Antrekk 31.05.2016

Topp fra Brandy Melville, skjørt fra Cubus, solbriller fra Quay, sneakers fra Adidas Hei, og for en nydelig dag dette har vært! Jeg har dessverre ikke hatt tid til å oppdatere dere igjen før nå, men her får dere altså se dagens antrekk. Jeg og en god venninne tok oss en tur ut i finværet for å blant annet titte innom den nye MAC butikken, fotografere og kjøpe is. Det ble en veldig koselig og rolig dag som endte med lakking av negler, serier, is og ferske moreller. ♥ Hva syns dere om antrekket?

Sminkefavoritter

​ MAC Fix + / Smashbox BB Water / MAC Strobe Cream / MAC Extra Dimension Eye Shadow / MAC Fluidline / MAC Beauty Powder Sunny Surprise / MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade / MAC Blending Brush 217 / MAC Eye Liner Brush 210 / Sminkesvamp H&M / Chanel Eyeliner Her ser dere altså noen av mine favoritter for tiden når det kommer til sminke - har vi noen av de samme favorittene kanskje? Hei! Håper dere alle har hatt en nydelig dag ute i sola. Dagen startet jo egentlig med litt regn, og jeg var altså ikke helt forberedt på at temperaturmåleren nå kom til å vise hele 25 grader. Jeg skal derfor benytte anledningen til å ta meg en tur ut og kanskje fotografere litt samt spise is med en god venninne. ♥ For øyeblikket har jeg det utrolig bra! Jeg er ferdig med alle prøver på skolen og har bare eventuelt muntlig eksamen igjen, fornøyd med karakterene mine, det er perfekt vær og sommeren er like rundt hjørnet. Denne uken har jeg også mange spennende ting på planen, alt fra forestillinger, audition og tur til Stockholm. Åå som jeg gleder meg.

7-Fjellsturen

Hei! Haha i dag er jeg så utrolig sliten. Spesielt opp og ned trapper går det altså nokså langsomt i dag, men er likevel super fornøyd med å i det hele tatt ha fullført turen. Som jeg nevnte i forrige innlegg har jeg altså gått syvfjellsturen denne helgen - det var ekstremt slitsomt, men veldig koselig og kult å ha gjort! ♥ Dagens skoledag var egentlig veldig fin. Vi startet litt senere enn normalt og holdt de første timene ute i sola. Deretter fulgte noen greie skoletimer på, med en fin overraskelse på slutten av dagen. Nå får jeg altså sekser i naturfag standpunkt, og det er jeg stolt av. Så nå skal jeg slappe av, lakke neglene og ta en rolig kveld.   Har dere gått syvfjellsturen før?

Nydelige folk

Hei! Dagen i dag har gått med til syvfjellstur og jeg har derfor ikke fått oppdatert dere i dag, og nå er jeg helt utslitt, men jeg fikk tatt litt bilder i går. Jeg storkoste meg nemlig i bursdagsselskap, må si jeg savner å være sammen med denne nydelige gjengen hver dag. ♥ Hva har dere gjort denne helgen?

Gavetips til venninner

Hei! Jeg beklager virkelig at jeg ikke har fått skrevet så mye til dere i det siste, men jeg har som vanlig hatt en del å gjøre - spesielt ettersom det nå er siste innspurt på skolen. Jeg har også hatt litt problemer med forskjellige minnebrikker og sånt som også har får ta del i skylden hehe. I dag hadde vi forhåpentligvis årets siste vurdering med karakter, jeg kan jo fortsatt komme opp i muntlig eksamen, men krysser selvfølgelig fingrene for å slippe. ♥ I dag var det altså en skriftlig naturfagsprøve som stod på planen, tror og håper på at den gikk bra, jeg har iallefall en god følelse! Så over til hovedpoenget med dette innlegget, jeg har nemlig vært i et par bursdager i det siste og derfor kjøpt en del søte venninnegaver. Dermed tenkte jeg at dere kanskje hadde lyst å vite litt om hva jeg av og til gir. Stort sett så liker jeg å gi flere små ting som dere sikkert har skjønt utifra bildene over. Jeg ville nemlig vise at det finne så mange skjønne gaver som ikke nødvendigvis trenger å koste så mye. Det kommer selvfølgelig veldig ann på hvem jeg skal gi gave til, men går ofte for typ te, notatbøker, sminke, ansiktsmasker, neglelakk, solbriller, produkter fra the body shop eller lush, øredobber, smykker, duftlys, bøker, detaljerte fargeleggingsbøker med tusjpenner, wreck this journal osv. ♥  Jeg har forresten skikkelig lyst til å kjøpe meg ett nytt kamera nå, tenker kanskje gå for Olympus Pen E-PL7. Jeg har nemlig veldig lyst på et kamera som er litt mindre enn speilrefleksen jeg har nå, og som i tillegg vil fungere som vlog kamera. Tenk hvor gøy om jeg startet å vlogge litt? Men først skal det spares, jeg skal nemlig en helgetur til Stockholm først og kan derfor ikke kjøpe kameraet helt enda. Noen av dere som har testet ut det kameraet kanskje? Isåfall, vil dere anbefale det? Fikk dere noen små tips, og hva pleier dere å gi til venninner?

