Nylige Innkjøp

Viskelær og kort fra Søstrene Grene, scrunchie fra Urban, tights fra H&M, Jeans og t-skjorte fra Bik Bok. Hva syns dere om innkjøpet?

Blå Hudpleierutine

Origins Well Off. The Body Shop Seaweed Oil-Balancing Toner, Exfoliator & Clay Mask. Lush Dark Angels Facial Scrub & Rub Rub Rub Shower Scrub. Garner Skin Naturals Moisture Soft & Pure Active 3 in 1. Som dere sikkert har fått med dere er jeg alltid på jakt etter nye produkter for huden min, og her ser dere hvilke jeg hovedsakelig tester ut for øyeblikket. Jeg gikk innom The Body Shop her en dag og de hadde fått inn så mange nye produkter siden sist jeg var innom. Jeg valgte derfor å plukke med meg litt fra deres seaweed serie, og er som vanlig veldig spent på å se hvordan de fungerer. ♥ Ellers er jeg super fornøyd med Lush sin dusjskrubb og sminkefjærneren fra Origins. Bruker vi noen av de samme produktene kanskje?

Adidas Originals Superstar

Ååh endelig er disse sneakersene blitt mine, jeg har faktisk siklet etter disse i flere år nå! ♥ De er kjøpt hos DNA, og ettersom det var bylørdag fikk jeg dem på salg også. I dag har jeg forresten hatt en skikkelig avlsappende skoledag. Vi begynte kvart over ti, for så å ha en dobbeltime norsk, etterfulgt av lunsj og fritime før vi hadde to timer geografi. Planen for resten av kvelden er å pugge fransk, fredagens prøve bør nemlig øves en del til... I går kveld fikk jeg endelig levert kameraet mitt og jeg er bare så glad nå! Kameraet er rett og slett helt magisk. Jeg måtte derfor teste det ut fortest mulig og tok meg tid til å spille inn en Ebay Haul til dere før skolen i dag, som nå faktisk er fullstendig ferdig redigert! Den ble litt lang da, så jeg får nok ikke lagt den ut før i morgen, men nå vet dere i all fall at den er like rundt hjørnet. Håper dere gleder dere litt, hihi. Hva har du gjort i dag?

Innkjøp fra MAC

Amplified Crème Lipstick i fargene Syrup & Craving, Lip Pencil i fargene Nightingale & Soar, Pro Longwear Concealer i NW15. På vei hjem fra flyplassen i Oslo måtte jeg nesten bare kjøpe med meg et par nye produkter etter en hel helg med jobb. Jeg gikk for to leppestifter, en concealer og to liplinere, alle fra MAC. Har rukket å få testet ut alt og jeg er skikkelig fornøyd. Concealeren føles litt seig når den påføres, men den har veldig god dekkevne og gir dermed et godt resultat. Ellers er både leppestiftene og liplinerene i nydelige farger, er enkle å påføre og holder en god stund. Håper forresten dere har hatt en nydelig dag! Jeg er bare så ufattelig glad for at det endelig er fredag og helg. ♥ Har akkurat tatt meg et langt varmt bad og ryddet rommet, så nå er det tid for serier og fredagskos. Vi skrives igjen snart. Har vi noen av de samme produktene kanskje?

Si det med et kort

Kortene er fra Lagerhaus, Søstrene Grene og Kremmerhuset. Håper dere har hatt en fin tirsdag så langt! Jeg har brukt hele dagen på å filme, redigere og fotografere. Tiden går fort når man koser seg. ♥ I dag hadde jeg lyst til å vise dere et par av kortene fra min nå nokså store samling, hehe. Og om dere ikke har fått med dere videoen hvor jeg viser mine nyeste gaveinnpakning innkjøp så er det bare å klikker her. Der viser jeg blant annet veldig mange andre søte kort også. Jeg syns alltid det er litt ekstra gøy å finne et kort som passer seg godt til en bestemt anledning. For ikke å nevne hvor praktisk det er å ha noen liggende hjemme når du plutselig skulle trenge ett. Men nå skal vi faktisk spise boller, og det gleder jeg meg til! Så vi skrives snart igjen. Er du og like glad i kort som meg kanskje? Hehe.

Nye iPhonedeksler

Hei! Håper dere har hatt en nydelig dag ute i solen. ♥ Jeg har bestilt et par ting fra Ebay i det siste, og jeg tenkte derfor å lage en egen innkjøpsvideo når alt er levert med posten. Men måtte likevel bare vise dere disse dekslene nå, jeg er nemlig så fornøyd med dem! Hender det at du bestiller fra Ebay, og i så fall hvilke produkter?

Innkjøp fra Lush

Dark Angels, D´Fluff Strawberry Shaving Soap, Fizzbanger Bath Bomb, Catastrophe Cosmetic Fresh Face Mask, 9 to 5 Cleansing Lotion. I dag møtte jeg to gode venninner for å spise på Roll & Rock. ♥ Alltid hyggelig å catche opp med venner man gjerne ikke får sett så ofte, så der ble vi altså sittende en stund å prate. Jeg bestilte forresten en ekstremt god limonade og noen fantastiske amerikanske pannekaker. De anbefales! Etterpå tok jeg turen innom Lush for å kjøpe et par produkter jeg har hatt lyst på lenge. De gleder meg altså veldig til å ta i bruk fremover. Vi skrives. Har vi tilfeldigvis noen av de samme produktene?

