Innkjøp fra MAC

Amplified Crème Lipstick i fargene Syrup & Craving, Lip Pencil i fargene Nightingale & Soar, Pro Longwear Concealer i NW15. På vei hjem fra flyplassen i Oslo måtte jeg nesten bare kjøpe med meg et par nye produkter etter en hel helg med jobb. Jeg gikk for to leppestifter, en concealer og to liplinere, alle fra MAC. Har rukket å få testet ut alt og jeg er skikkelig fornøyd. Concealeren føles litt seig når den påføres, men den har veldig god dekkevne og gir dermed et godt resultat. Ellers er både leppestiftene og liplinerene i nydelige farger, er enkle å påføre og holder en god stund. Håper forresten dere har hatt en nydelig dag! Jeg er bare så ufattelig glad for at det endelig er fredag og helg. ♥ Har akkurat tatt meg et langt varmt bad og ryddet rommet, så nå er det tid for serier og fredagskos. Vi skrives igjen snart. Har vi noen av de samme produktene kanskje?

Q&A #10

Hva jobber du som, og kan du forklare alt rundt jobbtider og lønn? Dette forstår jeg godt at dere lurer på! Jeg har nemlig ikke fortalt særlig om akkurat hva jeg jobber som da dette varierer en del. Jeg har nemlig det siste året blant annet undervist en gruppe danseelever i klassisk ballett og jazz, tatt ulike oppdrag for et eventbyrå og utført veldig mange oppdrag som ansiktsmaler. Jeg har vel hovedsakelig jobbet som ansiktsmaler, og da malt i alt fra store festivaler til små barneselskap. Lønnen som danselærer og innenfor eventbyrået går på en fast timelønn, men som ansiktsmaler har den variert litt ettersom det er mange ulike faktorer som er med på å bestemme mengden arbeid og utgifter per oppdrag. Hvor lenge jeg jobber, antall barn som skal males, hvor mye utstyr det kreves og hvor lang tid det tar for meg å utføre. Jeg jobber alt fra to til åtte timer i strekk noen ganger i måneden, både etter skolen og i helger. Dersom du ønsker å finne ut litt mer om meg som ansiktsmaler har jeg en facebookside dere kan klikke dere inn på her. Hvor ser du deg selv om ti år? Åå denne typen spørsmål er så vanskelige å svare på, men også så spennende å drømme seg bort i! Det hadde vært gøy om jeg er ferdig med utdanningen min og befinner meg ute i en jobb jeg virkelig elsker å drive med. I tillegg håper jeg at jeg har reist masse og bor eller i det minste besøker England ofte. Hm, eller kanskje jeg har tatt utdanningen min der? Jeg håper også at jeg da får meg en hund, gjerne en Golden Collie. ♥ Og ja, forhåpentligvis har jeg funnet meg en fantastisk kjæreste som jeg deler en vakker leilighet med. I all fall håper jeg at jeg er glad i hverdagen og har det bra, det er det viktigste. Dersom du hadde vunnet ti millioner kroner hva hadde du brukt det på? Oi. Realistisk sett hadde jeg nok startet forsiktig med å kjøpe opp små ting på ønskelisten min. Sikk...

Hovedstaden

Håper dere har hatt en fin helg så langt! Ville bare stikke innom å fortelle om at jeg nå befinner meg i Oslo. Jeg er nemlig her denne helgen for å jobbe, så selv om jeg egentlig er syk prøver jeg å gjøre det absolutt beste ut av det. ♥ Alle har nemlig vært fantastisk hyggelige her og alt har foreløpig gått over all forventning, så jeg koser meg. I tillegg er været helt fantastisk som dere ser på bildene over, og det er masse som skjer rundt om. Oslo er en spennende by altså. Hva har du gjort denne lørdagen?

Skolestart

Ja dere, i dag hadde jeg min aller første skoledag etter sommerferien. Det var rart, men selvfølgelig veldig hyggelig å møte hele klassen igjen! Vi ble ikke akkurat så fornøyd med den foreløpige timeplanen vår så vi krysser fingrene for at den i det minste forbedres litt. Men ellers så har det vært en skikkelig koselig dag ettersom jeg møtte noen venninner for en smoothie før skolen, og etter fikk vi tid til å gå litt rundt, kjøpe oss god mat for så å sette oss ut i solen. ♥ Været har nemlig vært helt nydelig! I tillegg har jeg hentet en pakke på postkontoret i dag, så nå er det ikke lenge til jeg kan filme neste innkjøpsvideo, venter bare på et par pakker til. Dersom du begynte på skole eller arbeid igjen denne uken, hvordan har det vært?