Dagen i dag

Heii! Hvordan har deres dag vært? Den har sikkert vært mer produktiv enn min ivertfall, haha. Jeg har fått gjort mest småting: løpt en liten tur, vært innom to butikker, sett på serier, vært på cafe og i et bursdagsselskap. Det har altså vært en veldig rolig og koselig dag. Kjøpte forresten to veldig fine marmor printede ruller med kontaktplast. De gleder jeg meg enormt mye til å prøve ut! Håper det kan bli til mange fine bilder fremover. Er forresten litt småsyk fortsatt så nå er jeg helt utslitt. Det skal bli så herlig å få lagt seg. God natt, så skrives vi imorgen. ♥

Endelig fredag

Dere vet den følelsen av å våkne om morgenen og ikke vite hvilken dag det er? Hahaha ja, det var meg i dag. Jeg våknet litt småsyk, så det passet godt med halv fagdag i engelsk hvor vi så film og snakket om Shakespeare. Derfor er jeg allerede hjemme med en god kopp te i hånden, snart klar for å sette igang med leksene. Dette skal bli en rolig, men produktiv dag. Jeg skal hente meg inn igjen på serier og youtubevideoer, få unna en del skolearbeid, titte i litt butikker og forhåpentligvis også få tid til å kose meg denne fredagskvelden. Kanskje jeg ender opp med å tegne eller fotografere, det er jeg så glad i. Jeg skal iallefall slappe av og håpe på at jeg blir frisk fort! Jeg har nemlig en del planer denne helgen, og de gleder jeg meg til. ♥ Har dere sett det nyeste klippet fra Skam forresten, gårsdagens altså? Definitivt seriens beste episode hittil spør du meg! Har dere noen spessielle planer denne fredagen?

Gratulerer med dagen!

Heii! I dag er det jo selveste nasjonaldagen, og det har selvfølgelig blitt feiret på skikkelig vis. Startet dagen med å både flette og krølle håret før jeg tok på meg bunaden min og gikk ut for å se på toget. Etter det gikk vi litt rundt i byen, spiste is og tok bilder. Her ser dere altså noen av de nydelige venninnene mine jeg har tilbrakt denne dagen med! 17. Mai feiringer bringer frem så mange vakre og ikke minst rare tradisjoner. Med spennende innslag i toget, gode venner, stort sett opplett, is, lakris og bunad blir dette nok en vellykket 17. mai! Jeg er så inderlig glad i å gå i bunad, det er så fint! Jeg er vel ikke den eneste som stolt viser frem den vakre nasjonaldrakten sin på enn sånn dag? Jaja, nok snakk - nå skal vi iallefall spise rømmegrøt hehe. ♥ Ønsker alle dere en fortsatt nydelig 17. mai feiring!

Antrekk 16.05.2016

Genser fra Monki, jakke fra Bik Bok, jeans fra Gina Tricot, sneakers fra Adidas, solbriller fra QuayHva syns dere om dagens antrekk?

