Antrekk 22.06.2017

Kjole fra H&M, kåpe fra H&M, klokke fra Casio, smykke fra Ebay, sneakers fra Adidas Ja hvordan står det til? Har dere hatt en bra helg så langt? Jeg klarer ikke slutte å smile - det er virkelig sommerferie! ♥ Uvirkelig, men sant. Jeg har utrolig nok fått på plass en del fremtidige videoer også. Har filmet, redigert og lastet opp tre nye som jeg kommer til å poste i løpet av de neste dagene. Kan hinte om at et av temaene er eksamen, i og med at jeg tenkte det var noe dere gjerne er nyskjerrige på? Så video angående årets muntlige eksamen i fransk  (og flere) er ikke langt unna. Ellers har jeg endelig mye tid til å utfolde meg kreativt. Forhåpentligvis betyr det masse tid til skriving, fotografering, tegning, redigering, lesing og filming fremover. Her har dere forresten bilder av antrekket jeg gikk med på eksamen - følte for å pynte meg litt hihi. Hva syns du om antrekket?

Offisielt Sommerferie

Kjole fra H&M, solbriller fra Quay, jakke fra H&M Jeg er helt uten ord. Jeg er målløs. Jeg bestod muntlig eksamen i fransk med høyeste karakter og det er offisielt sommerferie. Endelig. Ååh som jeg sliter med å forstå at sommerferien faktisk er her nå. Tenk at dette er starten på to måneder med skolefri. ♥ Jeg er så glad! Denne sommeren kommer til å bli så bra. Ser frem til lange dager fylt med reise, kos, kreativitet og ro. Det ble en bra start også, med et hyggelig arbeidsoppdrag og skikkelig godt mat. Så, har du også sommerferie nå eller?

Regnantrekk

Regnjakke fra Cubus, jeans fra Weekday, sneakers fra Adidas, leppestift fra MAC i fargen syrup Endelig ble det litt opplett slik at jeg kunne ta noen bilder. Det ble absolutt ikke et spennende antrekk i dag, men det er bedre enn ingen bilder. Jeg er blitt veldig glad i denne jakken da. Liker godt at den har fire lommer samt glidelås og knapper! Forresten, hvis dere lurer på hvorfor jeg har mobilen i hånden på alle bildene så er det fordi jeg bruker den som fjernkontroll når jeg tar bilder selv. ♥ Litt vanskelig å få til, men utrolig praktisk om man ikke har noen andre som kan hjelpe til med fotograferingen.

Venter spent

Nå sitter jeg godt til rette lyttende på rolig musikk mens jeg spiser mango og drikker kaffe. Prøver å ta det helt med ro. Ellers har jeg vært ute og tatt noen antrekksbilder som jeg kommer til å poste i løpet av dagen. Har også spilt inn en ny video, men kommer nok ikke til å redigere den før jeg er ferdig med eksamen. De neste dagene blir det nemlig fullt fokus på skole, før sommerferien endelig kan starte. Jeg kan ikke vente. Jeg går rundt å tripper - nyskjerrig på morgendagen og ventende på ferie. Om du også skal opp i eksamen i morgen ønsker jeg deg masse lykke til. Dette klarer vi! ♥ Hva er dine planer for den kommende uken?

Dusjfavoritter

// Korres Shower Gel, Basil Lemon / Korres Body Milk, Basil Lemon / LUSH Strawberry Shaving Soap, D'Fluff / LUSH Shower Scrub, Rub Rub Rub // Heii. Hva jeg har gjort denne morgenen? Jo, jeg har bladd gjennom massevis av produkter i h&m sin nettbutikk - altså de har så mye fint! ♥ Handlekurven er full så jeg må se gjennom den et par ganger og fjerne mest mulig før jeg eventuelt bestiller meg noe, heheeh. I så fall kommer kanskje pakken i perfekt timing til sommerferien. Det å ha fullført andreåret fortjener en liten belønning som feiring. Tenk at ferien bare er fem skoledager unna! I dag stod jeg stod opp klokken ni og stekte meg noen fullkorns rundstykker til frokost. Deretter så jeg noen episoder med Orange is the New Black og drakk en liten kopp kaffelatte. Perfekt start på dagen. Jeg har ingenting spesielt jeg må gjøre i dag, men har som normalt en evig lang liste på hva jeg har lyst til å gjøre. Jeg er en person som trives veldig godt i mitt eget selskap og har aldri et problem med å underholde meg selv. Kjeder meg egentlig aldri. Jeg syns derimot det er vanskelig å velge hva jeg skal prioritere når det er så mye jeg har lyst til. Uansett burde jeg komme meg ut i litt frisk luft og lese litt i dag. Tenker jeg starter med å ta noen antrekksbilder, det er nemlig så alt for lenge siden sist. Deretter står franskøving på planen. Litt eksamensforberedelser er nok lurt, selv om jeg ikke vet hva jeg kommer opp i enda.  Ønsker dere alle en fortsatt nydelig helg!

