Q&A #6

Hvilke blogger leser du fast? Favorittene miner er definitivt Kenzas, Angelica Blick, CathInTheCity, Eirin Kristiansen, Krisssy og Annijor. Hvilken telefon har du? Jeg har iPhone 6s i gull, den er med over alt og er helt fantastisk! Har du et kjæledyr? Ja jeg har en nydelig katt som heter Sushi, og i skrivende stund sover den like ved siden av meg i sengen. Hvordan er du når du er på skolen? Godt spørsmål, jeg gjør som jeg får beskjed om og har enda ikke fått en eneste anmerkning, men kan likevel ha tankene på helt andre ting i timene av og til. Jeg rekker opp hånden når jeg har svaret på noe og prøver å være aktiv, men ofte liker jeg bedre å lytte til læreren snakke enn å måtte delta mye i diskusjon selv. Jeg noterer gjerne iherdig nøyaktig det læreren sier ned i ulike word dokumenter hvor jeg fikser ulike skriftstørrelser, linjeavstand, kolonner, bilder osv. og får det til å se litt fancy ut, det får meg i bedre humør haha! Jeg er med vennene mine i alle friminuttene og har alltid med meg alle bøkene og utstyret jeg trenger slik at jeg slipper å gå innom skapet mellom hver time. Jeg liker svært godt å være komfortabel, går derfor alltid i behagelige antrekk og har med meg alt jeg skulle kunne trenge i løpet av en skoledag. Det er så kipt å komme på noe i løpet av dagen som man trenger, alt fra håndkrem til solbriller, paraply og svarte penner! Har alltid med matpakke hjemmeifra og fyller alltid flasken med kaldt vann, men kjøper meg ofte litt ekstra fra kantinen - ofte enten salat, iste, yoghurt eller pannekaker. Jeg gjør de leksene jeg føler jeg får best utnytte av selv og prioriterer frem avsluttende fag, samt mine favorittfag hehe. Så for meg handler det altså om å være komfortabel, få mest mulig gjort ferdig på skolen og følge med i timene. Hvilket kamera bruker du? Jeg bruker Nikon D3200, men har såå lyst på et nytt! Jeg kunne virkelig tenke meg et kamera s...

Antrekk - Blå nyanser

Genser fra Urban, jeans fra Gina Tricot, trenchcoat fra H&M, solbriller fra Ebay (?), sneakers fra Adidas Hva syns dere om antrekket?

Musikk til leksene

Faded - Alan Walker / Money - Broiler, Bekuh Boom / Fast Car Radio Edit - Jonas Blue, Dakota / Pillowtalk - Zayn / Cheap Thrills - Sia / Work from Home - Fifth Harmony Heii, håper dere alle har en super dag! Her stråler solen så jeg må nesten ta meg en god tur ut idag, hvor jeg sikkert får rukket et par ærend også. Vil også få lest litt, slappet av og sett noen episoder videre av seriene jeg følger med på. Idag har jeg egentlig ikke gjort så mye, spist en god frokost og gjort lekser. Håper virkelig jeg ikke er den eneste som sitter med lekser i ferien? Selv om sikkert en del av dere nå er ferdig med ferien så kan jeg trøste dere med at jeg som fortsatt har fri sitter å pugger til neste ukes matteprøve. Det er alltid noe som må gjøres haha, men med motiverende musikk så får man litt unna iallefall!  Har dere noen favoritt låter når der kommer til motiverende musikk?

Video - Bursdagspresanger

  Håper dere likte videoen, og fortell meg gjerne hva dere synes i kommentarfeltet!   

Påske, snø & kos

Heii! Nå er jeg vel fremme her på hytten og fikk lyst til å oppdatere dere litt. Vi er akkurat ferdig med en runde cluedo, ååh det er et bra spill altså. Det er så koselig å være omringet av snø, familie og god mat. Her har vi til og med startet på påskeegget allerede. Synd jeg ikke føler meg helt bra med forkjølelse og litt lite søvn i natt. Holder meg derfor inne en liten stund til før vi skal ut og lage noen snølykter. Håper dere har det bra!Klem fra meg

Påskekos

Heii, håper dere har en bra dag! Regner med at de fleste av dere har påskefeire nå, og isåfall håper jeg dere nyter den til det fulleste. ♥ Jeg har for det meste brukt de siste dagene på blant annet å slappe av, kose meg, være med venner, tegne, spille inn videoer, se på serier og rydde. Jeg har også spist massevis av god mat. Her har det vært pannekaker, kanelboller, vafler, iste, kakao med krem og mye annet kos, men påskeegget - det spares til hytteturen. Vi drar nemlig på hytten senere idag, så det blir koselig. Jeg ser frem til noen flotte dager med sol, snø, slalåm, familie, spill og godteri, for når jeg kommer hjem igjen er det matematikk som står på planen. Det er ikke lenge til neste prøve, så her må det øves!  Hva er deres planer for denne helgen?

