Forberedelser til Ball

​ Noen bilder fra forberedelsene til skoleballet vårt, håper dere hadde en fin fredagskveld! 

Solrik Søndag

Åå for en nydelig by! Idag har været vært helt nydelig her. Startet derfor dagen med en liten joggetur før vi gikk ut og spiste is i finværet. Jeg gikk for både friskis og softis, mmm! Nå har vi akkurat sett ferdig en film, og spist masse hjemmelaget hvit pizza. Det anbefales! Da var det faktisk tid for å sette igang med litt skolearbeid, jeg har flere muntlige presentasjoner som det bør jobbes litt på. Så vi skrives snart! Hva har dere gjort idag?

Filmelskeren

Heii! Jeg har hatt en super fin helg og det håper jeg dere også har hatt. 🌸 Jeg var så heldig at helgen min startet på torsdag, og siden da har jeg faktisk sett film hver eneste dag hehe. Jeg er så utrolig glad i det! Dere vet den følelsen man sitter igjen med etter å ha sett en skikkelig god film? Ååh jeg elsker den. Så jeg startet på torsdag med Snow White and the Huntsman. På fredag dro jeg og noen venninner på kino og så toeren Winters War. Til slutt leide jeg to filmer, på lørdag: The Martitian og søndag: The Mazerunner Ildprøven. Dere ser sikkert hvilke typer filmer jeg liker haha, men jeg klarer ikke helt å definere dem. Skal man kalle det fantasy kanskje? Isåfall så tar jeg gjerne imot filmtips fra dere! Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hvilke filmer dere mener jeg burde sjekke ut, det hadde jeg virkelig satt stor pris på!

Hverdager

Heii, hvordan står det til? Håper dere har det bra! De siste dagene har det vært en del skolearbeid og litt dårlig vær så jeg har ikke fått oppdatert dere så mye som jeg har ønsket, men en ny video er nå oppe på youtubekanalen min om dere vil se! Isåfall trykk her. Jeg startet dagen idag med en prøve i matematikk, og jeg er egentlig veldig fornøyd med hvordan gikk. Nå føles det så herlig å være ferdig, så nå skal det jobbes på neste ukes tre fremføringer, men før det er det heldigvis helg. Jeg skal blant annet jobbe, lese, slappe av, dra på kino og lage masse god mat. Det er så inderlig viktig å kose seg når man kan! Åå etter skolen idag tok jeg meg turen innom sentrum og kjøpte meg en karamell frappe og et sett med løsvipper fra house of lashes, så de gleder jeg meg virkelig til å prøve ut. De var så fine! Nå skal jeg se noen youtubevideoer og så skrives vi senere. 🌸 Hva er deres planer for helgen?

Gårsdagen minutt for minutt

08:30 - 09:15 Lå jeg godt til rette og slumret, sengen føltes som alltid utrolig behagelig ut den morgenen. 10:00 - 11:00 Stod opp av sengen, kledde på meg treningstøy og spiste en lang god frokost. 11:00 - 12:30 Så vel litt på serier og prøvde å motivere meg til å gå ut. Været var nemlig veldig skiftende og gikk fra snø til sol, for så å snu igjen. 12:45 - 13:30 Gikk ut mens det var opplett og jogget meg en liten tur gjennom all slags vær haha. Første halvdelen var det iskaldt og vått, mens andre halvdelen var det strålende sol og varmt. Bra jeg var forberedt med både regnjakke og solbriller! I løpet av turen forstod jeg også at jeg fortsatt var veldig forkjølet, innså da at det altså ikke var så lurt at jeg tok den turen likevel. 13:30 - 14:00 Vel hjemme tok jeg meg en varm dusj og stelte meg for dagen. 14:15 - 15:00 Klar for kos, tenner duftlys og lager meg en god kopp te med lynghonning og sitron i håp om å forbedre forkjølelsen min et lite hakk. Jeg scrollet gjennom de faste sosiale mediene og så et par youtubevideoer mens jeg lå godt innpakket i et stort teppe. 15:00 - 16:00 Så jeg enda en episode med "sex and the city" og prøvde igjen å motivere meg selv, denne gangen for å sette i gang med matten. 16:00 - 17:30 Jobbet jeg med matematikkleksen, innser at jeg ikke har så god kontroll over temaet og jobber ganske så treigt, men får unna noen oppgaver og får en positiv overraskelse når jeg får en melding på mobilen. Hvor det stod et eller annet slik: din pakke fra nelly.com har ankommet og er tilgjengelig for henting nå. 19:00 - 19:30 Gikk jeg ut for å hente pakken og kom storfornøyd ut av butikken. 19:30 - 19:45 Stod jeg på Kicks og kikket på noen produkter fra Clinique, jeg hadde egentlig på forhånd bestemt meg for hva jeg skulle ha. Et sett med tre små produkter mot uren hud. Forstod at de...
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

hits