Antrekk 30.08.15.

Topp fra Brandy Melville, genser fra Monki, skjørt fra HM, solbriller fra HM, sneakers fra Reebok Hva syns dere om antrekket?

August Favoritter

♥The Body Shop- Tea Tree Skin Clearing Foaming Cleanser:Dennehar blitt brukt nesten hver eneste kveld denne måneden! Jeg tar ett pump med skum i hånden ogmasserer den inn i huden før jeg skyller den bort med rent vann og går over med en god fuktighetskrem. Den har vært med å forebygge mot urenheter og jeg merker absolutt forskjell på huden min nå og før jeg begynte å bruke denne. ♥Garnier-Micellar Cleansing Water:Rett og slett en skikkelilg god sminkefjerner. ♥Vivani -Pfefferminz Organic Dark Mint:Jeg hadde lyst til å ta med noe annet en bare hud- og sminkeprodukter, så da ble det en sjokolade! Denne sjokoladen er nå blitt min favoritt, hvorfor har jeg ikke oppdaget denne før? Den smaker jo helt himmelsk. Har faktisk ikke telling på hvor mange slike plater jeg har spist denne måneden... ♥MAC-Strobe Cream: Denne fuktighetskremen med lysreflekterende partikler har fungert fantastisk som en lett highligther denne måneden og har blitt godt brukt. ♥MAC-Fix+:Ett fantastisk produkt som trolig er blitt brukt hver eneste dag denne måneden. Når jeg er ferdig med sminken sprayer jeg litt av denne over ansiktet for å sette sminken samt friske opp huden litt. Da var det på tide å vise frem mine månedtlige favoritter, August nærmer seg slutten og høsten er på vei. Hva har vært dine favoritter denne måneden?

Antrekk - Yellow

Regnjakke fra Rains, t-skjorte fra Adidas, jeans fra dr. Denim, sneakers fra Adidas Hva syns dere om antrekket?

Video - 10 Tips til skolestart

Håååper virkelig dere likte videoen, fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva dere synes ♥

Mine tips til skolestart

♥Bruk farger på notatene dine - det vil absolutt gjøre det lettere å pugge til prøver om du har fargekoder. Bruk highligtere, tusjer og fargeblyanter. Det høres kanskje rart ut, men dette er et tips som fungerer veldig godt for meg. Det vil også bli enklere å holde styr på notatene dine. ♥ Ha timeplanen din lett tilgjengelig -heng den opp på kjøleskapet eller over nattbordet. Bruk den som bakgrunn på mobilen. Kanskje du slipper unna noen anmerkninger for forsentkomminger, glemming av bøker og utstyr? ♥ Sortert ut unødvendig stoff -om du har mac er det bare å holde nedeCMD + F for å fået søkefelt øverst i høyre hjørne. Her kan du skrive inn et nøkkelord, da blir det ordet markert i teksten. Dette er absolutt et godt tips om du skulle havne på en nettside hvor det er side opp og side ned med tekst og kanskje du bare leter etter et lite svar. ♥ Alarm -sliter du med å stå opp om morgenen? Jeg liker å sette alarmen på 10 min før jeg må stå opp. Da kan jeg slappe av noen minutter på senga før jeg må starte dagen. Sliter du også med å høre alarmen fra mobilen din? Isåfall er det bare å plassere den oppi ett glass, lyden blirnoen hakkhøyere. Et annet tips om du syns det er vanskeligå få deg selv opp av sengen om morgenen er å plassere alarmen ett sted hvor du må stå opp av sengen for å få skrudd av. ♥ Pugging til prøver -om du tygger samme tyggis, eller spiser samme mat når du øver som når du tar prøven vil det bli hakket lettere å huske! ♥ Ta pauser og gi deg selv belønninger -det er så viktig å ta pauser og huske å belønne seg selv, det vil øke motivasjon og forhåpentligvis gi bedre resultater. Det høres kanskje merkelig ut, men dette er det tipset jeg syns fungerer best av alle de jeg har ramset opp i dette innlegget. ♥ Fyll en mappe med småting du kan få bruk for - noen hårstrikk, en lypsyl, tamponger, nøkler, småpenger osv. alt du kan få bruk for iløpet av skoledagen, det er så praktisk når du først trenger dem! ϖ...

Skolestart

Heiii, håper dere har hatt en fantastisk start på skoleåret♥ Jeg er iallefall veldig fornøyd med å ha valgt danselinje, dette kommer til å bli så bra! Det er så spennende å bli kjent med nye mennesker, bytte skole og ikke minst åhadansetimer på skolen. Nå er det jo til og med nydelig vær, sommerværet kom ordentlig sent i år, men nå er det så varmt at det går helt fint heheh. Jeg gleder meg iallefall skikkelig til å komme i gang for fullt. Om noen skulle lure så starter jeg i førsteklassepå vgs, og jeg er positiv som bare det♥ Såå om dere går på skole, hvilken klasse startet dere i nå?

