Hverdagssnakk

Heii dere ♥ Har dere hatt en bra dag? Det har jeg, kunne nemlig gå fornøyd ut av skolegården idag med toppkarakter på en liten nynorsktest. Itillegg fikk vi beskjed om at vi startersent på imorgen noe som betyr at jeg får litt mer søvn før vi harfagdag i dans, så det blir bra! Slikt letter virkelig på humøret. Nå ser jeg frem til dansingen, idag blir det både en ballett- og en jazzklasse.Det er altså mye som skjer for tiden, jeg har mange spennende oppdrag og jobber, prøver, koselige besøk med venninner, skolearbeid med mer. Det blir derfor mange hverdagslige innlegg for tiden, men gjentar igjen at jeg virkelig setter storpris på inspill fra dere angående fremtidige videoer og innlegg. Det hjelper meg så mye og motiverer meg for å lage andre typer innlegg enn helt hverdagslige. Gleder meg til å høre fra dere♥♥ Såå hvaønskerdere å lese om og se videoer om fremover?

Espresso House

Heii dere♥ Det er onsdag og jeg har hatt en strålende dag. Idag har jeg nemlig vært medtoav mine aller nærmeste venner, som jeg ellers ikke har muligheten til å se så ofte. Så det var veldig koselig! Det ble altså tid til et cafebesøk, og jeg må bare få si hvor fantastisk god limonaden deres var, den smakte helt himmelsk. Itillegg så begynnerhelgen å nærme seg, da har jeg mange morsomme planer - med bla. jobb, venner, utkledning og besøk. Nå skal jeg slappe av og skrive videre på en naturfags rapport om ernæring og helse, vi har akuratt analysert kostholdet vårt og det er egentlig ganske innteressant. Da er det bare å lage segen kopp med kakao og starte på arbeidet. Jeg er vell ikke den eneste som må ha litt snacks eller god drikke når skolearbeid skal gjøres? Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld.♥ Hva har dere gjort idag?

Søndagsmorgen

Heidere! ♥ Herlig at klokken ble skrudd en time tilbake i natt, så da ble det en time lengre søvn på meg. Det er søndag, men likevel har jeg så masse å få gjort i dag. Jeg har notert ned en lang liste med masse småting som må gjøres, blant annet å forberede meg til morgendagens to fremføringer, rydde, gjøre lekser, bake, blogge, redigere ferdig en video til dere, planlegge fremtidige småjobber og møte en venninne for å nevne noe. Selv om det er mye å gjøre er det jo flest koseligeoppgaver, så denne dagen skal nytes før en ny uke kan starte. Nei nå får jeg sette i gang med den listen, jeg skal klare å få den ferdig idag. Hva skal dere denne søndagen? Har dere også mye å få unna før en ny uke kan starte kanskje?

22.10.15.

Heii, håper dere alle har hatt en strålende dag!♥ Jeg må bare få si tusen takk for alle de fine kommentarene og koselige tilbakemeldingene jeg får fra dere. Åååh det setter jeg så enormt stor pris på.♥ Det er så masse spennende som har skjedd i det siste, og jeg vet allerede om et par ting til som jeg gleder meg veldig til.Alt dette har vært med på å gjøre de siste ukene nokså travle, i tillegg har jegskolearbeid og mange dansetimer, så det skal bli fantastisk deilig med helg selv om jeg har to fremføringer på mandag. Legger ved et par bilder fra de siste dagene og spør igjen om det er noe spessielt dere liker å lese om eller se bilder av her? Jeg vil så gjerne høre hve dere vil se mer av, jeg er nemlig åpen for forslag. Forresten så fikk jeg en idé til denne ukens video, skal prøve å få filmet den på lørdag. Det er altså bare å følge med fremover! Såå jeg setter veldig stor pris på forslag til hva dere liker best å lese om, se på bilder av og se videoer om?