Antrekk 17.08.2016

Sneakers fra Adidas kjøpt hos DNA, shorts fra Urban, genser fra BikBok, solbriller fra Quay. Hva syns dere om dagens antrekk?

Tilbakeblikk

Hvit jakke fra Bik Bok, jeans fra dr. Denim, hjemmestrikket cardigan, topp fra Bik Bok, sko fra DinSko. Åå tenk at disse bildene er tatt for hele tre år siden. Det er faktisk noen av mine absolutt første antrekksbilder. Jeg husker også hvor fantastisk fornøyd jeg var med akkurat disse bildene og sammensetningen av antrekket. Det forstår jeg egentlig godt, jeg liker nemlig fortsatt både klærne og bildene den dag i dag hehe. ♥ Vel over til dagen i dag, søsteren min har bursdag, jeg fullførte første sesong av Gossip Girl, det er endelig sol og jeg har kjøpt meg en ny kjole! Jeg nyter virkelig de siste dagene med ferie, selv om jeg faktisk begynner å glede meg litt til skolestart. Hva har du gjort i dag?

Ett år på youtube

I dag er det et helt år siden jeg lastet opp min aller første video på youtubekanalen min. Det føles egentlig som om jeg akkurat startet kanalen, men likevel har det altså gått ett helt år. Så tusen tusen takk til alle dere som har abonnert, gitt tomler opp, skrevet skjønne kommentarer og rett og slett bare gitt meg motivasjon i hverdagen. Det setter jeg enormt stor pris på, og jeg er så inderlig takknemlig for hver eneste lille kommentar dere legger igjen. Dere er herlige. ♥ Og jeg håper selvfølgelig dere ønsker å fortsette å følge kanalen min fremover, for jeg gleder meg sånn til å lage enda flere videoer til dere! Jeg har blant annet planer om å kjøpe meg nytt kamera i nærmeste fremtid som definitivt kommer til å gjøre det veldig mye lettere for meg å filme. Så følg med videre! Klem fra meg.

Sommerlig Sammendrag

Åå for en nydelig sommer dette har vært. Tusen takk til alle venner og familiemedlemmer som har vært med på å få til så mange fine stunder. Dere er herlige! ♥ Men nå er det snart på tide med enda en ny spørsmålsrunde, så husk å spør i kommentarfeltet om det er noe du lurer på, så skrives vi igjen snart. Hva lurer du på til spørsmålsrunden?

Min fredag

Håper dere har hatt en nydelig dag og fått en god start på helgen! Jeg har tilbrakt hele fredagen på jobb, men fikk også tid til den fantastisk gode lunsjen dere ser over. I tillegg var jeg så heldig å få jobbe med en god venninne, så selv om det har vært en veldig lang dag har vi kost oss masse! Åå tiden går så fort, nå er det faktisk under en uke igjen til skolestart. På en måte gleder jeg meg egentlig, men bare fordi de første dagene forhåpentligvis blir hyggelige og litt spennende. Men når første skikkelige vurderingssituasjon dukker opp vet jeg hvor sterkt jeg kommer til å lengte etter ferie igjen. Savne det å ha tid til akkurat det du ønsker, uten å konstant ha tanker om alt du burde ha gjort hengende over deg. Så tilbake til dagen i dag. Selv om det er sommerferie holdt familien tradisjonen vår med taco, film og smågodt også denne fredagskvelden. Det var som alltid like koselig, men nå er jeg helt utslitt - så vi skrives igjen i morgen. ♥ Så om du skal tilbake på skolebenken igjen etter sommerferien, hva er dine tanker angående skolestart?

