holde meg hjemme idag. Jeg skal likevel prøve å få unna litt mer skolearbeid etter et varmt bad, noen episoder med the carrie diaries og et par kopper med kakao hehe. Jeg har derfor ikke så mye spennende å skrive om idag, og siden deter veldig lenge siden forrige spørsmålsrunde tenkte jeg at det passet godt nå. Så legg gjerne igjen noen spørsmål i kommentarfeltet,det setter jeg veldig stor pris på.♥ Bildene er forresten ikke fra idag. Så hva lurer du på?

Helgekos

Heii! Håper dere alle har hatt en super helg så langt.♥ Jeg har hatt noen rolige, men veldig koselige dager. Det hele startet med at vi fikk gå fra skolen 11:30 på fredag grunnet uværet som var på vei - så deilig å slutte noen timer tidligere på en fredag. Det har derfor blitt mange timer inne hvor jeg har sett de nyeste episodene av pretty little liars, lest ferdig en veldig fin bok som heter the ocean at the end of the lane, begynt å se på the carrie diaries (for en søt serie!) og vært på to cafebesøk med venninner og søsken. Nå øser regnet ned ute, så jeg kommer nok til å slappe av videre før jeg må få unna litt lekser. Ååh hvorfor må alltid fridager gå så fort? I morgen er jeg tilbake på skolebenken, og ser nok igjen frem mot en ny helg. Jeg gleder meg sånn til ferie!Hva har dere gjort denne helgen?

Utdanningsmesse

Ååh herlighet, det skal ikke være enkelt å bestemme seg for hva man vil bli altså, jeg har heldigvis god tid! Jeg går første året på vgs, men syns det er så spennende å høre om alle de mulighetene man har etter å ha fullført disse tre årene. Man kan gjøre hva som helst.♥ Det er så mange forskjellige ting jeg liker å drive med, og jeg klarer ikke se for meg hva jeg vil bli. Kanskje en karriereretning som kombinerer reklame, matematikk, foto, naturfag, dans, kostymer, dyrevern, tegning, økonomi, reise, film og design hadde vært noe for meg hahah. Det var iallefall veldig spennende å ta seg en tur rundt på utdanningsmessen, hvor jeg fikk plukket med meg noen interessante brosjyrer som jeg nå er i gang med å skumme meg igjennom. Ønsker dere alle en fortsatt nydelig torsdag.♥ Kanskje flere av dere som har vært på utdanningsmesse i det siste?

Herlig Fredag

Ååh dette har vært en så bra dag. ♥ Vi startet ikke på skolen før klokken tolv, så jeg fikk sove lenge og starte dagen rolig med en god frokost. På vei til skolen med kakao i hånden var det lyst og opplett mens jeg pratet med noen venninner fra klassen før fagdagen startet, alltid så hyggelig. Tre timer med matematikk hvor vi med godt samarbeid og effektivitet, raste gjennom alle oppgavene. De skoledagene hvor man virkelig føler man har lært noe gjør noe med humøret. Det er så herlig åsitte igjen med den gode følelsen etter en skoledag, særlig om fredagen hvor man er så inderlig klar for helg. Som jeg nevnte i et tidligere innlegg har jeg gjort ferdig denne ukens innleveringer, og har derfor veldig lite skolearbeid som skal være ferdig i løpet av helgen. Vi er jo nå ferdig med første termin, så i dag ble karakterene lagt ut og jeg er super fornøyd, om det er lov å si? Jeg nådde målet mitt i alle fag, og ser frem til vårsemesteret. Så nå skal jeg kose meg, må innom en liten tur til byen å få kjøpt et par småting før familien tar fredagskos rundt tv'n heheh, det må til. Noen dager har man masse mer energi og inspirasjon enn andre, så i dag vardet heldigvis en slik dag. Det føles så godt.Håper dere også har hatt en bra fredag, og at dere får en fin helg. Det fortjener dere! Slapp av og finn på noe gøy, noe som gjør deg glad. Klem fra meg ♥

21.01.16.

Heii! Håper dere har hatt en bra dag.♥ Det er torsdag, og bare en dag igjen til helg. I morgen har vi halv fagdag i matematikk, ååh det skal bli så godt å få sove litt lenge. I skrivende stund ligger jeg med et stort teppe surret rundt meg, det er såå kaldt ute! På vei til skolen i dag ble jeg forbigått av en på ski hehe, så det er visst lenge igjen av vinteren like vell... Jeg som egentlig er klar for vår og sommer, men det er jo helt nydelig ute med blå himmel, snø og sol. Nå venter jeg på at kakaoen skal koke, så skal jegforsåvidt gjøre ferdig en ganske gøy innlevering i geometri. Jeg skrev heldigvis ferdig en naturfagsinnlevering i går slik at jeg nå kun trenger å konsentrere meg om matten. Denne helgen har jeg ikke så mange planer unntatt åundervise en danseklasse og dra på en ballettforestilling, så det gleder jeg meg enormt mye til. Så hva skal dere finne på til helgen?