Oktober Favoritter

// ♥ Urban Verve Eau De Toilette H&M //♥ Clinique Liquid Facial Soap //♥ Chance Chanel Eau Fraiche //♥ Fuji Green Tea Body Wash // Selv om vi ikke er ferdig med oktober helt enda har jeg lyst til å vise dere mine favoritt produkter denne måneden. De de alle har til felles er at de har en elegant pakning og frisk lukt. Jeg gikk for to parfymer, en dusjsåpe og et ansiktsrensprodukt.♥ Har dere prøvd ut noen av de samme produktene og likerdere slike innlegg?

Q&A #4

Hvilken tv-serie ser du på fortiden? Jeg har akuratt sett ferdig Pretty Little Liarsogneste episode kommer ikke før neste år! Så nå ser jeg oitnb♥♥ mine to favoritt serier. Hva er din største drøm?Dette er ikke lett så svare på, men jeg drømmer iallefall om å oppnå en hverdag hvor jeg kannyte og elske hver eneste dag.Å ha en jobb som gjør at jeg gleder meg til arbeidet, å finne mitt livs kjærlighet, trene regelemessig for å holde meg sunn og frisk,å velge bosted og få dekorere mitt eget hjem, reise og oppleve verden, bruke naturen og engasjere meg for miljøet og dyrevern - som betyr at ja jeg må ha dyr rundt meg♥ Dette var mange eksempler, men det jeg egentlig mener å si er at min drøm er å være lykkelig. Hva er det beste du vet? Haha, igjen et vanskelig spørsmål. Noe av det beste jeg vet er dager heltbekymringer, med nære venner, nydelig vær, god mat og godt humør - gjerne i et annet land. Åååh nå drømmer jeg meg vekk♥Hvilke land har du vært i? Nå kommer jeg sikkertil å glemme å nevne noen, men jeg har iallefall vært i: Norge, Sverige, Danmark, Island, England, Italia, Frankrike, Egypt, Bulgaria, Tyrkia og Hellas.Beste øyeblikk i livet ditt? Jeg vet ikke hva mitt aller beste øyeblikk var, men jeg kan iallefall nevne ett fantastisk ett, nemlig turen til Egypt.To gode uker med utrolig fint vær og fantastiske opplevelser. Vi bodde på et nydelig hotell, besøkte beduiner i ørkenen, red på kameler, besøkte pyramider og svømte blant korallrev med fisker i all slags farger! En ubeskrivlig opplevelse som er blitt til et ekstremt godt minne♥ Hvilket merke synes du gir best resultater? (Spørsmål til dette innlegget her, om neglelakk)Det må bli kiko sine og mac sine. De fra Kiko må man ha to lag av men er veldig enkle å påføre og gir supert resultat mens mac sin ikke nødvendigvis trenger to lag og gir minst like godt resultat. Napper du bryn? Ja, men ikke regelmessig. Liker å få det gjort hos noen som kan det, sist gang gjorde jeg det hos W...

Danset med Absence

Heii dere! Jeg har hatt det veldig travelt de siste dagene med hele tre bursdagsbesøk, masse trening, skolearbeid og en danseforestilling! Absence skulle nemlig gjøre et dansenummer på den store scenen i Grieghallen igår og spurte meg om jeg ville være med. Jeg nølte ikke ett sekund og svarte selvfølgelig ja!Jeg var så helig å få åpne showet med en liten ballettsolo med tutu og tåspiss fremfor teppet og etterhvert som musikken bygget seg oppover gikk teppet opp og kontrasten mellom deres dansestil og klassisk ballett ble ordentlig kul. En utrolig spennende opplevelse! De begynte å filme midt i nummeret, men dere kan se en video med deler av showet her♥ Såå hva syns dere??

Spørsmål til meg?

Heii dere! Det er søndag og siste dag i høstferien, imorgen tidlig vil vekkerklokken begynne å ringe igjen... Jeg skulle så gjerne ønske denne ferien varte ett par dager til! Likevel blir det godt å komme tilbake i de hverdagslige rutinene. Jeg har ikke gjort særlig mye spennende de siste dagene bare slappet av og kost meg med ferie, derfor tenkte jeg det passet med en ny spørsmålsrunde,så legg gjerne igjen noen spørsmål i kommentarfeltet.♥ Så hva lurer dere på?