Redigering av Bilder

Noen før og etter eksempler på hvordan jeg redigerer bildene mine. I dag tenkte jeg å forklare dere hvordan jeg pleier å redigere bildene mine. Nå er det nemlig blitt slik at jeg nesten alltid foretrekker å redigere dem litt, og ønsker derfor å gjøre det raskt og enkelt. Jeg pleier derfor bare å redigere dem i Bilder på Macen min. Fordi jeg laster opp og lagrer bildene mine der uansett tar det meg absolutt ikke lang tid. Dersom du bruker et annet redigeringsprogram vil du likevel enkelt kunne utføre de samme justeringene som meg. Jeg pleier først å beskjære bildet dersom det skulle være nødvendig. Så velger jeg filteret Kromatisk ettersom jeg syns det fint bringer frem fargene i bildet, i tillegg til å lysne og øke kontrastene litt. Det hender jeg går for filteret Utvasket også, men bare dersom jeg ønsker mer nøytrale farger i bildet. Det hender også jeg bruker verktøyet Retusjer for å vaske bort noe som ikke skulle være der eller sveipe over noen urenheter. Deretter trykker jeg meg inn på Justeringer og endrer på lyset og fargene. Det kommer helt an på hvert enkelt bilde om jeg ønsker det lysere eller mørkere, og med blassere eller sterkere farger. Og voila, enklere får du det ikke! Nå vil jeg veldig gjerne høre deres tanker rundt innlegget i kommentarfeltet. ♥

Mimrer

Kikket gjennom noen albumer fra sommerferien i fjor og fikk lyst til å dele disse bildene med dere igjen. Sommeren 2015 - den var fin den. ♥ Må også få nevne at været var veldig mye finere da enn det har vært nå, for disse bildene er faktisk tatt i Stavanger. Håper virkelig solen titter frem litt før skolestart, ettersom det hadde vært så inderlig godt å kjenne på følelsen av sommer bare for en liten stund. Værmeldingen begynner nemlig å se bedre ut, og noen solstråler tittet utrolig nok gjennom vinduet vårt denne kvelden. Jeg startet forresten på enda en ny serie i dag! Denne gangen har jeg gått for Gossip Girl. Ja, nå er jeg endelig i gang. Litt godt med en skikkelig jentete serie etter å ha fullført en rekke mer actionfylte sesonger. Ser frem til å følge Serena fremover. Håper dere har hatt en nydelig dag!

Mine Lush produkter

♥ Skin's Shangri La Facial Moisturizer - Den absolutt beste fuktighetskremen jeg har prøvd. En veldig fet hudkrem som gir masse fuktighet og er drøy i bruk. Passer nok godt til tørr hud. ♥ Breath Of Fresh Air Toner Water - En toner som etterlater ansiktet med en ren følelse, som et friskt pust. Likevel må jeg føye til et stort minus her, for en spray som dette forventer jeg at skal treffe ansiktet som lett yr og ikke én hard stråle. Blir derfor nødt til å bruke en bomullspad, men det fungerer egentlig fint. ♥ Mint Julips Lip Scrub - Denne både lukter og smaker skikkelig godt, og minner veldig om mintsjokolade. Den fungerer supert på tørre lepper og etterlater dem myke. Jeg sliter ofte med tørre lepper og denne har da vært min redning! Bruker den normalt en gang i uken, eller når det trengs. ♥ Dark Angels - Ja, det er veldig stilig at den er kullsvart, men den blir nokså vanskelig å vaske bort etterpå. Likevel bruker jeg denne to ganger i uken ettersom den gjør det den skal og får huden til å føles veldig ren. ♥ Rub Rub Rub Shower Scrub - En fresh turkis kroppsskrubb som jeg er blitt veldig glad i. Denne bruker jeg normalt hver gang jeg tar meg et bad. Anbefales virkelig. ♥ Catastrophe Cosmetic Fresh Face Mask - En god ansiktsmaske som føles nedkjølende og beroligende mot huden ettersom den kommer rett fra kjøleskapet. Også drøy i bruk, men ettersom den er fersk må den brukes opp på bare et par uker. Et flott produkt. ♥ D´Fluff Strawberry Shaving Soap - Enkelt og greit, gjør akkurat det den skal og har i tillegg en veldig fin lyserosa farge. Men jeg kommer definitivt til å kjøpe denne igjen når den en gang blir tom, er nemlig veldig drøy i bruk. Jeg virkelig digger Lush sin innpakning, deres konsept og at alle produktene bare føles så ferske og rene. Så ja, jeg har brukt opp en del Lush produkter over de siste årene og&nbs...