Mine Hårprodukter

Moroccanoil - Dette er en fantastisk god hårolje jeg tar i lengdene av håret etter hver hårvask. Den har vært en storfavoritt her hjemme lenge og gjør håret mitt veldig mykt. Siden jeg har lit oppklipt hår føler jeg at det fungerer ekstra godt på å få håret til å se rett og friskt ut, og ikke brusete. Rainforest Moisture Shampoo & Conditioner - Veldig god shampo og balsam for tørt hår. Den gir mye fuktighet og lukter veldig godt! L'Occitane Reparing Mask - Rett og slett en hårkur som gir mye fuktighet til håret. Denne bruker jeg nokså sjeldent, men de gangene jeg faktisk tar meg tid til det blir håret mitt føledes veldig sterkt og mykt. Bruker vi noen av de samme produktene kanskje?

50 Fakta Om Meg

Jeg er skikkelig fascinert av verdensrommet. Jeg har aldri brekt et bein i kroppen. Jeg er skikkelig dårlig i ballspill, har null kontroll og jeg syns ikke det er noe gøy. Gym har altså aldri vært et fag jeg har likt noe særlig godt. Jeg er 173 cm høy. Jeg føler meg så ubekvem når jeg må skrike og løfte stemmen, så det gjør jeg svært sjeldent. Jeg er kikkelig glad i klesplagg med glidelåslommer, det er så praktisk. Min favorittfilm er interstellar. Jeg irriterer meg skikkelig over smatting, er fult klar over at jeg ikke er lydløs, men... Jeg unner meg selv cafebesøk svært ofte. Jeg liker å stå opp tidlig i helger og virkelig nyte dem. Jeg har vært med i nøtteknekkeren 7 år på rad, hvor jeg har spilt mange ulike roller: mus, soldat, barn i selskap, snøfnugg, rosevals, arabisk, pas de trois, russisk og prinsesse. Min favorittfarge er blå. Jeg rives godt i mitt eget selskap, men trives også veldig godt rundt andre. Min este ferieopplevelse: turen til Egypt. Jeg har 2 yngre søstre. Har medvirket som danser i en bollywoodfilm, den heter Shivam.  Se video her. Jeg bruker for øyeblikket str 39 i sko. Har vunnet en fotokonkuranse for Fokus Norge, vant hotellopphold på Grand Hotell, fly til Oslo og prisutdeling på Aker Brygge. Har vunnet tegnekonkurranse for Toyota, vant en ipad mini. Går i førsteklasse på danselinje. Jeg foretrekker og liker veldig godt å ha det ryddig rundt meg er veldig organisert når det kommer til skole, men klarer virkelig ikke holde klærne mine ryddig... Jeg er veldig glad i å tegne, særlig drodling og fargelegging av detaljerte tegninger. Jeg syns brettspill er skikkelig koselig. Aldri fått en anmerkning, sikkert flere ganger jeg burde ha fått men det ikke er blitt notert, pluss at jeg stort sett gjør det jeg får beskjed om angående skole. Seriene jeg har sett er: Pretty Little Liars, Orange is the new black, Big Bang Theory, The Carrie Diaries og Sex and the City. Jeg er vi...

Video - MAC Sminkekurs

  Håper dere likte videoen! Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva dere syns <3

Nytt fra M.A.C.

Heii dere! Jeg har ikke skrevet så mye til dere de siste dagene fordi jeg har hatt mye og gjøre, jeg har blant annet hatt bursdag ♥ Nå er jeg altså 17 år! Har virkelig storkost meg med masse god mat, fantastiske venner, presanger og familie. Tusen takk til alle som var med å gjøre de siste dagene så fantastiske for meg!  I bursdagsgave fra familien fikk jeg et sminkekurs på mac, åå det var så gøy! Så her ser dere da hvilke produkter jeg fikk med meg. Jeg har planer om å spille inn en video senere hvor jeg snakker mer om produktene og hvordan kurset var, så jeg skriver derfor ikke noe mer her om dem og opplevelsen - det får dere se på video om litt, så gjerne følg med videre. ♥ Har vi noen av de samme produktene kanskje?

Antrekk - Denim

Trenchcoat fra Gina Tricot, jakke fra H&M, jeans fra Zara, sneakers fra Adidas, solbriller fra Quay, body fra DanceDirect Hva syns dere om antrekket?

Favoritter fra Lush

♥ Mint Julips Lip Scrub - Ååh det jeg liker best med denne skrubben må være lukten og smaken, den minner sånn om mint sjokolade. Den fungerer supert på tørre lepper og etterlater dem myke. Jeg sliter litt med tørre lepper og denne har vært min redning! Bruker den normalt en gang i uken. ♥ Skin's Shangri La Facial Moisturiser - Dette er en skikkelig fet hudkrem som gir masse fuktighet og er veldig drøy i bruk, anbefales til tørr hud. Bruker normalt denne annenhver kveld. ♥ The Olive Branch Shower Gel - Rett og slett bare en vanlig og god dusjsåpe. ♥ Breath Of Fresh Air Toner Water - En toner som etterlater ansiktet med en ren følelse, som et friskt pust. ♥ Rub Rub Rub Shower Scrub - En fresh turkis kroppsskrubb som jeg er blitt veldig glad i. Denne bruker jeg normalt hver gang jeg tar meg et bad. Anbefales virkelig, dette er absolutt mitt favorittprodukt derfra. Har dere noen spessielle favorittprodukter fra Lush kanskje, isåfall hvilke?
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

hits