Norsk Natur

Er det ikke vakkert her? Dagen i dag har jeg brukt på å forberede meg til onsdagens franskprøve, filme en video til dere, fotografere, flette en blomsterkrans og spise grillmat! Nå høres det faktisk ut som om jeg har gjort mye i dag, men det føles ikke sånn haha. Det var så fint vær at vi måtte bare ut. Det var likevel alt for kaldt til å bade, så jeg ble liggende på land med blomster og kamera. Det er nok til å underholde meg lenge. I skrivende stund sitter jeg foran skjermen og venter på at familien skal samles rundt tv'en, vi skal nemlig se film! De siste dagene har jeg fått alle til å se hele serien med Harry Potter filmene, så nå er vi nådd den syvende og siste filmen. Den er heldigvis delt i to, så da blir det en i dag og neste imorgen. Herlighet hvor gode de filmene er. Jeg drømmer meg virkelig vekk inn i universet deres. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nå vi har sett de ferdig. Kanskje jeg bare må finne noe nytt å se på? Isåfall har dere tips, innenfor samme sjanger? Nå gleder jeg meg masse til imorgen, men før det skal jeg publisere dagens antrekk - så følg med videre! ♥

Fri på en mandag

God morgen solstråler! Det føles helt herlig å ha fri og derfor kunne sove lenge på en mandag. Jeg har likevel en del planer for dagen, jeg skal blant annet forberede meg godt til onsdagens franskprøve. Jeg har nemlig ingen planer om å gjøre lekser på 17. mai! Da skal jeg kose meg med familie og venner, masse god mat og i nydelig bunad. Jeg er nemlig skikkelig glad i å gå i bunad, da føler jeg meg ordentlig fin. ♥ Hva skal dere på 17. mai?

Eksamenstrekket

Jeg var så heldig å ikke komme opp i skriftlig eksamen, men ønsker alle dere som er inne i eksamensperioden nå masse lykke til, dere er råflinke! I går var vi altså ferdige på skolen klokken ni og da satte jeg og noen venninner igang med filming til reklameprosjektet som jeg nevnte for dere tidligere. Det var såå gøy! Vi har filmet masse små klipp på mange forskjellige steder. Vi er et stykke unna ferdige, men jeg skal likevel sette igang med litt redigering nå. Mellom all filmingen tok vi oss også en ordentlig god lunsj hvor vi grillet ute i solen. Da føltes det virkelig som sommer. ♥ Hvordan gikk deres eksamenstrekk?

Ny video ute nå

Jeg fikk publisert en ny video til dere i dag tidlig, så om dere vil se den er det bare å klikke her. ♥  Håper dere har hatt en bra dag! Jeg startet min med en dobbelttime i matematikk, før to dansetimer og to norsktimer - altså en veldig kort og grei skoledag. Åå jeg gleder meg sånn til å komme igang med vårt nye norskprosjekt. Min gruppe skal lage reklamefilm! Vi har kommet godt igang med planleggingen og skal begynne å filme allerede imorgen, men jeg har allerede begynt å leke litt rundt med lydeffekter og logo hihi. Det kommer til å bli så bra. Flere som er nervøse for morgendagen forresten? Trekkdag til eksamen fredag den trettende. Krysser fingrene for at vi ikke kommer opp! Dersom vi likevel kommer opp nå i første klasse, vet man sikkert at man ikke kan trekkes opp i muntlig også. Isåfall er det kanskje ikke så ille å bli trukket opp likevel.  Her skal vi nå lage smoothie og kose oss med film! ♥ Har dere sett den nye videoen, isåfall likte dere den?

Strålende Vær

Heii! Igjen har vi helt nydelig vær her hos oss. ♥ På grunn av elevstreiken var vi veldig få igjen på skolen i dag, så det ble en rolig skoledag med litt film og noen lange friminutt ute i solen. Vi fikk også tid til å kjøpe is og starte på et spennende reklameprosjekt i norsk. Vi ble forresten også sprutet vann på av russen, men det var bare forfriskende i denne temperaturen. Åå russetiden ser så gøy ut hehe. Jeg fikk plukket med meg disse søte blomstene på vei hjem. Det gjør meg så glad å se alle de vakre blomstene som spretter frem rundt omkring nå! Som dere ser blir alltid katten min Sushi veldig interessert og nokså forrvirret når vi tar med oss planter inn. Hun er så søt. ♥ Jeg fikk forresten også en ny utgave av magasinet Costume i posten så det gleder jeg meg veldig til å sette meg ned med nå. Ønsker dere en fortsatt nydelig onsdag! Hva tenker dere om russetiden?