Vinterlandskap

Badebombe "Let It Snow" fra Bomb Heiii!I dag var det fagdag i naturfag som stod på planen. Vi gjennomførte to elevforsøk som det skal skrives rapport til før vi avsluttet dagen med en prøve om radioaktivitet. Jeg liker naturfag veldig godt og under prøven kunne vi se snøen utenfor dale ned, men det føles fantastisk å være ferdig med den. I dag var det jo også siste dagen i dette semesteret, så på mandag er det nytt semester og i løpet av uken får vi vel karakterene våre - så det blir spennende. Etter skolen fikk jegordnet en del småting som å få kjøpt inn deler av kostyme til morgendagens danseforestilling, ryddet rommet, tatt et langt varmt bad, vært ute i snøen og redigert ferdig to videoer til dere. Håper dere har hatt en strålende dag og håper dere får en nydelighelg, god natt♥

Jordbærkos

Heii, hvordan står det til med dere?♥ Jeg tenkte det var på tide å oppdatere litt, jeg har nemlig ikke skrevet så mange innlegg i det siste. Som dere kanskje har lagt merke til har jeg begynt å lage en del videoer, jeg prøver nemlig å dele en video ukentlig. Youtube er nemlig noe jeg syns er skikkelig gøy å drive med, så om dere ønsker å ta en titt på kanalen min finner dere den her. Jeg setter også super stor pris på respons og tips på hvilke videoer dere vil se. Til helgen er planen å få filmet en video med tips til en enklere skolehverdag og en om wreck this journal. Jeg gleder meg, gjør dere? Ååh er jeg er vel ikke den eneste som syns det er ekstremt kaldt ute for tiden? Haha, jeg går til skolen med ull, skjerf og votter - likevel fryser jeg. Jaja, skoledagen i dag var forsåvidt veldig grei. Dagen startet med samtale på fransk med vurdering, deretter to timer jazz etterfulgt av naturfag og norsk. Nå leser jeg litt på saktekster, imorgen står nemlig norskprøve om typ faguttrykk og sånn på planen. Som alltid må jeg spise/drikke noe godt når jeg leser til prøver så nå ble det jordbær, kjeks og te. Er dere ikke enig? Etter norskener det ikke noe særlig viktigsom skjer før neste uke hvor jeg har to forskjellige danseforestillinger, med ulike dansestiler og koreografier samt siste innspurt av semesteret. Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld!

Mitt 2015

Heii håper dere har det bra og at dere koste dere igår! Det er første januar og jeg vil i dette innlegget samle et par minner fra 2015 i et eget innlegg. Åå det var ikke lett å velge ut hvilke hendelser som skulle få være med i dette innlegget, men her har dere iallefall noen. Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva dere synes!♥ I februar fløy jeg sammen med gode venninner til Stockholm for å danse, for en opplevelse! Vi rakk også å shoppe litt, og spise masse god mat som fastelavensboller (fra Vivels bakeri!!!) og pizza formet som et hjerte. I mars fylte jeg 16 år og feiret det sammen med mange gode venner og fantastisk mat hehe, åå det var gøy. Ååå vi fremførte to gode koreografier, en med balletten og et dansenummer hvor vi med jazzen danset tilAll That Jazz.♥ Jeg var ferdig med 10. klasse, strålende fornøyd med vitnemålet og gledet meg enormt mye til å starte på vgs. Selv om savnet til klassen og skolen kom til å bli sterkt. Ungdomsskolen var gøy, men det er virkelig vgs også.♥ Det ble laget en del blomsterkranser den sommeren ja, men er de ikke barehelt nydelige? Ble også tid til å besøke gode venner i Stavanger, vi var selvfølgelig innom både strand, godteland og fornøyelsespark. Itillegg var det jo denne sommeren jeg startet å blogge igjen, så det ble tatt en del antrekksbilder i sommer. Se blomsterkrans bilder her, og her. Hahah åå jeg har hatt det så fint! Vi besøkte også Oslo hvor vi var innom Norsk Folkemuseum (se flere bilder derfra her), shoppet på Brandy Melville og danset på Bårdar Dance Explosion. Der tok jeg mange klasser med dyktige danselærere som Dana Moore og Shlomi Ruimi. Det ble også en del lange skoledager utover høsten, her er et bilde fra skoleveien på vei hjem. Jeg var så heldig å få medvirke som danser i en bollywoodfilm, filmen heter Shivam. Innspillingsstedet var Vikafjellet, hvor det var iskaldt. Vi danset i sandaler på snø og barfot i regn, men det var en fantastisk spennende og utrolig ...

