Antrekk 31.07.2016

Topp fra Nelly, veske fra Alexander Wang x H&M, bomberjakke fra Weekday, bukse fra Bik Bok, sneakers fra Adidas kjøpt hos DNA, solbriller fra Ebay, øretelefoner fra Happy Plugs. Heii! Har dere hatt en fin dag? Jeg startet dagen min tidlig som planlagt, og fikk endelig startet på Cosmos serien. Hehe ja, jeg syns bare verdensrommet er helt utrolig facinerende så jeg gleder meg veldig til å følge med videre på de neste episodene. ♥ Litt etter tok jeg turen ut for å møte to venner og vi endte opp med å sitte på Espresso House til langt ut på dagen ventende på litt bedre vær. Det har nemlig regnet veldig mye i dag, og vi hadde planlagt å ta massevis av antrekksbilder. Heldigvis letnet det litt etter hvert og vi tre fikk tatt mange fine bilder. Men nå skal jeg ut igjen, så vi skrives snart! Såå hva syns dere om dagens antrekk?

Planlagt søndag

Mappen og notatboken er fra Lagerhaus, solbrillene er fra Ebay. Nå gleder jeg meg veldig til morgendagen, eller klokken er forsåvidt over midnatt, men ja dere skjønner. Jeg har satt alarmen på klokken åtte, og får da forhåpentligvis en lang og rolig morgen. Jeg vil nemlig veldig gjerne starte på en ny serie, mens jeg spiser en lang god frokost og kanskje får lakket neglene før dagen starter. ♥ Så skal jeg ut for å ta masse bilder med noen venner, og senere på dagen skal jeg møte en annen venninne. Vi har ikke helt planlagt enda hva vi skal, men kanskje vi drar på kino, eller bare stikker innom en cafe. Jeg ser i alle fall frem til å komme meg ut litt og nyte søndagen! Dette blir bra. Hva er skal dere gjøre denne søndagen?

Tid for helg

Nå er det fredag, og selv om det er sommerferie føles det litt ekstra godt. ♥ Det er noe spesielt ved helgefølelsen, og det å vite at taco og lørdagsgodt er like rundt hjørnet. De siste dagene har jeg egentlig gjort mange små koselige ting. Fullført Orange is the New Black og Sex and the City, så jeg har derfor måttet starte på en ny serie. Gikk for How to Get Away with Murder, og ser allerede frem til å starte på både Making a Murderer og Cosmos også! I tillegg har jeg lest en del, så nå holder jeg på med to bøker av John Green. For å ikke glemme mange timer med tegning og skriving, to ting jeg virkelig trives ved å drive med. Ellers har jeg tilbrakt tid med venner og familie, så i dag tok vi turen ut til dette vakre stedet. Været har ikke vært det beste, så litt opplett måtte nesten utnyttes. Jeg har også kikket rundt i utallige nettbutikker etter den perfekte regnjakken, men det har ikke vært lett. Har foreløpig ikke funnet en eneste en jeg virkelig kunne tenke meg. Så jeg får vel bare fortsette jakten. Det å finne ting jeg ønsket meg var derimot ikke like vanskelig på for eksempel Kicks sin nettbutikk, der er handlekurven min så og si fylt helt opp, hehe. Vil avslutte med å si at jeg håper dere får en helt nydelig helg! Så hva er dine planer for de neste dagene?

Video - all min sminke

En litt annerledes video enn hva jeg pleier å lage, men jeg håper virkelig dere liker den! ♥ Å vise all min sminke har nemlig vært veldig etterspurt, men jeg ville ikke lage en alt for lang video. Så dersom dere lurer på noe er det bare å spørre i kommentarfeltet. Og om dere klikker dere inn på videoen på youtube er det masse informasjon i infoboksen, forhåpentligvis i kronologisk rekkefølge hehe. Hva syns dere om videoen?

Min Sminkesamling

Bare en liten sniktitt på den nyeste videoen min. ♥ Er dere spente?

Softis

Jeg måtte nesten titte innom her for å vise dere alle isene vi kjøpte i går hehe. Softis er bare så godt. Heii, håper dere alle har hatt en nydelig mandag så langt! Jeg har hatt noen veldig rolige dager i det siste og det har vært helt fantastisk. Jeg har blant annet brukt mye tid på å lese litt bøker, så for øyeblikket holder jeg på med La det snø. Kanskje ikke så passende på denne tiden av året, men en veldig koselig bok. Neste mål blir å lese ferdig The Bees, som jeg også gleder meg skikkelig til å fortsette på. Nå sitter jeg godt til rette på rommet mitt med en liten kopp kaffe latte. Jeg har nemlig akkurat filmet ferdig en video som jeg skal sette igang å redigere, mens jeg ser litt på youtube. Jeg er så glad i alle videoene til Aspyn Ovard, og ikke minst Zoella sine vlogger. De er bare så skjønne. Hva er dine planer for resten av dagen?