Nytt fra Stockholm

Hei hei! Nå er jeg altså tilbake fra Stockholm, og jeg har hatt det så fint! ♥ Jeg har derfor ikke hatt så mye tid til å skrive til dere denne helgen, men et lite innlegg har dere heldigvis fått. Jeg har forresten også oppdatert Instagram underveis, hvor jeg heter @vielsk hvis dere skulle lure. Det var skikkelig hyggelig å treffe på venninnen min igjen, og vi fikk gjort så mye gøy. Vi spiste blant annet masse god mat, kikket i butikker, var på kino og på en danseforestilling. Innkjøpsvideo fra turen er på vei, men her har dere en liten sniktitt på hva jeg har kjøpt. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med alt jeg kjøpte, og jeg gleder meg enormt mye til å begynne å bruke dem alle! Nå er det straks tilbake til hverdagen igjen, jeg har ikke vært på skolen siden fredag og da hadde vi en nokså alternativ skoledag. Imorgen er det altså tilbake på skolebenken og jeg gruer meg enormt mye til å få høre om jeg er kommet opp i muntlig eksamen. Jeg hadde blitt så inderlig glad om jeg slapp! Ønsker alle dere som har eksamenstrekk imorgen masse lykke til! Krysser fingrene for at ingen av oss kommer opp.  Er dere spent på å se innkjøpsvideo?

Nytt fra Garnier

Hei! Det føles virkelig ikke som om vi er i Norge nå, været er så vakkert. ♥ Det passet derfor perfekt at vi brukte fagdagen i fransk på å lete ute i varmen etter franske turister å prate med (og på å spise softis). Etter å ha gått rundt et par timer kjøpte jeg med meg disse tre produktene fra Garnier som jeg nå ser frem til å teste ut. Sminkefjerneren er som jeg har nevnt før min absolutte favoritt, og er derfor noe jeg alltid trenger. Ettersom jeg også hadde veldig lyst til å prøve to andre produkter og alle var på femti prosent avslag måtte jeg nesten bare slå til hehe. Har dere prøvd ut noen av disse produktene, isåfall hva var deres opplevelse av produktene?

Fukt til huden

Gleder meg sånn til å prøve ut disse produktene nå. Huden min har nemlig oppført seg veldig varierende de siste ukene, men nå er det iallefall ingen tvil om at den trenger fuktighet. Jeg gikk for to ansiktsmasker fra H&M og en fuktighetskrem fra apoteket. Håper dette hjelper! ♥ Har dere prøvd ut noen av disse produktene før? Isåfall hva er deres erfaringer?

Litt Nytt

Mønstret jumpsuit fra H&M, svarte topper fra Gina Tricot, NYX soft matte lip cream fra Cubus Har vi noe av det samme kanskje?

Nytt fra M.A.C.

Heii dere! Jeg har ikke skrevet så mye til dere de siste dagene fordi jeg har hatt mye og gjøre, jeg har blant annet hatt bursdag ♥ Nå er jeg altså 17 år! Har virkelig storkost meg med masse god mat, fantastiske venner, presanger og familie. Tusen takk til alle som var med å gjøre de siste dagene så fantastiske for meg!  I bursdagsgave fra familien fikk jeg et sminkekurs på mac, åå det var så gøy! Så her ser dere da hvilke produkter jeg fikk med meg. Jeg har planer om å spille inn en video senere hvor jeg snakker mer om produktene og hvordan kurset var, så jeg skriver derfor ikke noe mer her om dem og opplevelsen - det får dere se på video om litt, så gjerne følg med videre. ♥ Har vi noen av de samme produktene kanskje?

Innkjøp fra Lagerhaus

Alt er fra Lagerhaus, (unntattbindersene fra Søstrene Grene og neglelakk fra HM i bakgrunnen) Det er ikke lenge siden Lagerhaus åpnet ny butikk, jeg tok turen innom ogkjøpte med meg et par ting som jeg gleder meg til å bruke.♥ Har dere vært innom Lagerhaus, og hva synsdere innkjøpet?

Adidas Gazelle

♥ To nye par med nydelige sneakers fra Adidas. Likte dere dem?

Rubber Boots

Nå er årets årets vintersko på plass og jeg kunne ikke vært mer fornøyd.♥ Jeg gikk for lave støvler i svart med varmt for, som dermed vil holde med både varm og tørr fremover. Ønsker dere alle en fortsatt fin lørdag!♥ Hva slags sko skal dere gå med denne høsten og vinteren?

Innkjøp fra MAC & H&M

// Velvet Lip Cream i fargen "Screen Siren" fra H&M // Gossamer Lip Stain i fargen "Leading Lady" fra H&M // Lip Pencil i fargen "Red" fra MAC // Nail Lacquer i fargen "Rain Of Flowers" fra MAC // Lash Curler fra H&M // Teppe fra Søstrene Grene // Hva syns dere om innkjøpet?