Høstfargede Negler

// H&M - Starstruck // KIKO - 530 // M.A.C. - Rain Of Flowers // KIKO - 243 // MaXfactor - 882 // H&M - Mermaid // Jeg er vell ikke den eneste som er veldig glad iå lakke neglene? Det er jo bare enda gøyere når man tilpasser fargene etter antrekk, humør eller årstid. Så i dette innlegget hadde jeg lyst til å vise frem mine høstfavoritter når det kommer til neglelakk. Ikveld skal jeg ut på indisk resturant med familie, åå det blir koselig. Jeg er jo også fantastiskglad i indisk mat.♥ Pleier å gå for noe Tikka Masala eller Rogan Josh med nanbrød til, mmmm. Etter det blir detvanlig lørdagskveld med godis og skal vi danse hihi. Ønsker dere alle en fin lørdagskveld! Hvilken neglelakkfarge likte du best?

Himmelske pannekaker

Heii og god morgen, håper dere har det bra! Det er lørdag og høstferien nærmer seg slutten, ååå skulle virkelig ønske av ferien var et par dager lengre haha.♥ Likevel blir det litt godt å komme tilbake i hverdagslige rutiner igjen. Tiden går fort, vi er godt ut i oktober og pluttselig så er det desember og juleferie. Jeg er vell ikke den eneste som virkelig gleder seg til desember? Med julekalender, julemusikk, kos, snø, kakemenn, varme klær og lys i mørket. Jeg kjøpte meg faktisk årets første kakemann igår, mmm. Ettervi var på kino igår bestemte vi oss for å lage noe godt, og det ble pannekaker med jordbær og sjokolade!♥ Det smakte fantastisk godt, men var skikkelig mektig. Nå skal jeg spise en sen frokost og så får vi se hva jeg finner på. Hva skal dere gjøre på idag?

Vakker Høstsol

Åå for en nydelig by ♥ Har dere noen spørsmål til neste spørsmålsrunde?

Gjennom Mitt Iphone Kamera #1

♥ Hvordan var det å se noen bildersom ikke er tatt med ordentlig kamera, mengjennom telefonen min?

Rolige dager med musikk

// ♥ How Deep Is Your Love - Calvin Harris //♥ Earned It - The Weekend// ♥ Roses - The Chainsmokers// ♥ Fantasy (Felix Jaehn Remix) - Alina Baraz, Galimatias// ♥ The Hills - The Weekend //♥ Gold (prod. Felix Snow) - Kiiara // // ♥ Never Sleep Alone - Kaskade //♥ Never Forget You - Zara Larsson //♥ I Took A Pill In Ibiza - Mike Posner //♥ Nothing Left - Kygo //♥ Fly By Night - Broiler //♥ Black Widow - Iggy Azalea // // ♥ Good For You - Selena Gomez, A$AP Rocky //♥ Bodyache - Purity Ring //♥ Hey Mama (feat. Nicki Minaj) - David Guetta //♥ Eyes - Kaskade, Mindy Gledhill //♥ Black Skinhead - Kanye West //♥ Nasty Freestyle - T-Wayne // Heii! Hvordan har dere det? Jeg har pakket meg inn i tepper og varme klærmed densøte katten min Sushi ved min side♥ Det skjer altså ikke så mye spennende disse dagene, men jeg bruker tiden til å slappe av og lade opp til nye uker med skolearbeidogtrening. Jeg er ikke veldig kresen når det kommer til musikk og hører gjerne på litt forskjellig, men tenkte jeg kunne dele noen sanger jeg har hørt mye på i ferien med dere. Jeg er også godt i gang med min neste video til dere som jeg tror vil falle i smak! Fortsett gjerne å fortell meg hvilke videoer dere ønsker å se fremover og hvilke innlegg dere liker, jeg leser alle kommentarene som dukker opp og tar forslagene til meg! Er detnoen spessielle sanger dere har hørt en del på de siste dagene?