Vellykket Danseforestilling

Da er en vakker dag med nydelig vær, god mat og to koselige danseforestillinger overstått. Det er altså derfor jeg ikke har fått skrevet til dere før nå, men for en vakker klasse jeg går i. ♥ Håper dere også har hatt en fantastisk dag! Nå skal jeg kose meg med noen youtubevideoer før jeg legger meg. Hva har dere fått gjort i dag?

Antrekk 08.05.2016

Topp fra Brandy Melville, bukse fra Monki, sandaler fra Birkenstock, solbriller fra Quay Her stråler solen, været er helt nydelig! Vi har kost oss med kuleis og fotografering ute i dag. Snart skal jeg spise middag før jeg drar videre på en danseforestilling med noen venninner. Gleder meg masse!  Hvordan er temperaturen hos dere?

Antrekk 07.05.2016

Jeans fra Gina Tricot, bomber fra Weekday, topp fra Bik Bok, sneakers fra DNA, solbriller fra Quay Hva syns dere om dagens antrekk?

Dagens Bildedryss

​ Heii dere! Åå nå er jeg så glad, temperaturmåleren vår viser 24 grader og i dag er været rett og slett helt nydelig! Vi benyttet sjansen til å slappe av og grille her på denne nydelige plassen. Som vanlig fikk jeg fotografert litt forskjellig til dere, hihi det er så gøy. Håper dere også har en super dag ute i det pene været! I kveld blir det klassisk lørdagskveld her, med taco og masse smågodt. Det blir også herlig!

Tett på Blomstene

Heii! Hvordan har dere det? Idag har været vært skikkelig behagelig her. Endelig en sånn nydelig temperatur hvor man kan gå uten jakke! Startet dagen med et besøk på IKEA, før jeg fikk tatt antrekksbilder og fotografert blomster. Nå er det vår dere! ♥ Etter dette fikk jeg tatt meg en tur innom noen butikker og kjøpt meg produktene som vist i et tidligere innlegg. De gleder jeg meg virkelig til å få prøvd ut. Huden min lengter etter fuktighet og jeg har akkurat brukt opp mine to andre fuktighetskremer, så det var virkelig på tide med en ny. Nå skal jeg lage meg en kopp sommernatt te og se et par youtubevideoer før jeg setter meg for å lese litt. Jeg er nemlig godt i gang med boken "The Monogram Murders", og gleder meg til vi får vite mer om hvem som står bak mordene. Det blir altså en rolig og avslappende fredagskveld her. Planen var egentlig å spille inn en video til dere i går, men nå ser det ut til at den skal filmes imorgen istedenfor. Etter fjellturen i går ble det nemlig til at jeg fikk besøk av to gode venninner. Jeg lagde hvit pizza og spyd med jordbær, marshmallows og mørk sjokolade. Det smakte såå godt. Vi så også filmen Insurgent, så nå er jeg ordentlig spent på hva som skjer i den tredje og siste filmen Allegiant! Hva er deres planer for denne fredagskvelden?  

Antrekk - Denim

Topp og jakke fra Bik Bok, jeans fra dr. Denim, sneakers fra Adidas, solbriller fra Quay Hva syns dere om antrekket?

Fukt til huden

Gleder meg sånn til å prøve ut disse produktene nå. Huden min har nemlig oppført seg veldig varierende de siste ukene, men nå er det iallefall ingen tvil om at den trenger fuktighet. Jeg gikk for to ansiktsmasker fra H&M og en fuktighetskrem fra apoteket. Håper dette hjelper! ♥ Har dere prøvd ut noen av disse produktene før? Isåfall hva er deres erfaringer?

Fjelltur

God morgen! Jeg har vært våken en liten time nå og skal nå straks spise en god frokost før jeg tar meg en fjelltur. Det blir godt å komme seg ut i frisk luft og få beveget seg litt. Etter dette har jeg planer om å kanskje få filmet denne ukens video til dere. Det har jeg iallefall veldig lyst til! ♥ Jeg har sagt ja til å lage både sminkekolleksjonsvideo og en hvor jeg viser hvordan jeg pugger til prøver. Så vi får se hvilken det blir, men det har seg sånn at macen min ikke klarer å lese minnebrikker lengre og det er så upraktisk! Jeg må isåfall legge alt over på en annen pc først for så å flytte det til en minnepenn. Veldig tungvint, men det får bli en midlertidig løsning. Har dere noen tips? Ønsker alle en nydelig torsdag! Hva er deres planer for dagen?