Q&A #8

Hvilke fag skal du ha på skolen etter sommerferien? Jeg skal ha R1 matematikk, geografi, samfunnsfag, fransk, historie, norsk, grunntrening i dans, scenisk dans og dans i perspektiv som jeg tror vil si dansehistorie og folkedans. Og hvor mye skal du trene dans? Dette året kommer jeg kun til å ta en ekstra danseklasse utenom timene vi får på skolen. Jeg er likevel litt usikker på nøyaktig hvor mange klokketimer det blir til sammen dessverre. Hvor sent slutter den seneste dansetimen du har i løpet av en vanlig uke? 21:20 Hva har du i snitt? 5.5 Hva er drømmejobben? Dette er for meg et veldig vanskelig spørsmål, fordi jeg ikke vet hva jeg vil bli. Men den absolutte drømmejobben må kanskje være å kunne leve av å reise, fotografere og å lage videoer. Og på den måten få muligheten til alt mulig spennende som å skrive en bok, gi ut en kolleksjon og starte en butikk eller et merke. ♥ Favoritt band/artist? Jeg har faktisk ikke noen spesiell favoritt. Hvilke blogger leser du fast? Favorittene miner er definitivt Kenzas, Angelica Blick, CathInTheCity, Eirin Kristiansen, Zoella og Aspyn Ovard. Hvor du henter inspirasjon fra? Jeg henter egentlig inspirasjon fra over alt, men gjerne personer jeg ser ute, Pinterest, bloggere og Instagram. Hvorfor startet du å blogge, og hvorfor startet du en youtubekanal? Det er fordi jeg ønsker å spre glede, inspirere og levere regelmessig innhold - både videoer og innlegg av god kvalitet. Jeg gjør det for å drive med ting jeg synes er gøy og inspirere andre til å drive med det samme. For eksempel fotografering, skriving, filming, tegning og redigering. Favoritt TV-program? Hmm, det må vel bli The Big Bang Theory.  Liker du kaffe? Ja det gjør jeg. Hvilket kamera tar du bilder med? Nikon D3200. Beste boken du har lest? Åh dette har jeg dessverre ikke noe svar på, men jeg har veldig mange bøker fremfor meg...

Hyggelig dagstur

Heii! Håper dere har hatt en strålende dag. ♥ Vi har vært på en liten dagstur for å besøke noen gode slektninger av oss. Det er alltid like hyggelig, og ikke minst alltid massevis av god mat! De bor nokså langt ut på landet, så vi kunne sitte i stuen og kikke ut på nydelig natur, låver og en skjønn flokk med sauer. Så vi har virkelig kost oss i dag. Bildene over er riktig nok ikke tatt der, men et annet sted jeg var for kun et par dager siden.  Husk å komme med ønsker i kommentarfeltet dersom dere håper på noen spesielle innlegg eller videoer fremover, det setter jeg alltid veldig stor pris på!  Hva har dere gjort denne fredagen?

Nye iPhonedeksler

Hei! Håper dere har hatt en nydelig dag ute i solen. ♥ Jeg har bestilt et par ting fra Ebay i det siste, og jeg tenkte derfor å lage en egen innkjøpsvideo når alt er levert med posten. Men måtte likevel bare vise dere disse dekslene nå, jeg er nemlig så fornøyd med dem! Hender det at du bestiller fra Ebay, og i så fall hvilke produkter?