10 Favoritter

Hei dere! Idag valgte jeg å virkelig utnytte ferien med å sove lenge og spise en sen frokost. Jeg har altså ikke gjort noe spennende i dag annet enn å starte å filme enda en ny video til dere, derfor tenkte jeg det passet med en litt annen type innlegg idag.Kanskje blir dere litt bedre kjent med meg? Ønsker dere alle en fortsatt nydelig dag. ♥ Favorittby - Det må definitivt bli London! Jeg har ikke vært der mer enn to ganger, men forelsket meg i byen raskt hehee. For det første så virkeligelskerjeg den britiske aksenten! Itillegg så syns jeg det er en vakker by med svært gode shoppingmuligheter, nydelige parker og så må jeg få nevne: Marks and Spencer *sukker*. Det må være verdens beste matbutikk, jeg er så glad i de små boksene med oppkuttet frukt eller bær, ferdig smurte rundstykker, salater, fantastiske juicer osv. Anbefaler alle som ikke har fått oppleve den butikken enda å ta en tur innom. ♥ Favorittfarge - Det har forsåvidt vært blå ganske lenge, jeg syns nemlig det er en skikkelig fin farge. ♥ Favorittdrikke - Jeg elsker sitron og må derfor gå for limonade (vanlig er min favoritt, men bringeærlimonade er fantastisk godt det også!) ♥ Favorittserie -Pretty Little Liars. Jeg har sett alle sesongene hittil og gleder meg til de neste episodene som kommer etter nyttår! ♥ Favorittsminkemerke - Her liker jeg mange forskjellige jeg liker nemlig forskjellige merker til forskjellige produkter, menMAC er nok min generelle favoritt. Deres elegante design, fine utvalg og gode kvalitet på produktene gjør at det blir min favoritt! ♥ Favorittsminkeprodukt - Ååå det er så mange.. kanskjeYSL Touche Êclat? En imponerende god highligther penn. ♥ Favorittfag -Av de fagene jeg har nå er mine favoritter: bevegelse, jazz og naturfag. På ungdomsskolen elsket jeg kunst og håndtverk samt mat og helse. ♥ Favorittapp - Instagram er den appen jeg sjekker oftest og som jeg aldri går lei. Følg meg gjerne @Vielsk. ♥ Favorittd...

Innkjøp fra MAC & H&M

// Velvet Lip Cream i fargen "Screen Siren" fra H&M // Gossamer Lip Stain i fargen "Leading Lady" fra H&M // Lip Pencil i fargen "Red" fra MAC // Nail Lacquer i fargen "Rain Of Flowers" fra MAC // Lash Curler fra H&M // Teppe fra Søstrene Grene // Hva syns dere om innkjøpet?

Nå er det friii

Ååå det er så fantastisk herlig at høstferien endelig har startet!♥ Den skal virkelignytes til det maksimale. Jeg må forresten bare få sagt hvor stor pris jeg setter på hver eneste lille søte kommentar fra dere, det varmer! Jeg prøver å svare på de aller fleste, men ville bare gi en ekstra takk til dere nå ♥ Idag sov jeg lenge og stod ikke opp før klokken ti og lagde meg denne frokosten med masse friske bær, åå dere vet hvor høyt jeg elsker bær hehehe. Nå skal jeg begynne å redigere en video for dere før jeg finner på noe annet koselig. Ønsker dere alle en strålende dag! Hva liker dere å lese om på blogger og hvilke innlegg ønsker dere å se fremover? Er det noen spessielle videoer dere vil jeg skal lage?

Instamoments #5

♥ Følg meg gjerne på instagram @Vielsk

Klar For Høstferie

Ååå herlighet som jeg gleder meg til høstferie! Det kommer til å bli fantastisk deilig å slippe skolearbeid, vekkerklokke og lite søvn. Jeg skal nyte ferien bla. ved å slappe av, blogge, poste videoer til dere, se filmer, spise god mat, sove lenge og være med gode venner.♥ Nå er det bare en skoledag i gjen og vi skal ha fagdag i norsk, noe jeg tror blir veldig okei.Legger med noen bilder for sommerferien for å mimre litt tilbake til varmt vær og skolefri♥ Har dere også høstferie neste uke, eller har dere kanskje høstfere nå? Fortell meg gjerne hva dere skal gjøre/har gjort i ferien!
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

hits