Frokost, serier & pakker

Det er så godt med lange treige morgener inne når regnet øser ned ute. Over ser dere forresten frokosten min i dag, det ble yoghurt med havregryn og blåbær. Jeg fikk også sett de to siste episodene av Stranger Things, mens jeg åpnet noen pakker som var kommet i posten. Det er alltid like gøy! Tok like gjerne å bestilte enda en ting som jeg nå gleder meg veldig til. Åå det er bare å begynne å glede seg til en stor innkjøpsvideo fra Ebay dere, må bare motta alle pakkene først. Ingenting er så gøy som å våkne til en postkasse full av pakker, (selv om jeg har kjøpt og bestemt alle selv hehe). Ellers har jeg ikke så mange planer for dagen, må nok ta meg en liten tur ut for litt frisk luft på tross av været. I tillegg ønsker jeg å filme neste video til dere, og denne gangen vil søstrene mine være med igjen! ♥ Vi vet bare ikke helt hvilken type video, så om dere har noen forslag setter vi stor pris på innspill. Vår forrige video sammen kan dere se her. Hvilken type video ønsker dere at jeg og søsknene mine skal filme?

Q&A #9

Hva vil du jobbe som i fremtiden? Jeg klarer ikke se for meg et bestemt yrke, men kan igjen svare at det må bli innenfor noe kreativt. Noen eksempler på hva jeg har i hodet for øyeblikket er noe innenfor reklame, interiør, kostyme, blogg, film, design, foto eller landskapsarkitektur. ♥ Det viktigste er at jeg får en jobb jeg gleder meg til å utføre hver eneste dag, det er målet. Spiller du Pokémon Go? Ja selvfølgelig! Må si at hele idéen bak spillet er helt topp. Ser du frem til russetiden? Altså, ja jeg gleder meg veldig til å feire det å være ferdig med 13-års skolegang sammen med gode venner! Men jeg kommer nok til å passe på at jeg får nok søvn, følge med på skolen og ikke bruker for mye penger på det. Derimot gleder jeg enormt mye til å pynte russedressen min, haha. Så typisk meg. Hva er din favorittfarge? Definitivt blå. Den fargen er i mine øyne rett og slett bare helt nydelig. Hvor er det lengste du har vært hjemmefra? Egypt. Det er definitivt den aller beste ferien jeg noensinne har vært på. Opplevde solnedgang i ørkenen, red kameler til pyramidene, snorklet med eksotiske fisker daglig (føltes som om jeg virkelig var med i Oppdrag Nemo), besøkte fantastiske muséer, kjøpte parfyme laget på samme måte som de gjorde i det gamle Egypt, stekte brød med beduiner og bodde på et nydelig hotell. Hva fikk du i snitt til sommeren? 5.5 faktisk, ble skikkelig positivt overrasket ettersom jeg forventet en blank femmer. Når du kjøper kuleis, hvilke smaker går du for? Det kommer litt an på dagen, men går veldig ofte for sorbeter. Sitronsorbet er min absolutte favoritt, men mango-, pasjonsfrukt- og bringebærsorbet er også veldig godt. Sparer du til noe spesielt for øyeblikket? Ja, jeg sparer forsåvidt til hele ønskelisten hehe. Er allerede godt i gang med ønskelisten min til jul, er det bare meg? Men Canon EOS 70d står øverst på listen og priorit...

Video - Min Sommer

  Så hva syns dere om videoen? ♥

Enkle tips mot en sunnere livsstil

Ta alltid trappene - Gjør det til en vane, og selv om du føler det ikke betyr noe utgjør det alltid litt i den store sammenhengen. Drikk nok vann - Ha alltid vann tilgjengelig. Jeg har alltid en vannflaske i skolesekken, gjerne et glass på nattbordet og vann til hvert måltid. Jeg foretrekker veldig ofte et glass iskaldt vann fremfor annen drikke, men skulle du bli litt lei kan du for eksempel legge en sitronskive oppi også. Med isbiter, sitron og sugerør kan du faktisk få vann til å virke hakket mer spennende. Spontane treningsøkter - Tren, i det tanken slår deg. Det gjør i all fall jeg. Hvis jeg ikke tar på meg treningstøy når anledningen oppstår kommer jeg bare opp med unnskyldninger og ender med å utsette det, (men jeg kan ikke akkurat si at denne tanken slår meg så veldig ofte hehe). Stress ned - Finn ut hva som får deg til å senke skuldrene. Om det er lesing, yoga, skriving, meditasjon eller hva som helst. Dette er så viktig, og ikke minst sunt for både kropp og sinn. Det å få et lite pusterom i en ellers stressende hverdag er så inderlig viktig. Gi deg selv små belønninger - Det trenger ikke være mye, bare noe lite å se frem til. Kanskje bare noe lite du unner deg selv etter å ha nådd et visst mål. Motivasjon er alltid viktig. Få nok søvn - Dette er vel ganske opplagt. Etter en god natts søvn er kroppen klar for en ny dag. Øv på kroppsholdningen - God holdning ser ikke bare nydelig ut, det kan også forebygge mot mulige fremtidige skader. Jeg er så takknemlig for å ha lært dette gjennom mange år med trening i ballett. Puss tennene etter kveldsmat - Dette gjelder hovedsakelig dersom du får et søtsug før du skal legge deg, da er det bare å pusse tennene. Jeg syns det da er lettere å holde seg unna mer mat resten av kvelden. Det å måtte pusse tennene igjen er så kjedelig, hehe. Jeg kan egentlig veldig lite om kosthold og trening, det er derfor jeg ønsket å holde dette veldi...