Jeg tenker alltid

Hodet mitt er fullstendig fult av tanker. Jeg tenker hele tiden. På fortiden, fremtiden, livet og alt.  Jeg har mine oppturer og nedturer jeg og. Dere har nok forstått at jeg hovedsakelig ønsker å være positiv her på bloggen. Jeg vil at dere skal bli i godt humør av å klikke dere inn hit. Jeg ønsker å spre glede, inspirere, lage innlegg og videoer av god kvalitet regelmessig. Jeg vil vise hva jeg liker å drive med og inspirere andre til å drive med det samme selv. Kanskje det på utsiden bare ser ut som om jeg smiler og har det bra. Vel, har jeg egentlig det? Sannheten er at jeg ikke riktig vet. Jeg har i all fall ingen grunn til å deppe nå. Jeg har faktisk all grunn til å være glad. Midt i sommerferien, med tid til å gjøre alt jeg skulle ønske. Likevel føler jeg meg sliten. Sliten uten grunn. Ikke på den måten at jeg ikke klarer å trene, eller ikke klarer å komme meg ut døra. Har jeg lyst, er det overhodet ikke noe problem nemlig. Noen dager skulle jeg likevel ønske at jeg bare kunne bli liggende i sengen min. Alene. På mitt rom. Derfra kan jeg gjøre mange ulike ting for å holde humøret oppe. Jeg kan blant annet se på serier, lese, tegne, skrive og sove. Jeg rigger meg til slik at jeg har litt snacks lett tilgjengelig på nattbordet og stenger verden ute. Det er godt å være alene i blant, mens det ellers føles aller best å omringes av vakre mennesker. Jeg trenger min alenetid, men det betyr absolutt ikke at jeg velger det fremfor andre. Jeg elsker å omringes de jeg er glade i, men trives også godt i mitt eget selskap. Som ungdom i dag står jeg fremfor mange valg. Alle minner meg på det, som om jeg ikke er klar over det allerede. Hva jeg ønsker å jobbe som, og hvem jeg er. Det er tross alt bare to av spørsmålene. Dette skal jeg kunne svare på, når følelser og humør svinger raskere enn noen gang før. De tipser og foreslår, alt de mener jeg burde velge og å gjøre. Men svaret er at jeg virkelig ikke vet. Jeg har ingen anelse. Ikke nå. Nå trenger...

Gaveinnpakning

I dag er været virkelig helt nydelig, og det er såå varmt! Jeg har derfor brukt dagen min på å samle Pokémon, hehe. ♥ Det er bare så gøy hver gang man fanger en man ikke har fra før, er dere ikke enige? Det innlegget egentlig skulle handle om er jo gaveinnpakning, og jeg kan røpe såpass at en ny video er på vei. Likevel hadde jeg lyst til å dele noen bilder med dere. Det er sikkert noen av dere som vet at jeg er litt over gjennomsnittet glad i innpakning. Men jeg gjør det likevel veldig enkelt. En ferdig gavepose, et enkelt kort og gullfarget gavebånd er det jeg stort sett går for. Men det å finne et ekstra godt passende kort er også alltid like gøy! Hva foretrekker du, Pokémon Go eller gaveinnpakning? Hehe.

Blåbærplukking

Den norske sommeren slår til igjen. Blåbærplukking er en nydelig aktivitet, og det er jo så godt! Så nå blir det syltetøy og blåbærpai på oss.♥ Vi fikk også god tid til å plukke med oss noen Pokémon her og der. Pokémon Go er jo genialt, hehe. Håper dere har hatt en nydelig dag, så skrives vi snart igjen. Har du også lastet ned Pokémon Go?

Video - DIY Rom Dekor

Hva syns dere om videoen, og skal dere prøve å gjenskape noen av prosjektene?

Senkede skuldre

Hvordan står det til med dere? I dag har jeg virkelig, jeg mener virkelig slappet av. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg har følt meg så avslappet som i dag, og det har vært helt ubeskrivelig deilig. Det er herlig å få senke skuldrene og bruke tiden på akkurat det man har lyst til. Det er himmelskt godt med sommerferie. Jeg startet altså dagen min med å sove lenge, for så å spise en sen frokost. Lot meg også bruke lang tid på å stelle meg før jeg gikk innom biblioteket, det er nemlig alt for sjeldent jeg tar meg tid til sånt. Og nå i sommerferien passer det jo perfekt å lese litt. Lånte derfor med meg et par bøker, og jeg befinner meg allerede dypt inne i en av dem. Til lesingen har jeg også kost meg med en Espresso Frappe fra Espresso House og en Iced Green Tea Lemonade fra Starbucks, hehee. ♥ Jeg mottok også månedens Costume magasin som jeg alltid koser meg med. Men som dere ser fra bildene over ville jeg bare si i fra om at jeg har kjøpt meg to nye pakker med te. Jeg har lenge syntes at pakningen deres har vært så fin, men har ikke plukket dem med meg før nå. Har foreløpig kun testet refresh, men den var virkelig god! Drikker dere også te fra pukka? I så fall hvilken smak er deres favoritt?