Årets Siste Dag

31.12.15. Tenk at det idag er siste dagen i 2015. Det har gått så evindelig fort. Jeg har hatt et fantastisk år, med så mange gode minner som blir gøye å se tilbake på. Tusen takk for alle de nydelige kommentarene dere har gitt meg, og tusen takk til alle som har vært med på å gjøre 2015 til et så flott år. Er dere forresten intressert i å se en slags årskavalkade?For å nevne noe har jeg i år lært mye om meg selv, jeg har vokst, vært med på spennende prosjekter, begynt på vgs, startet med blogging og youtube, besøkt et annet land, danset i film og fått mange nye venner som jeg ser frem til å bli bedre kjent med.Jeg ser frem til et år hvor jeg vil bruke mer tid på ting som gjør meg og de rundt meg glad. Jeg vil skape vakre minner, og nyte de gode stundene jeg tilbringer med venner og familie. Ikkeminst fokusere på hva jeg vil, og hvem jeg vil være. Jeg vil fortsette å utvikle de ulike prosjektene jeg holder på med, og bli glad i hverdagen. Det skal brukes minst mulig tid påstress, og huske på at livet skjer nå. Måtte 2016 bli et nydelig år!♥ Jeg skal ha en rolig, men koselig kveld med familien. Vi skal ha kalkun til middag, spille noen spill (rush og cluedo, hihi) og se nyttårsrakettene i kveld. Kos dere masse i kveld, og ønsker dere alle et nydelig nytt år! Glad i dere, klem fra meg.♥

The Monogram Murders

Ååh iiiik, jeg gleder meg sånn til å begynne på denne boken! Idag var jeg nemlig en runde innom et par butikker, og det som ble med meg hjem var denne boken og smykket. Det ble også tid til en tur innom Espresso House med herlig limonade og croissant. Ellers har jeg ikke gjort så mye annet enn å slappe av idag, og redigert en litt på en ny video til dere. Nå skal vi lage taco og se julenøtter. ♥ Håper alle sammen har en nydelig ferie! Hva har dere gjort idag, og har du tilfeldigvis lest boken?

Julegaver

Hei dere! Håper virkelilg dere hadde en fantasisk feiring på julaften, om du feirer jul.♥ Jeg storkoste meg med nærmeste familie, pinnekjøtt, sjokolade mousse, god stemning, julekaker, gaver og kos. Julen handler jo om å gi, og noe av det jeg liker aller best er å se reaksjonen når andre åpner en gave de blir virkelig glad for. Jeg er så uendelig takknemlig for alle gavene jeg fikk, tusen hjertelig takk. Jeg har her valgt å vise dere ensneak peek på hva jeg fikk til jul, restenfår dere se i en video som er ferdig spilt inn, men må bare redigeres og publiseres først. Jeg vil bare gjøre det klart at videoen er laget ettersom jeg vet den ville blitt etterspurt og fordi jeg er glad i å se slike videoer selv, målet er overhodet ikke å skryte. Håper dere koser dere og slapper av nå som vi har fri, og ønsker dere noen fine romjulsdager, de skal nytes! Dere skal også vite at jeg tenker på dem som kanksje ikke gledet seg så veldig til jul, mine varmeste tanker går til dere.♥ Hva liker dere best med juleferie, og fikk du noe fint til jul?

Første Desember

Heii! Tenk at det idag er første desember, ååå nå gleder jeg megenormt myetil jul! Julestemningen er godt på vei og idag åpnet jeg årets første julekalenderpresang, så koselig. Itillegg overrasket jeg mine foreldre med en hjemmelaget kalender til de også! Nå føler jeg det er på tide å gi dere en liten forklaring på hvorfor jeg ikke har fått postet så mange innlegg til dere i det siste. Jeg danser nå hver eneste dag, og har da alt fra en til syv timer dans per dag. Itillegg skal hverdagen gå opp med lekser, søvn og prøver. Jeg koser meg,men gleder meg virkelig til 19. desember. Vår juleferie starter riktignok ikke før lille julaften,men da er det slutt på alt skolestress og dansesemesteret er over. Da kommer jeg definitivt til å dele mange flere innlegg og videoer med dere, har allerede mange ideer jeg gleder meg til å få startet på. Så vær så snill å vær litt tålmodige med meg.. Jeg er tilbake for fullt når juleferien starter! Ønsker dere alle noen nydelige dager fremover, desember er en vakker måned! ♥ Hva liker dere best med desember?