Bare Ett Øyeblikk

Vi har hørt utallige fraser om hvor heldig vår generasjon er. Alt vi kan gjøre som man overhodet ikke hadde muligheten til tidligere. Det kan menes både positivt og negativt, men stort sett handler det om at man ikke hadde tilgang på det samme som vi har nå, her i 2016. Sannheten er at tidene forandrer seg, og denne utviklingen skjer i et enormt tempo. Bare millisekunder etter at noen har trykket send eller publiser, kan jeg nå se hva som er blitt skrevet, eller hvilke bilder som er lagt ut. Uansett hvor langt unna mottakeren befinner seg, kan man lett kontaktes. Skype, tekste, ringe, twitre, poste, tagge, følge eller like. Vi er bare et tastetrykk unna. Noen mener kanskje vi bare har et par tommers syn på livet, men det er jo så mye mer effektivt, og vi har muligheten til å oppleve og dele så mye mer sammen. Tiden. Et spennende og fascinerende, men farlig skummelt begrep. Det enorme tempoet mot, og med urviseren. Livet kan gå så fort, men det kan også føles som om alt står helt stille. Se for deg et bilde fra ditt liv. Et lite øyeblikk. Om du ser bra ut på treningssenteret, bader på en eksotisk ferie eller tar imot en imponerende førstepris. Det er kameraets lukkertid som bestemmer hvor lang tid som fanges i det ene bildet. Det er lett å drømme seg bort, og tro at en person sitt liv kun ser slik ut. Men det kan da umulig finnes noen som lever livet sitt akkurat som sin perfekte gjennomførte instagramfeed. Vi har alle oppturer og nedturer, men man ser sjelden alt utenfra. Vi deler kun de øyeblikkene vi føler for å dele, de vi vil at andre skal se. Det såkalte perfekte øyeblikk fanges med kameralinsen, og kan føres videre gjennom fotoredigering før det når ut til oss. Det ene bildet kan se enestående ut i dine øyne, og påvirkningskraften er stor, større en vi kanskje tror. Man vil se sånn ut. Man vil oppleve det samme. Man vil leve et sånt liv. Fordi det på utsiden virker som om h*n ...

Min Lørdag

Nå vil jeg veldig gjerne høre hvordan dere har hatt det i dag? Jeg har nemlig jobbet i åtte timer, og har derfor ikke fått skrevet til dere før nå. Vi har akkurat spist taco og smågodt til to episoder av Mord og Mysterier, og jeg oppdaterer meg nå som vanlig på alt nytt som har skjedd på sosiale medier siden sist. Hm, jeg aner virkelig ikke hvordan livet mitt hadde vært foruten internett. Jaja, jeg er i all fall veldig trøtt nå og gleder meg til å ha en dag helt uten planer i morgen. Eller jeg skal forresten ut å ta fotografere litt meg søsknene mine, men det er bare koselig! ♥

Antrekk 05.08.2016

Bukse fra H&M, topp fra Bik Bok, klokke fra Casio, solbriller fra Quay. Åå jeg bare digger denne buksen. Jeg ble tipset om den av en venninne og jeg er så glad for at den passet meg. ♥ Jeg liker at den er lang, har nydelig passform og enkle farger. Rødt mot marineblått er så fint. I tillegg hadde den store lommer og glidelås langs beina, samt plukket pent opp de blå detaljene i klokken. Jaja, nok om den. I dag har jeg som nevnt vært på jobb, og har derfor ikke gjort noe særlig annet. Fikk heldigvis tatt disse bildene før jeg satte meg i sofaen, fordi nå blir jeg nok her en stund hehe. Får vel lage meg en kopp te og surfe litt rundt før jeg tar kvelden, skal nemlig på jobb i morgen også. Vi skrives derfor igjen snart. Hva syns dere om antrekket?