Hyttetur & Spørsmål

Håper dere har hatt en fantastisk dag! Jeg har igjen kost meg med god mat og spill på hyttetur før hjemreisen, det er faktisk det dagene har gått til i det siste. Utsikten fra hytten som dere ser over var forresten helt nydelig. I tillegg ble det skikkelig varmt vær i dag, så jeg er strålende fornøyd! Så tusen takk for en super tur, men nå syns jeg virkelig det er på tide med en ny spørsmålsrunde her på bloggen. Still meg gjerne spørsmål dere har i kommentarfeltet, så skal jeg svart på flest mulig snarest. ♥ Hva lurer du på til spørsmålsrunden?

Blomstrende Sommer

​ Hei, håper dere har hatt en fin dag! Nå befinner jeg meg sammen med familien og noen gode venner av oss på hyttetur. Så her koser vi oss blant annet med fotografering, god mat, litt shopping og spill. ♥ Sommerferien min har altså vært nydelig så langt, og jeg ser frem til mange vakre dager fremover også! Håper også på at solen dukker opp igjen snart, været har nemlig stort sett bare vært overskyet i det siste. Så vi får håpe på at temperaturen stiger litt når vi trer over i august. Det ser jeg isåfall veldig frem til. Hvordan har været vært der dere er?

Sommerminner

Åå tusen tusen takk for en helt nydelig tur! Jeg har hatt det så fint. ♥ Håper virkelig vi får muligheten til å gjøre noe lignende igjen om ikke så alt for lenge. Jeg reiste hjem i går kveld, men skal faktisk allerede avgårde om en liten halvtime og jeg er enda ikke ferdig å pakke. Jeg får sette igang, så skrives vi snart! Ville forresten bare igjen minne om at jeg nå har opprettet en facebookside for bloggen, så jeg hadde satt enormt stor pris på om dere gav meg et lite likerklikk her. Hva syns dere om bildene?

Sommernatt

Altså, kunne vi har vært på et mer idyllisk sted? Her er det rett og slett vakkert. Vi bestemte oss for å ta en tur ut i går kveld, og det tok ikke lang tid før vi oppdaget dette nydelige lyset fra solnedgangen. Da ble det mye fotografering! Jeg har også startet på en video som jeg tror dere kommer til å like veldig godt. ♥ Filmer litt små klipp her og der fra sommerferien, så skal jeg sette dem sammen til en film tilslutt. Det blir iallfall en video jeg kommer til å se tilbake på for å mimre. Denne turen har vært helt fantastisk, og må ikke glemme alle de nydelige jentene jeg har vært med! Det blir så trist å måtte reise hjem igjen i dag. Da er det godt å vite at jeg skal videre på hyttetur allerede i morgen hehe. Hva syns dere om bildene?

Norsk Sommer

Åå for et idyllisk sted jeg befinner meg på nå. Norsk sommer dere, det er herlig. ♥ Følte bare for å dele en liten stemningsrapport, vi har det nemlig så fint! Vi skrives igjen så snart jeg har tid. Ønsker dere alle en fortsatt nydelig ferie!

Reiseklar

Er ikke alle mulige produkter i reisestørrelse bare så skjønne? Hehee. Ja, nå forstår dere sikkert at jeg er i gang med pakkingen til neste tur. Jeg skal nemlig avgårde allerede om et par timer. Åå jeg gleder meg sånn til å tilbringe de neste dagene sammen med enda flere venninner. Jeg vet foreløpig ikke helt hva vi skal gjøre, men jeg ser frem til en koselig helg med blant annet god mat, latter og spill. ♥ Hva er deres planer for helgen?

Minnerik Fornøyelsespark

​ ​ Skjønne Kongeparken. Altså, det må jo være den koseligste og mest familievennlige fornøyelsesparken vi har? Alt er så gjennomført, og det gjør at man setter pris på alle de små detaljene. ♥ Det har nesten blitt en tradisjon at familien min drar hit sammen med venner av oss hver sommer. Vi har sikkert gjort det de siste ti årene nå. Det er rett og slett bare så koselig å komme innom når alle de vakre minnene fra da jeg og venninnen min var små og løp rundt her. Altså, noe av det morsomste må ha vært da vi fikk beskjed om at vi overhodet ikke var for store til å være med på en attraksjon kalt brannstasjonen. Vi ble med og endte opp med å finne ut at vi absolutt ikke passet inn. Der satt vi, mellom små barn i sikkert seksårsalderen og lo. Dette er bare et par år siden altså. Først fikk vi et par minutter med undervisning angående brann, før brannalarmen gikk. Vi fulgte etter ut og skled ned en brannstang som var lavere enn oss, før vi fikk utdelt jakker som vi så vidt klarte å få på oss. Da vi kjørte ut sittende bakpå brannbilen klarte vi ikke å stoppe å le. Det hele ble bare så komisk. Der stod alle foreldrene med kamera å hendene, spente på å se på barna slukke liksombrannen, og der kom vi. Jeg aner ikke om den forklaringen egentlig var forståelig, men det er iallfall noe jeg aldri kommer til å glemme! Nå har de satt en øvre aldersgrense på attraksjonen, litt synd for det der skulle jeg gjerne ha gjort igjen haha.  Har du opplevd noe lignende kanskje?