Livet Smiler

Åå for en nydelig følelse det er å vite at man er ferdig med årets tentamen i matematikk. Det er onsdag, men likevel starter langhelgen allerede nå! Så glad som jeg er nå har faktisk jeg ikke vært på lenge. Jeg har fire dager foran meg som jeg kan fylle med hva jeg vil, og det skal ikke gjøres noen som helst form for skolearbeid. De siste dagene har vært litt ekstreme på skolearbeid fronten, men jeg er så fornøyd med alt arbeidet jeg har lagt ned i det. Selv om det var noen oppgaver jeg ikke klarte idag så var det særlig gøy å få til de oppgavene jeg vet jeg ikke hadde forstått for bare et par uker siden. For øyeblikket så smiler livet virkelig. ♥ Jaja, nå er det nok skolesnakk, det har nemlig blitt en god del av det i det siste. Har dere det bra forresten? Håper alle har en nydelig dag. Jeg har akkurat spist middag å har planer om å kanskje ta meg en tur ut. Det har vært noen vakre dager med nydelig vær hvor jeg bare ikke har hatt tid til å gå ut. Kanskje jeg bestemmer meg for å fotografere litt? Eller bare lese litt? Jeg har nemlig så mange bøker jeg gleder meg til å starte på nå. Vi skrives om litt. ​ Hva er deres planer for de neste dagene?  

Velkommen Mai

Heii, håper dere alle har hatt en fin tirsdag så langt! Jeg er akkurat ferdig på skolen, og slapper nå av litt før jeg skal videre på jobb. Imorgen står tentamen i matematikk på planen, ååh det kommer til å bli så herlig å være ferdig. Etter tentamenen er det nemlig langhelg! Det blir fantastisk.  Bildene er forresten ikke tatt idag, været er nemlig ikke like pent idag. Regnet øste faktisk ned på vei til skolen, men nå er det heldigvis litt opplett. Tiden går ufattelig fort, vi er allerede i mai. Ååh jeg er så klar for sol og varme, håper neste ukes værmelding står til forventningene. ♥ Dersom dere har langhelg denne uken, hva er planene deres?

Dyreelskeren

Hmm, hva kan jeg si. Jeg er kanskje litt i overkant glad i dyr, og det å fotografere hehe... Her har dere altså fått et langt bildedryss fra mitt besøk i London Zoo for rundt to år siden. Herlighet så vakre dyr! ♥ Nå sitter jeg iallfall godt til rette i sofaen med katten ved min side, mens regnet prikker mot vinduene. Katter er nydelige vesen, og jeg håper å alltid kunne ha slike dyr rundt meg.  Prøver virkelig å motivere meg selv til å regne videre på matten nå. Jeg har hatt fri fra skolen i dag ettersom jeg valgte å ta en muntlig naturfagsamtale på fredag, og den gikk strålende! Det er så herlig å ha forberedt seg lenge, i tillegg til å ha en lærer som nikker underveis og viser tegn til at det du forklarer er riktig. Ingenting er som å starte helgen slik. Likevel har jeg virkelig bare fått gjort typ tre matteoppgaver denne helgen, og det er virkelig ikke nok til tentamen haha. Skal nå få laget meg en god kopp te, og prøve å sette i gang med arbeidet straks. Ønsker dere alle en fortsatt fin mandagskveld! Har dere også kjæledyr kanskje?