Uken som gikk... #8

Ukens sang... Bad Liar av Selena Gomez! Både avslappende og oppmuntrende spør du meg. ♥ Ukens film... Finding Dory. Jeg har ikke rukket å se den før nå, men jeg smeltet helt. Dory som liten var rett og slett bare helskjønn!  Ukens serie... Orange is the New Black er tilbake igjen! Helt supert at de legger ut hele sesongen samtidig, slik at jeg kan se alt akkurat når jeg vil. Ser frem til late sommerdager med episode etter episode på skjermen. Veldig spent på å se hva denne sesongen bringer med seg. Ukens fokus... Bekymre meg mindre. Det hjelper nemlig ingenting. Uansett hvor mye man gruer seg til noe så hjelper ikke det på prestasjonen, så hvorfor ikke spare en selv for mest mulig smerte? Selvsagt vanskelig å få til i praksis, men det er deilig å av og til kjenne bekymringer komme og bare la dem vandre videre.  Ukens matvareprodukt... Frosne rundstykker: Fuldkorns Møllehjul fra Hatting. Mm! Varme rundstykker med skivet lett Jarlsberg og krydderskinke er for meg det ultimate måltid for tiden. Ukens aktivitet... En god venninne av meg hadde bursdag. ♥ Så da samlet vennekretsen seg for pizza og kino - super koselig! Vi så Everything Everything som viste seg å være en litt spesiell, men utrolig skjønn film. Ukens opptur... Bare to skoledager! Vi hadde utrolig nok fri mandag, torsdag og fredag. Herlig med litt fridager som en slags forberedelse på sommerferien, heheh.  Ukens sminkeprodukt... Leppestift fra MAC i fargen Syrup. Passer godt til hverdags og er derfor blitt en storfavoritt blant mine leppeprodukter. Ukens innkjøp... Jeg måtte faktisk sjekke kontoen min for å finne ut av denne, i og med at jeg ikke kom på noe spesielt. Ikke overraskende brukte jeg egentlig bare penger på mat forrige uke. Altså på kontoen står det at pengene har gått på Kiwi, Peppes, Rema, Coop Extra og Rema igjen. Ønsker du å se flere slike innlegg fremover?

Vakre Andunger

Var ikke den andefamilien bare helt nydelig? ♥ Utrolig at jeg fikk gå så nærme dem! I dag møtte jeg opp på skolen kun for to små timer med undervisning. Denne skoleuken består egentlig bare av mange avlyste timer, noen korte fagsamtaler samt forberedelser til eksamen og neste år. Alt pensum er ferdig og vi går bare rundt å venter på neste ukes eksamenstrekk. Jeg er så klar for å bli ferdig med eksamen og hele andreklasse nå. Motivasjonen er en etterlengtet sommerferie. Deretter blir det et spennende siste år på vgs. Det er mange store prosjekter som ligger i kalenderen, og jeg ser for meg at skolehverdagen generelt sett blir bedre enn i år. Gleder meg til ny timeplan og skikkelig fordypning i de få fagene som gjenstår. Jeg har forresten lastet opp to nye videoer på youtubekanalen min nå, så om du ikke allerede har sett de er det bare å klikke seg inn på det her. Håper du har hatt en fin uke så langt - så skrives vi snart!  

Morgenstund

Åå som jeg elsker lange morgener. Det er noe magisk med de timene før byen våkner og dagen virkelig begynner.  Dersom jeg ikke skal på skolen liker jeg å starte dagen med en lang og god frokost. Gjerne varme rundstykker og masse forskjellige pålegg, et iskaldt glass vann med sitron og litt oppskjært frukt. Gjerne noen episoder med favorittserien rullende på skjermen underveis. Her blir jeg gjerne sittende en stund, spesielt de gangene jeg bestemmer meg for å hekle eller å tegne litt også. Deretter flytter jeg meg normalt til rommet mitt for å stelle meg. Normalt kikker jeg ut vinduet og finner et behagelig antrekk som passer været. Så legger jeg en enkel sminke lyttende til youtubevideoer eller lystig musikk. ♥ Noen minutter med mindfulness slår heller ikke feil. Fantastisk fin måte å starte dagen på - anbefales! Herlig å vite at jeg kan gjøre dette de kommende dagene, og deretter i store deler av sommerferien! Hva liker du best å gjøre om morgenen?

Rosa Roser

Hei, og hvordan står det til? ♥ Jeg har satt av hele denne dagen til å slappe av og bare gjøre det jeg har lyst til. Det føles så inderlig godt å vite at det er langhelg og at uken som kommer ikke er full av planer. Så jeg stod opp tidlig i dag for å se to episoder av Prison Break mens jeg spiste frokost. Deretter var planen egentlig å ta noen antrekksbilder, men på grunn av været har jeg valgt å holde meg inne. Tok likevel et par bilder innendørs da, som dere ser knipset jeg en hel haug med bilder av meg og disse rosene haha. De er ikke mine en gang... Men det er noe med det å ha en blomsterbukett stående i hjemmet. Det gjør noe med hele romfølelsen. Ellers så er jeg forsåvidt bare utrolig glad i å fotografere blomster. Det er Instagramprofilen min ett godt bevis på. Ønsker dere alle en fortsatt nydelig torsdag. Klem

