Svaner

Ååå noen nydelige svaner fra sommerferien♥

Rabattkode Til Dere

// Innlegg i samarbeid med CaseApp Vinneren av giveawayen med CaseApp er trukket, og det ble LondonLine! Gratulerer, du vil motta en mail fra meg iløpet av de neste dagene.♥Jeg har likevel en overraskelse til alle dere andre, nemlig en rabattkode fra CaseApp, Skriv inn koden VIELSK20 i rabattkodefeltet å få 20% rabatt her!

Adidas Gazelle

♥ To nye par med nydelige sneakers fra Adidas. Likte dere dem?

Rolig Søndag

Heii! Håper dere alle har en fin søndag.Det er farsdag og kanskje du har fått glede din far på en eller annen måte, eller har fåtttenke litt ekstra på ham idag? ♥ Jeg gav min far en ny kaffekanne idag, så nå skal den prøves ut. Jeg nyter iallefall dagen, og har allerede fåttgjort mye gøyt. Jeg har spilt inn en ny video til dere som kommer iløpet av dagen, og er allerede godt igang med neste ukes video. Nå må jeg egentlig skynde meg litt, det er høst og lyset forsvinner så utrolig raskt. Haha, det skal ikke være enkelt å være avhengig av naturlig lys når det skal filmes, men det er iallefall bare å glede seg! Ellers må jeg begynne på en oppgave vi har i engelsk som jeg egentlig gleder meg litt til, det skal skrives en litterær analyse av en god novelle. Itillegg skal en litt værre oppgave gjøres, jeg skal nemlig pugge en fransk tekst ordrett. Når det er gjort kan søndagen avsluttes med litt egenpleie, jeg er vell ikke den eneste? Hvis dere ikke har meldt dere på giveawayen min i samarbeid med CaseApp, er det fortsatt mulig å melde seg på her. ♥ Hva er deres planer for dagen?

Antrekk 07.11.15.

Genser fra Weekday, jakke fra HM, bukse fra dr. Denim, Tretorn sko fra Nilson Shoes, vottene er hjemmestirkket. Hva syns dere om antrekket?

Rubber Boots

Nå er årets årets vintersko på plass og jeg kunne ikke vært mer fornøyd.♥ Jeg gikk for lave støvler i svart med varmt for, som dermed vil holde med både varm og tørr fremover. Ønsker dere alle en fortsatt fin lørdag!♥ Hva slags sko skal dere gå med denne høsten og vinteren?

Giveaway med CaseApp

// Innlegg i samarbeid med CaseApp Heii dere! Jeg har vært så heldig å få lov til å samarbeide med CaseApp, og fikk velge meg to produkter fra deres nettbutikk. Jeg gikk for et elegant skin med svart marmor print til min macbook, og et nydelig Iphonedeksel med palmer på. Er utroligfornøyd med begge to, både når det gjelder utseende og kvalitet. ♥ CaseApp er en nettbutikk hvor du kan designe dine egne mobildeksler og skins. Du har muligheten til ådesigne dem selv slik at dufår et helt unikt design, men omdu ønsker kan gjøre som meg og velge et av CaseApp sine mange vakre forslag.Besøk nettbutikken deresher. Jeg har gleden av å gi dere lesere, muligheten til å vinne et valgfritt produkt fra CaseApp til en verdi av300kr. For å være med i konkurransen er det bare å: 1 - Like og dele dette innlegget på facebook (knappene finner dere i bunnen av innlegget), eller følge meg herhvis du blogger for blogg.no. 2 - For så å kommentere under innlegget at du har gjort det, med mailadressen din (slik at jeg kan kontakte vinneren). Jeg kommer til å trekke vinneren om en liten uke, da har jeg også en liten overraskelse til dere alle.♥ #Giveaway #Caseapp #Konkurranse Konkurransen er nå avsluttet.

Høsten Er Vakker

♥ Hva erderes tanker om høsten?

Intergalactic

Heiii dere! Dagen min har vært strålende. ♥ Det hele startet med morsomme fag og gode tilbakemeldinger fra lærere iløpet av skoledagen. Jeg fikk også levert naturfagsrapporten jeg har jobbet på de siste ukene og som jeg ble veldig fornøyd med tilslutt. Dere vet den følelsen når man har levert en skoleoppgave man har jobbet mye med og virkelig er fornøyd med resultatet av åååh. Deretter hadde vi en veldig god laksemiddag og fikk unna litt lekser før jeg fullførte en bra danseklasse, for så å ta meg et varmt bad med denne stilige badebomben. Da jeg var innom Lush i helgen og fikk øye på den og leste navnet måtte jeg bare kjøpe den. Jeg er kanskje sær, men jeg er helt facinert av verdensrommet og samtidig som jeg har blå som favorittfarge kunne jeg ikke gå fra den. Med vann seendes ut som en fargerik galakse med glitter, kunne jeg ikke annet enn å senke skuldrene og nyte sjokoladefrappen min. Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld! Nå skal jeg fortsette på forberedelsene til torsdagens matteprøve og spise jordbær. Som alltid må jeg ha noe godt å spise når skolearbeid skal gjøres, enig? Så hvordan har deres dag vært og fikk dere lyst til å prøve ut den samme badebomben?

Denne Uken

Ukens opptur:Åå det har vært så mange koselige oppturer denne uken! Jeg har nemlig rukket å tilbringe mye tid med gode venner denne uken og dethar vært veldighyggelig.♥ Alt fra små cafebesøk, middagsbesøk, overraskelsesbesøk, ulike feiringer og arrangementer. Ukens innkjøp:Jeg kjøpte meg bla. et nydelig sett med ringer og en super søt blomsterkranssom jeg er veldig fornøyd med.♥ Ukens sang:Friend (Lover) - Evenings har stått på repeat her denne uken.Jeg liker at den er såavslappende og rolig, men samtidig vakker og stemningsfull. Ukens cravings:Toppris sjokolade.♥ Hahah det er så fantastisk godt! Ukens høydepunkt:Det må bli halloween. Jeg stod opp klokken ni, spiste en god frokost for så å ta meg en tur til byen hvor jeg var innom et par butikker for å gjøre noen erend. Kjøpte et par småting før jeg forsvant videre på et hyggelig arrangement på skolen jeg gikk på tidligere, møtte mange vanner fra gamle klassen, spiste masse god mat og vant massevis av trøstepremier i lotteriet hehe. Videre tok jeg et oppdrag i en bursdag hvor jeg la ansiktsmaling på barna. Deretter var jeg invitert over til en veninne hvor vi kledde oss ut og egentlig bare snakket masse. Avsluttet kvelden hjemme med skal vi danse, taco og smågodt.♥ Ukens matrett:Jeg er utrolig glad i fisk, så denne uken må det bli fiskesuppe. Ukens nedtur:Å måtte sette av hele dagen i dag til skolearbeid. Nå skal det pugges til en gloseprøve i fransk med uregelrette adjektiv, skrives ferdig en naturfagrapport og øves til en matematikkprøve i hele tre kapitler. Ønsk meg lykke til, hehe. Hvorda har deres uke vært og liker dere slikeinnlegg?
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

hits