Uken som gikk... #3

Ukens beste dag... Definitivt fredagen. Det å være ferdig med en skoleuke fylt med massevis av arbeid som innleveringen i drama, gloseprøven i fransk, tentamenen i engelsk, fremføringen i norsk og til slutt en naturfagsamtale. Etter å ha fullført den sistnevnte med toppkarakter tok jeg meg en velfortjent tur innom byen for å handle litt forskjellig. Det viste seg å være massevis av salg i butikkene og jeg fikk gjort et par gode kjøp. Når alt dette var ferdig kunne jeg ta helg med god samvittighet og dra i et koselig bursdagsselskap. Det var herlig det. Ukens høydepunkt... Kanskje dansens dag? Det var skikkelig gøy å få danse bollywoodkoreografien igjen i super fint vær! Nydelige kostymer, sol og masse dans er en god kombinasjon. Ukens serie... Skam! Hahah det er så gøy. ♥ Jeg liker måten de publiserer litt og litt, samt kombinerer video, bilder og facebooksamtaler på. Det er super spennende å følge med, spesielt ettersom jeg kjenner hun som spiller Eva i serien. Du er råflink Lisa! Denne uken ble jeg og noen venninner faktisk intervjuet av BT magasinet om Skam også, så kanskje et lite bilde og noen få ord kommer med i lørdagens utgave? Ukens innkjøp... Det må være bøkene jeg plukket med meg fra Norli, og produktene fra The Body Shop sine tilbud på fredag. Gode bøker og gode produkter som selvsagt vil bli brukt masse fremover! Ukens sang... Sliter alltid med å bare velge en her jeg, men denne uken må det bli Faded av Alan Walker. Ukens sminkeprodukt... Jeg sliter virkelig med uren hud for tiden og har vært helt avhengig av Smashbox sin Camera Ready BB Water. Anbefales på det sterkeste! Skikkelig godt produkt som legger seg pent, holder lenge og føles veldig lett på huden. Den har også solfaktor 30 noe som passer bra ettersom solen har begynt å titte frem her av og til. Pluss for stilig applikator, men minus for noe dyr pris. Hva var deres høydepunkt i uken som gikk?

Jeg vil tilbake hit

Heii! Håper dere alle har en strålende og avslappende søndag. Jeg måtte bare ta meg en pause fra puggingen til tentamen i matematikk nå. Dere vet den følelsen når man virkelig burde øve til en prøve og har satt av en hel dag, men mangler all konsentrasjon? Idag er kroppen rett og slett innstilt på alt annet en matte. Jeg blir sittende å tenke på alt mulig annet, og gjøre ting som å rydde rommet, skrive til dere og se gjennom gamle bilder. Jeg ble iallefall sittende ekstra lenge med albumet fra sommeren 2014. Det var en råbra ferie hvor jeg besøkte England to ganger, og jeg har savnet det sånn siden. Det er noe med byene, aksenten, arkitekturen, høfligheten, severdighetene, danseklassene og atmosfæren. Jeg vil tilbake, og til og med kanskje jeg får muligheten til å bo der en dag? Det hadde vært noe det, men det er isåfall langt frem i tid. Nå gleder jeg meg bare enormt mye til skolefri, sol og sommerferie. Likte dere bildene, og kan dere kjenne dere litt igjen kanskje?

April Favoritter

MAC Beauty Powder, Sunny Surprise - Jeg er blitt veldig glad i denne blushen, bruker den stort sett alltid når jeg skal legge sminken min. Det er en nydelig blush som gir ansiktet en vakker hverdagslig glød. Den er veldig drøy i bruk, og lett å påføre. Lush Rub Rub Rub, Shower Scrub - Min absolutte favoritt når det kommer til kroppsskrubb. Den turkise fargen og gode lukten gir den et fresht helhetsinntrykk. Den fortjener også et stort pluss for mengden produkt.  The Body Shop Shower Gel, Pink Grapefruit - Delikat og pen flaske, denne lukter såå godt! MAC Mineralize Skinfinish Ligth Scapade - Definitivt den beste highligtheren jeg har prøvd. Veldig drøy i bruk, naturlig resultat, god pigmentering og pent design. Det eneste negative jeg kan finne må være prisen, men jeg syns den er verdt det. The Body Shop Leppeprodukt 01 - Skikkelig fint leppeprodukt som fungerer godt til hverdags. Jeg syns resultatet blir veldig fint på leppene, den gir glans og fuktighet, men det som gjør den til en favoritt er det naturlige resultatet. MAC Extra Dimension Eye Shadow - Glitrende vakker øyenskygge som er lett å legge og er godt pigmentert. The Body Shop Hand Cream, Pink Grapefruit - Perfekt størrelse til å ha med seg rundt. Denne er det alltid plass til, den lukter herlig og gir masse fuktighet. Lush Facial Moisturiser, Skin's Shangri La - Fuktighetskrem til ansiktet som gir godt med fuktighet. Pleier å bruke denne før jeg legger meg om kvelden. Denne måneden hadde jeg mange gode favoritter å vise frem! Ønsker dere alle en fortsatt fin søndag. ♥

Litt Nytt

Mønstret jumpsuit fra H&M, svarte topper fra Gina Tricot, NYX soft matte lip cream fra Cubus Har vi noe av det samme kanskje?
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

hits