Blått & Skyfritt

♥ More Than Gravity - Colin & Caroline  ♥ Mess Is Mine - Vance Joy ♥ Into The Black - Chromatics ♥ The Night We Met - Lord Huron Jeg håper du som leser dette har hatt en fantastisk dag. En dag hvor du har vært deg selv. En dag hvor du har tatt dine egne valg. En dag hvor du har smilt og ledd. Hvor du har vært fornøyd med deg selv og alt du er så heldig å ha. Du har så inderlig mye. Selv om det kanskje ikke alltid føles slik. Av og til føler vi oss bare helt tom. Da er det lov å ta en pause for å puste. Uansett om det for deg betyr tre minutter med frisk luft, tid alene eller å samle vennegjengen en fredagskveld. Nyt øyeblikkene. Følg med på hva som skjer rundt deg. Vi lever nå. Ikke i går, og ikke i morgen.  Du sitter på en benk. Solen skinner. Det blåser en lett bris innover i parken. Bladene på trærne danser i vinden. Fuglene kvitrer og du skimter dem flakse fra ett hustak til et annet. En Audi kjører forbi i det fjerne. Musikkanlegget står på og du kan høre hvilken sang som spilles. Fengende låt. Foten din beveger seg i takt. Du har ikke noe hastverk, men kaster et blikk over skulderen. En pike på tur med hunden passerer rolig. En vakker shetland sheepdog. Den tusler nedover veien. Eieren lar deg klappe ham, og dere hilser lystig på hverandre. Engasjert lar hunden deg klappe den myke pelsen. Du smiler og trekker tilbake til benken. Den unge piken og hunden forsvinner vekk i det fjerne. Du ser opp mot himmelen. Det er blått og skyfritt. Dette er et eksempel på et øyeblikk som så lett kunne ha blitt overskygget av tanker om stress og vondt. Akkurat nå er det bare du som sitter på en benk i parken og kikker på alt som skjer rundt. Noe lar du bare passere, annet lar du deg engasjere i. Ta et grep over ditt eget liv. Lytt til deg selv. Hva er riktig for deg? Hva har du, og hva mangler du? Har du lyst på hjelp, så er det bare å spørre. Jeg vet ikke o...

Snakk om Serier

Det er så herlig med alle langhelgene i mai og juni. ♥ Denne uken skal jeg faktisk bare to dager på skolen! Unormalt mye fritid betyr selvfølgelig masse tid til serier! Hehe. Jeg startet dagen i dag med å se ferdig fjerde sesong av Prison Break. Det har vært fire magiske sesonger. Har nesten ikke ord. Men nå gleder jeg meg selvfølgelig enormt mye til å starte på sesong fem!  I dag ble jeg faktisk med familien ut på en liten tur for å grille. Godt å komme seg ut litt en gang i blant. Da vi satt og spiste fikk vi øye på en nydelig fuglefamilie, seks små andunger lå og sov tett inntil hverandre. Det var vakkert det. Jeg stod sikkert i en halvtime å knipset bilder av dem, så ja det får bli et eget innlegg, hehe. Etter turen spiste vi softis og så nyeste episode av Twin Peaks. Jeg digger at det er så sært og spesielt - spennende med noe litt annerledes. Ikke minst koselig at hele familien følger med. Gleder meg også skikkelig til fredag, da er nemlig Orange is the New Black tilbake igjen. Flere som gleder seg til det?

Uken som gikk... #7

Ukens serie... Definitivt Prison Break! Det er absolutt den beste serien jeg noensinne har sett. Jeg har ikke ord. Den er helt fantastisk, punktum. Ukens fokus... Å være mer tilstede i øyeblikket. Ukens sminkeprodukt... Lett Maybelline Color Drama #630 Nude Perfection. Leste først om den på bloggen til Kenza. Hun hadde den nemlig på seg, og jeg syns hun kledde den så godt! Måtte bare teste den ut selv, så jeg gikk ens ærend for å kjøpe den og er så fornøyd. Ukens innkjøp... En vakker kjole fra h&m. Må vise dere den snart! Gleder meg sånn til det dukker opp en anledning hvor det passer å gå med den. Altså kjolen er helskjønn, behagelig og sommerlig. Blir nesten ikke bedre enn det. ♥ Ukens opptur... Fire dager med langhelg! Herlig med så mange fridager i mai.  Ukens sang... Denne er alltid umulig ettersom jeg hører på så enormt mye forskjellig. Jeg løser det med å bare nevne mange, heheh. Healing Song av Lune og Pretty Girl (Cheat Codes X CADE Remix) av Maggie Lindemann er jo skikkelig fine! Ellers er det alltid kjekt med musikk fra serier man følger med på, så Candy Girl, Dark Eyes og DJ Turn It Up fra Riverdale er jo gøye. Og fra Prison Break er blant annet Sweet Emotion og Willing To Die skikkelig kule. Ukens film... Det må bli Pirates of the Caribbean - Dead Men Tell No Tales! Så herlig med en femte film. ♥ Morsom og vakker på så mange måter. Tenk at det i dag er første juni! Det er offisielt sommer. ♥
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

hits