Rabattkode Til Dere

// Innlegg i samarbeid med CaseApp Vinneren av giveawayen med CaseApp er trukket, og det ble LondonLine! Gratulerer, du vil motta en mail fra meg iløpet av de neste dagene.♥Jeg har likevel en overraskelse til alle dere andre, nemlig en rabattkode fra CaseApp, Skriv inn koden VIELSK20 i rabattkodefeltet å få 20% rabatt her!

Rolig Søndag

Heii! Håper dere alle har en fin søndag.Det er farsdag og kanskje du har fått glede din far på en eller annen måte, eller har fåtttenke litt ekstra på ham idag? ♥ Jeg gav min far en ny kaffekanne idag, så nå skal den prøves ut. Jeg nyter iallefall dagen, og har allerede fåttgjort mye gøyt. Jeg har spilt inn en ny video til dere som kommer iløpet av dagen, og er allerede godt igang med neste ukes video. Nå må jeg egentlig skynde meg litt, det er høst og lyset forsvinner så utrolig raskt. Haha, det skal ikke være enkelt å være avhengig av naturlig lys når det skal filmes, men det er iallefall bare å glede seg! Ellers må jeg begynne på en oppgave vi har i engelsk som jeg egentlig gleder meg litt til, det skal skrives en litterær analyse av en god novelle. Itillegg skal en litt værre oppgave gjøres, jeg skal nemlig pugge en fransk tekst ordrett. Når det er gjort kan søndagen avsluttes med litt egenpleie, jeg er vell ikke den eneste? Hvis dere ikke har meldt dere på giveawayen min i samarbeid med CaseApp, er det fortsatt mulig å melde seg på her. ♥ Hva er deres planer for dagen?

Giveaway med CaseApp

// Innlegg i samarbeid med CaseApp Heii dere! Jeg har vært så heldig å få lov til å samarbeide med CaseApp, og fikk velge meg to produkter fra deres nettbutikk. Jeg gikk for et elegant skin med svart marmor print til min macbook, og et nydelig Iphonedeksel med palmer på. Er utroligfornøyd med begge to, både når det gjelder utseende og kvalitet. ♥ CaseApp er en nettbutikk hvor du kan designe dine egne mobildeksler og skins. Du har muligheten til ådesigne dem selv slik at dufår et helt unikt design, men omdu ønsker kan gjøre som meg og velge et av CaseApp sine mange vakre forslag.Besøk nettbutikken deresher. Jeg har gleden av å gi dere lesere, muligheten til å vinne et valgfritt produkt fra CaseApp til en verdi av300kr. For å være med i konkurransen er det bare å: 1 - Like og dele dette innlegget på facebook (knappene finner dere i bunnen av innlegget), eller følge meg herhvis du blogger for blogg.no. 2 - For så å kommentere under innlegget at du har gjort det, med mailadressen din (slik at jeg kan kontakte vinneren). Jeg kommer til å trekke vinneren om en liten uke, da har jeg også en liten overraskelse til dere alle.♥ #Giveaway #Caseapp #Konkurranse Konkurransen er nå avsluttet.

Høsten Er Vakker

♥ Hva erderes tanker om høsten?

Intergalactic

Heiii dere! Dagen min har vært strålende. ♥ Det hele startet med morsomme fag og gode tilbakemeldinger fra lærere iløpet av skoledagen. Jeg fikk også levert naturfagsrapporten jeg har jobbet på de siste ukene og som jeg ble veldig fornøyd med tilslutt. Dere vet den følelsen når man har levert en skoleoppgave man har jobbet mye med og virkelig er fornøyd med resultatet av åååh. Deretter hadde vi en veldig god laksemiddag og fikk unna litt lekser før jeg fullførte en bra danseklasse, for så å ta meg et varmt bad med denne stilige badebomben. Da jeg var innom Lush i helgen og fikk øye på den og leste navnet måtte jeg bare kjøpe den. Jeg er kanskje sær, men jeg er helt facinert av verdensrommet og samtidig som jeg har blå som favorittfarge kunne jeg ikke gå fra den. Med vann seendes ut som en fargerik galakse med glitter, kunne jeg ikke annet enn å senke skuldrene og nyte sjokoladefrappen min. Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld! Nå skal jeg fortsette på forberedelsene til torsdagens matteprøve og spise jordbær. Som alltid må jeg ha noe godt å spise når skolearbeid skal gjøres, enig? Så hvordan har deres dag vært og fikk dere lyst til å prøve ut den samme badebomben?
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg