Vellykket Danseforestilling

Da er en vakker dag med nydelig vær, god mat og to koselige danseforestillinger overstått. Det er altså derfor jeg ikke har fått skrevet til dere før nå, men for en vakker klasse jeg går i. ♥ Håper dere også har hatt en fantastisk dag! Nå skal jeg kose meg med noen youtubevideoer før jeg legger meg. Hva har dere fått gjort i dag?

Bollywood

Ville bare dele to bilder fra lørdagens danseforestilling med dere, jeg var nemlig med å danse en superstilig bollywood koreografi. Jeg er i midten på det nederste bildet og til høyre på det øverste bildet, i turkist kostyme. Ååå det var så gøy! Jeg har fått tilbakemeldinger fra noen avdere om innteresse former danserelatert innhold her, og det prøver jeg på å få til.♥

Nøtteknekkeren

Det fantastiske nøtteknekkereventyret er nå dessverre over for i år. Dette var det syvende året jeg er med, og storkoste meg som alltid! ♥ Likte dere bildene?

Danset med Absence

Heii dere! Jeg har hatt det veldig travelt de siste dagene med hele tre bursdagsbesøk, masse trening, skolearbeid og en danseforestilling! Absence skulle nemlig gjøre et dansenummer på den store scenen i Grieghallen igår og spurte meg om jeg ville være med. Jeg nølte ikke ett sekund og svarte selvfølgelig ja!Jeg var så helig å få åpne showet med en liten ballettsolo med tutu og tåspiss fremfor teppet og etterhvert som musikken bygget seg oppover gikk teppet opp og kontrasten mellom deres dansestil og klassisk ballett ble ordentlig kul. En utrolig spennende opplevelse! De begynte å filme midt i nummeret, men dere kan se en video med deler av showet her♥ Såå hva syns dere??
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

hits