Hva jeg gjorde i går

09:10 - Våknet jeg som normalt av alarmen min. Selv om det er sommerferie foretrekker jeg å stå opp til litt ordentlig tid for å få mest mulig ut av hver eneste dag. I tillegg liker jeg tiden om morgenen ekstra godt, det er noe ved det å vite at du har en helt splitter ny dag fremfor deg. 09:30 - Jeg ble liggende i sengen noen minutter før jeg stod opp og lagde meg selv frokost. Den ble faktisk uvanlig god, vi har nemlig aldri pannekaker til frokost ellers.  10:00 - Etter å ha sittet meg godt til rette i sofaen startet jeg på en episode av Cosmos, som etter hvert ble til to. Jeg syns nemlig så mange ulike typer naturprogrammer er facinerende interessante, og denne serien har falt godt i smak i det siste. 11:45 - Så slo det meg at det var alt for lenge siden sist jeg hadde jogget meg en tur. Denne sommerferien har jeg virkelig ikke fokusert litt på trening en gang. Og er det noe jeg vet, så er det at man må sette i gang før unnskyldningene kommer. 12:00 - Derfor forsvant jeg ut døren like etter med musikk på ørene, klar for å la kroppen løpe litt. Definitivt merkbart at jeg ikke hadde jogget på lenge, men likevel godt å få unnagjort. 13:45 - Da var jeg ferdig dusjet og stelt for dagen, blant annet kledd i mine nye bukser som bare er så fine! 14:00 - Jeg kjørte av gårde med familien for å grille ute som nevnt i forrige innlegg. Selv om det regnet på veien var vi heldige med opplett vel fremme. 16:00 - Etter litt standard fotografering var laksen min med grønnsaker klar. Det er alltid ekstra god å spise mat ute, er dere ikke enige? 17:00 - Satt jeg på en stein ved havet, med en liten kopp kaffe latte mens jeg flettet på en liten blomsterkrans, haha. Den ble overraskende fin, kanskje fordi jeg bare brukte lilla blomster som holdt seg godt. Her skulle jeg forresten også ta antrekksbilder, men ettersom det plutselig begynte å regne måtte det dessverre utsettes. 17:30 - ...

Iste ved havet

Har har dere altså et lite bildedryss fra dagen. ♥ Vi dro igjen ut hit for å grille, og jeg endte som vanlig opp med å fotografere, drikke kaffe latte og flette en blomsterkrans. I dag føles det faktisk som om jeg har fått gjort litt, ettersom jeg dro ut for å jogge like etter frokost. Det er nemlig alt for lenge siden sist, samtidig som jeg bør begynne å forberede meg litt til skolestart. Prøver å stå opp tidligere, trene litt og gjøre klar alle mulige skolesaker. Alt som kan gjøre skolestart litt bedre. Så ja, når vi først er inne på det. Hvilke skolestart relaterte videoer kunne dere tenke dere fremover?

DW

Klokken er fra DW, Daniel Wellington. Hm, hva har jeg egentlig gjort i dag? Jeg har levert tilbake noen bøker på biblioteket ettersom jeg akkurat fikk lest ferdig La det snø. Det var en veldig søt bok med mange morsomme detaljer, men noe av det beste med den var hvordan de tre historiene krysset hverandre så pent ved slutten. Handlingen endte faktisk på Starbucks, og da måtte jeg nesten ta turen innom selv også hehe. Jeg kikket derfor gjennom menyen og fikk øye på Mocha Cookie Crumble. Definitivt den beste frappen jeg har smakt, så den anbefales! (Men kun om du er veldig veldig glad i sjokolade). For ikke å glemme pannekakene og blåbærpaien jeg har spist i dag. Mmm. ♥ Ellers kjøpte jeg meg en nydelig bukse som jeg forhåpentligvis får tatt noen antrekksbilder av i morgen. Den følelsen når man finner ett plagg som sitter perfekt er bare så gøy! Håper dere har hatt en super fin dag, så skrives vi igjen i morgen. 

