Blå Hudpleierutine

Origins Well Off. The Body Shop Seaweed Oil-Balancing Toner, Exfoliator & Clay Mask. Lush Dark Angels Facial Scrub & Rub Rub Rub Shower Scrub. Garner Skin Naturals Moisture Soft & Pure Active 3 in 1. Som dere sikkert har fått med dere er jeg alltid på jakt etter nye produkter for huden min, og her ser dere hvilke jeg hovedsakelig tester ut for øyeblikket. Jeg gikk innom The Body Shop her en dag og de hadde fått inn så mange nye produkter siden sist jeg var innom. Jeg valgte derfor å plukke med meg litt fra deres seaweed serie, og er som vanlig veldig spent på å se hvordan de fungerer. ♥ Ellers er jeg super fornøyd med Lush sin dusjskrubb og sminkefjærneren fra Origins. Bruker vi noen av de samme produktene kanskje?

Adidas Originals Superstar

Ååh endelig er disse sneakersene blitt mine, jeg har faktisk siklet etter disse i flere år nå! ♥ De er kjøpt hos DNA, og ettersom det var bylørdag fikk jeg dem på salg også. I dag har jeg forresten hatt en skikkelig avlsappende skoledag. Vi begynte kvart over ti, for så å ha en dobbeltime norsk, etterfulgt av lunsj og fritime før vi hadde to timer geografi. Planen for resten av kvelden er å pugge fransk, fredagens prøve bør nemlig øves en del til... I går kveld fikk jeg endelig levert kameraet mitt og jeg er bare så glad nå! Kameraet er rett og slett helt magisk. Jeg måtte derfor teste det ut fortest mulig og tok meg tid til å spille inn en Ebay Haul til dere før skolen i dag, som nå faktisk er fullstendig ferdig redigert! Den ble litt lang da, så jeg får nok ikke lagt den ut før i morgen, men nå vet dere i all fall at den er like rundt hjørnet. Håper dere gleder dere litt, hihi. Hva har du gjort i dag?

Uken som gikk... #6

Ukens film... Her blir jeg nesten nødt til å gå for Suicide Squad! Ååh den var bare så utrolig kul. Harley Quinn altså, for en stilig rolle. Ukens sang... Okie, her kan det virkelig ikke bare nevnes en: Girls Like - Tinie Tempah, Zara Larsson, Cool Girl - Tove Lo, Heathens - Twenty One Pilots & You Don't Own Me - Grace, G-Eazy. Ukens serie... Definitivt Gossip Girl! Jeg er snart ferdig med sesong to nå, og det er rett og slett helt fantastisk heheh. Bare digger alle rollene, spesielt Chuck Bass & Blair! Ukens innkjøp... I uken som gikk var jeg utrolig nok veldig flink til å ikke kjøpt meg særlig nytt. Det må derfor kanskje bare bli en liten notatbok med blanke sider fra Lagerhaus. Den var rett og slett bare veldig enkel og søt. Planen er at i det jeg mottar mitt nye kamera skal mye planlegging av nye videoer skrives ned der. Åå som jeg gleder meg til å komme i gang med å lage videoer til dere igjen! ♥  Ukens sminkeprodukt... Pro Longwear concealeren min fra MAC i fargen NW15. Jeg har hatt veldig uren hud den siste uken og da har det vært godt å ha en concealer med skikkelig god dekkevne - så den anbefales! Hva tenker dere om denne typen innlegg?
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

hits