Antrekk 17.08.15.

Topp fra Brandy Melville, shorts fra Urban, sandaler fra Birkenstock, solbriller fra HM Hva syns dere om antrekket?

Video - Innkjøp til skolestart

  ♥ Jeg er veldig spent på å høre deres tilbakemeldinger om videoen, såå hva syns dere??? 

Video på vei

Hei! Igår fikk jeg filmet en video til dere♥ Kan dere gjette hva slags video som kommer? Jeg håper iallefall dere liker den♥

Instamoments #3

♥ Følg meg gjerne på Instagram @Vielsk

De Syv Fjell

Hei dere! Nå har jeg altså vært innom alle de syv fjellene rundt Bergen én eller flere ganger iløpet av denne sommeren, så jeg er veldig fornøyd hehe♥ Nå skal jeg nyte kvelden, ta det rolig, drikke milkshake og se neste episode av Pretty Little Liars, åååh så spennenede! Har du gått noen fjellturer i sommer?

Cactus Love

Sååå hva syns dere om mine nye kaktuser? Jeg absolutt elsker dem♥

DIY - Badebombe

Heiii, nå er det på tide med enda ett nytt DIY prosjekt dere! Dette tror jeg absolutt vil falle i smak hos dere♥ Jeg skal nemlig vise dere hvordan dere kan lage deres helt egen badebombe. Det første du gjør er å blande sammen¼ kopp med havsalt,½ kopp med bakepulver,¼ kopp med maismel og¼ kopp med sitronsyre. Deretter fyller du en annen skål med valgfri duft samt 1 ss vann, 1 ss olivenolje, og litt kondittorfarge. Så heller du det våte oppi det tørre og blander raskt sammen. Om du ønsker å ha glitter i er det bare å blande det sammen med røren. Daer det bare å finne en form du ønsker, fylle den med mer blanding en det egentlig er plass til før du presser delene av formen sammen. Til slutt er det bare åla den stå i kjøleskapet en god stund før du tar den i bruk, å voila! Skal dere prøve å lage deres egen badebombe?

Norsk Folkemuseum

Dette var en fantastisk opplevelse! Absolutt ett museum du bør besøke om du er iOslo♥ Har du vært der før kanskje?

Nytt fra Brandy Melville

Heii dere, håper dere nyter denne søndagen♥ Jeg har brukt dagen til å rydde litt rundt på rommet og tatt bilder til dette innlegget, hadde nemlig lyst til å vise dere hva jeg kjøpte i Oslo. Jeg er vell ikke den eneste som elsker Brandy Melville? Jeg måttebare ta turen innom.. hadde egentlig lyst til å kjøpe hvert eneste plagg de solgte heheh, men ente opp med et par ting, som jeg absolutt elsker! Gleder meg til å bruke alt, så dere kommer garantert til å se disse i fremtidige antrekk. Måtte legge ved et bilde av den nydelige katten min på slutten, hihi. Hva syns dere om innkjøpet?

Enda en blomsterkrans

Hva syns dere om bildene?

Hovedstaden

Heii dere♥ Ååå jeg har hatt det så fint her i Oslo! Vi har spist utrolig god mat, både på resturanter og grillet i hagen vår. Vi har også tatt danseklasser på Dance Explosion ved Bårdar, drukket milkshake på Ben & Jerrys som smakte helt himmelsk, vært på det norske folkemuseet, spist softis på Aker Brygge, drukket nydelig te og shoppet på Brandy Melville bare for å nevne noe. Det blir utrolig trist å reise hjem imorgen, men jeg takker for en fantastisk uke!♥♥ Hva har dere gjort denne uken?

Fremme i Oslo

Heii dere, etter mange timer i bil er vi altså endelig fremme i Oslo, dette blir gøy! Jeg skal ta danseklasser på Dace Explosion, spise god mat, være med venner og familie. Vi er også så heldige å få låne ett nydelig hus her med stor hage, så der kommer jeg nok også til å tilbringe en del tid.♥ De siste dagene av sommerferien skal nytes! Hva er dine planer for resten av sommerferien?

Antrekk 01.08.15.

Topp fra nelly,trench coat fra bik bok, heler fra din sko Hva syns dere om antrekket?

DIY - Bildevegg

Hei dere! Jeg har lenge tenkt på at jeg hadde lyst til å ha litt flere bilder på rommet mitt så idag tidelig fikk jeg denne ideen. Det var veldig enkelt og tok ikke lang tid. Det er bare å spikre fast noen knagger, feste hyssing mellom dem og henge opp noen bilder. Jeg ble utroligfornøyd med resultatet ♥ Så hva syns dere om dagens DIY prosjekt?
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

hits