Video - Skolestart Innkjøp

  Håper dere likte videoen! Hadde også satt veldig stor pris på om dere svarte på noen av spørsmålene jeg stilte. ♥

Stemningsrapport

Nå er det tid for en liten stemningsoppdatering. I skrivende øyeblikk sitter jeg nemlig godt til rette i sengen min med varme tepper og tente duftlys. Jeg kjøpte meg nemlig et nytt lys fra Lagerhaus i går. Det heter Love You to the Moon and Back og lukter helt fantastisk av pasjonsfrukt og guava. ♥ Katten har også funnet roen og sover ved fotenden. En ny video er ferdig redigert, men sitter bare å lurer på om jeg burde holde på introen eller bare droppe den. Foretrekker dere videoer med intro, eller helst at det går mer rett på sak? Men neglene er i all fall nylakkerte, og jeg har akkurat drukket opp min Iced Black Tea Lemonade fra Starbucks. Dette har så og si vært hele min sommerferie. Med alt regnværet er det ikke mye å finne på ute, men jeg storkoser meg inne likevel. Og i dag var dette nøyaktig det jeg trengte. Hva liker dere å gjøre på en dag hvor du virkelig trenger å slappe av og slippe å tenke på noe annet?

Si det med et kort

Kortene er fra Lagerhaus, Søstrene Grene og Kremmerhuset. Håper dere har hatt en fin tirsdag så langt! Jeg har brukt hele dagen på å filme, redigere og fotografere. Tiden går fort når man koser seg. ♥ I dag hadde jeg lyst til å vise dere et par av kortene fra min nå nokså store samling, hehe. Og om dere ikke har fått med dere videoen hvor jeg viser mine nyeste gaveinnpakning innkjøp så er det bare å klikker her. Der viser jeg blant annet veldig mange andre søte kort også. Jeg syns alltid det er litt ekstra gøy å finne et kort som passer seg godt til en bestemt anledning. For ikke å nevne hvor praktisk det er å ha noen liggende hjemme når du plutselig skulle trenge ett. Men nå skal vi faktisk spise boller, og det gleder jeg meg til! Så vi skrives snart igjen. Er du og like glad i kort som meg kanskje? Hehe.

Antrekk 01.08.2016

​ Trench fra H&M, sneakers fra Adidas kjøpt hos DNA, skjørt fra H&M, topp fra Nelly, solbriller fra Quay, klokke fra Daniel Wellington. Hva syns dere om antrekket?

Uken som gikk... #5

Ukens film... Her klarer jeg faktisk ikke å bare si en. Må nesten gå for både Apollo 13 og Et helt halvt år. Jeg så nemlig sistnevnte på kino i går med en venninne, og den var nydelig vakker. Vi gikk ut fra salen helt blanke i øynene, men veldig fornøyde med å ha sett en så god film. ♥ Førstnevnte derimot så jeg hjemme med familien, og det er vel ingen overraskelse at jeg likte den? Som dere vet liker jeg stort sett alt som har med verdensrommet og gjøre, så Apollo 13 var spennende, underholdende og veldig interessant. ​Ukens sang... Mee Too av Meghan Trainor. Den er så fengende og avslappende kul. Ukens serie... How to Get Away with Murder. Så hele sesong en på bare et par dager, ny rekord for meg i all fall. Igjen en veldig spennende serie, og man blir veldig glad i mange av karakterene. Syns også Sex and the City fortjener og nevnes her ettersom jeg fullførte siste sesong denne uken. Jeg kommer til å savne den altså, men heldigvis har jeg nå filmene å se frem til! Ukens innkjøp... Kanskje alt jeg har kjøpt inn til skolestart? Har nemlig plukket med meg mange fine notatbøker, penner og mapper som jeg gleder meg til å ta i bruk. Vi er vel alle enige at det da blir hakket lettere å akseptere at vi i dag er nådd august. Det er ikke lenge igjen til skolestart nå, men det er ok. Jeg kommer virkelig til å savne sommerferien, men det skal på en måte bli godt å komme inn i gode rutiner igjen. Jeg ser ikke minst frem til å få en ny skolehverdag, med en del nye fag, mer dans, og kanskje vi får noen nye i klassen - det er alltid spennende! Ukens sminkeprodukt... De to nye settene med sminkebørster som jeg har bestilt fra Ebay! To super fine syvpakninger med koster av god kvalitet, de føles myke mot ansiktet og er gode å holde i. Kunne ikke vært mer fornøyd med dem, de var nemlig ikke så dyre heller. Kommer foresten en video hvor jeg viser noen innkjøp fra Ebay snart. Jeg venter bare på at alle pakkene s...
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

hits