High Impact Eye Colour

Som jeg har skrevet tidligere har jeg prøvd ut en del av hm sine nye produkter og jeg liker dem veldig godt! Denne gangen ble det to øyenskygger, de hargod pris, er godt pigmenterte, finnes i mange forskjellige farger og har fin innpakning. Det eneste negative må være at de drysser litt når de påføres, ellers er jeg veldig fornøyd♥ Jeg gikk for fargene stargazer og chin chin. Har du prøvd ut noen av H&M sine nye øyenskygger?

Innkjøp - Urban Verve

Gleder meg til å teste ut alle produktene! Har dere prøvd noen av dem kanskje?

Nytt par med jeans

Etter å hat slitt hull i min favoritt dongeribukse gikk jeg til innkjøp av en ny♥ Jeg syns det er så vanskelig å kjøpe dongeribukser men har etter hvert funnet ut at monki har fantastiske bukser! Denne er nokså lik den forrige jeg hadde, denne er bare litt lysere i fargen og en størrelse mindre. Jeg er sååå fornøyd og vet at jeg kommer til å bruke den masse fremover. Buksen er altså fra Monki, er utrolig behageligog har høyt liv, noe som jeg elsker! Hvor kjøper dere jeans/dongeribukser?

Nytt fra Brandy Melville

Heii dere, håper dere nyter denne søndagen♥ Jeg har brukt dagen til å rydde litt rundt på rommet og tatt bilder til dette innlegget, hadde nemlig lyst til å vise dere hva jeg kjøpte i Oslo. Jeg er vell ikke den eneste som elsker Brandy Melville? Jeg måttebare ta turen innom.. hadde egentlig lyst til å kjøpe hvert eneste plagg de solgte heheh, men ente opp med et par ting, som jeg absolutt elsker! Gleder meg til å bruke alt, så dere kommer garantert til å se disse i fremtidige antrekk. Måtte legge ved et bilde av den nydelige katten min på slutten, hihi. Hva syns dere om innkjøpet?

Fargerike innkjøp

Grønn topp fra hm, rød topp fra bikbok, blå genser fra hm, gul topp fra bik bok Hei! Etter at jeg nylig ryddet i klesskapet mitt innså jeg hvorstore deler av garderoben min som består av svart, hvitt og grått. Det kan vell mange av dere kjenne dere igjen i? Jeg valgte iallefall å kjøpe et par nye topper, alle i sterke farger. Gleder meg masse til å bruke dem!♥ Hva syns dere om innkjøpet?

Innkjøp fra The Body Shop

Hei dere! Idag skal jeg ingenting spessielt, vi har jo ikke akuratt hatt nydelig sommervær her i det siste. Derfor er planen å slappe av og forberede et par blogginnlegg. Nå hadde jeg bare lyst til å vise dere noen nye produkter fra The Body Shop som jeg har plukket opp. Jeg er nemlig strålende fornøyd med alt jeg kjøpte! ♥Tea Tree Skin Clearing Foaming Cleanser- dennehar jeg brukt hver kveld siden jeg kjøpte den og er strålende fornøyd! Jeg tar ett pump med skum i hånden og masserer det inn i huden før jeg skyller den bort med rent vann og går over med en fuktighetskrem. Føler jeg allerede kan se resultater! ♥ Honey Bronze Tinted Leg Mist - Denne kan smøres på beina for å gi dem en vakker, matt og gyllen farge. Utrolig spennende produkt! ♥ Pink Grapefruit Hand Cream - Ettersomjeg handlet for over 300 kr fikk jeg med meg denne håndkremen på kjøpet, den dufter fantastisk! ♥ Hemp Lip Conditioner - Ettersom jeghadde brukt opp et par av lypsylene mine og bestemte jeg meg for å prøve ut en ny. Denne gangen ville jeg ha en som ikke var for "rennende" i konsistensen, som ikke så for blank ut på leppene. Dermed gikk jeg for denne. Veldig fornøyd! ♥ Honey Bronze Bronzing Powder - Jeg klarte også å bruke opp mitt forrige solpudder å trengte da absolutt et nytt. Dette er helt matt og uten noen som helst form for shimmer, det er ikke orange og blender fint ut. Produktet bringer en gyllen farge til ansiktet og stod til forventningene, ordentlig fornøyd med dette også! Har du noen av disse produktene? Isåfall hva syns du om dem?

Innkjøp fra M.A.C.

♥ M.A.C. Gently Off Eye and Lip Makeup Removerfjerner leppe- og øyensminke, skal virke beroligende og trenger ikke skylles bort. ♥ M.A.C. Fix + sprayes over ansiktet når du er ferdig med sminken, den skal da forsiktig lindre, friske opp huden og sette sminken. ♥ M.A.C. Strobe Cream fuktighetskrem med lysreflekterende partikler, som fint fungerer som en lett highligther. Nå gleder jeg meg virkelig til å teste ut disse produktene! Hva syns du om innkjøpet og har du prøvd demfør?
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

hits