Inspirerende bildevegg

Som nevnt tidligere er jeg nå i gang med en ny video, og her har dere altså en sniktitt på hva som blant annet kommer med der. Det kommer nemlig til å bli en video fylt med DIY prosjekter som jeg har troen på at dere vil like veldig godt! Jeg må si jeg er skikkelig fornøyd med resultatet av bildeveggen. Ettersom jeg sitter en del ved skrivebordet mitt er jeg nå veldig glad for å ikke lenger trenge å stirre inn på en tom vegg, hehe. Forhåpentligvis vil dette kunne inspirere meg litt i hverdagen, og jeg vil alltid ha muligheten til å føye til flere bilder. ♥ Mer info om de ulike bildene og hvordan jeg utførte dette i videoen som bør være på plass i løpet av de nærmeste dagene. Så følg med videre! Klem fra meg. Har du noe lignende på ditt rom kanskje?

DIY - Badebombe

Heiii, nå er det på tide med enda ett nytt DIY prosjekt dere! Dette tror jeg absolutt vil falle i smak hos dere♥ Jeg skal nemlig vise dere hvordan dere kan lage deres helt egen badebombe. Det første du gjør er å blande sammen¼ kopp med havsalt,½ kopp med bakepulver,¼ kopp med maismel og¼ kopp med sitronsyre. Deretter fyller du en annen skål med valgfri duft samt 1 ss vann, 1 ss olivenolje, og litt kondittorfarge. Så heller du det våte oppi det tørre og blander raskt sammen. Om du ønsker å ha glitter i er det bare å blande det sammen med røren. Daer det bare å finne en form du ønsker, fylle den med mer blanding en det egentlig er plass til før du presser delene av formen sammen. Til slutt er det bare åla den stå i kjøleskapet en god stund før du tar den i bruk, å voila! Skal dere prøve å lage deres egen badebombe?

DIY - Bildevegg

Hei dere! Jeg har lenge tenkt på at jeg hadde lyst til å ha litt flere bilder på rommet mitt så idag tidelig fikk jeg denne ideen. Det var veldig enkelt og tok ikke lang tid. Det er bare å spikre fast noen knagger, feste hyssing mellom dem og henge opp noen bilder. Jeg ble utroligfornøyd med resultatet ♥ Så hva syns dere om dagens DIY prosjekt?
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

hits