Savner Palmesus

​ Ok å mimre litt igjen? Jeg har vært litt fraværende de siste dagene, men det er rett og slett fordi jeg tok meg litt ferie. Har nemlig kost meg veldig sammen med venner og familie, som jeg forresten nevnte litt i forrige innlegg også. Har heller ikke tatt så mange bilder og føler derfor det passer å dele litt bilder fra da jeg var i Sicilia. Åå jeg savner det sånn! ♥ Jeg missunner alle dere som har vært eller skal utenlands denne sommeren. Uansett så ønsker jeg dere alle en fortsatt nydelig sommer! Jeg koser meg sånn. Vi skrives.

Feriefølelsen

De siste dagene har været virkelig ikke vært på sitt beste, regnbygene har bare fortsatt og fortsatt. Det er likevel ingen unnskyldning for å ikke ha skrevet til dere på to hele dager. Jeg derfor hatt god tid til å kose meg inne. Jeg mener, bare se på bildene over. Er ikke det en luksuriøs dessert så vet ikke jeg. Jeg har altså vært i middagsbesøk med gode venner av familien som bydde på godt humør, fantastisk god mat og spill. ♥ Ellers så har dagen i dag gått til reising, så jeg befinner meg nå i Stavanger hos enda flere venner av familien. Gleder meg masse til å tilbringe de neste dagene her! Det er så hyggelig å treffe på venninner man ellers ikke får sett så ofte, og i tillegg få kjenne skikkelig på feriefølelsen. For øyeblikket har jeg det så fint. Ingenting å stresse for, jeg kan bruke tid på det jeg vil og bare kose meg. Det er herlig det. Ønsker dere noen nydelige dager fremover! Vi skrives.

Velkommen til Juli

Nå som juli er her passer det vel å dele noen små mål for måneden med dere. Det betyr ikke nødvendigvis at jeg kommer til å klarer å oppfylle dem alle, men det er vel lov å håpe? ♥ Spare opp nok penger til Canon EOS 70d, og kjøpe det! Åå jeg gleder meg sånn til jeg får holde dette kameraet i hendene. Det er en skikkelig investering, et kamera som definitivt kommer til å bli godt brukt. Jeg fotograferer eller filmer stort sett hver eneste dag, så dette er noe jeg virkelig liker å drive med. Lese minst to bøker, jeg er faktisk allerede godt i gang med en. Boken jeg nå har startet på nå heter The Bees, og foreløpig tyder det på at det vil bli en svært god bok. Så jeg gleder meg veldig til å få lese litt, det er nemlig noe jeg alt for sjeldent tar meg tid til i hverdagen. Poste jevnlige innlegg og videoer til dere. Det er kanskje ikke et mål som kun gjelder for denne måneden, men det er som sagt noe jeg alltid kan kose meg med. På denne tiden av året er det jo for eksempel også godt lys store deler av dagen, noe som gjør det veldig mye lettere for oss som ikke har andre alternativer enn naturlig lys. Se ferdig en serie, for så å begynne på en ny. Jeg har holdt på med Sex and the City en god stund nå, og jeg er straks ferdig. Jeg vil ikke at episodene skal ta slutt altså, det er jo en så søt serie - er bare så spent på hvordan det hele ender! I tillegg har jeg veldig lyst til å starte på How to Get Away with Murder. Likevel har jeg kanskje nok å følge med på for øyeblikket, det er jo akkurat lagt ut en hel sesong av Orange is the New Black hihi. Må heller ikke glemme at det for øyeblikket legges ut nye episoder av Pretty Little Liars også. ♥ Reise, ikke nødvendigvis langt altså, men bare komme meg litt vekk fra hjembyen og finne på noe gøy. Jeg har nemlig flere planer om små turer fremover med både venner og familie, så det gleder jeg meg veldig til! Hva er deres planer for måneden?
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

hits