Årets Siste Dag

31.12.15. Tenk at det idag er siste dagen i 2015. Det har gått så evindelig fort. Jeg har hatt et fantastisk år, med så mange gode minner som blir gøye å se tilbake på. Tusen takk for alle de nydelige kommentarene dere har gitt meg, og tusen takk til alle som har vært med på å gjøre 2015 til et så flott år. Er dere forresten intressert i å se en slags årskavalkade?For å nevne noe har jeg i år lært mye om meg selv, jeg har vokst, vært med på spennende prosjekter, begynt på vgs, startet med blogging og youtube, besøkt et annet land, danset i film og fått mange nye venner som jeg ser frem til å bli bedre kjent med.Jeg ser frem til et år hvor jeg vil bruke mer tid på ting som gjør meg og de rundt meg glad. Jeg vil skape vakre minner, og nyte de gode stundene jeg tilbringer med venner og familie. Ikkeminst fokusere på hva jeg vil, og hvem jeg vil være. Jeg vil fortsette å utvikle de ulike prosjektene jeg holder på med, og bli glad i hverdagen. Det skal brukes minst mulig tid påstress, og huske på at livet skjer nå. Måtte 2016 bli et nydelig år!♥ Jeg skal ha en rolig, men koselig kveld med familien. Vi skal ha kalkun til middag, spille noen spill (rush og cluedo, hihi) og se nyttårsrakettene i kveld. Kos dere masse i kveld, og ønsker dere alle et nydelig nytt år! Glad i dere, klem fra meg.♥

The Monogram Murders

Ååh iiiik, jeg gleder meg sånn til å begynne på denne boken! Idag var jeg nemlig en runde innom et par butikker, og det som ble med meg hjem var denne boken og smykket. Det ble også tid til en tur innom Espresso House med herlig limonade og croissant. Ellers har jeg ikke gjort så mye annet enn å slappe av idag, og redigert en litt på en ny video til dere. Nå skal vi lage taco og se julenøtter. ♥ Håper alle sammen har en nydelig ferie! Hva har dere gjort idag, og har du tilfeldigvis lest boken?

Video - Julegaver

     Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva dere synes om videoen. ♥

Julegaver

Hei dere! Håper virkelilg dere hadde en fantasisk feiring på julaften, om du feirer jul.♥ Jeg storkoste meg med nærmeste familie, pinnekjøtt, sjokolade mousse, god stemning, julekaker, gaver og kos. Julen handler jo om å gi, og noe av det jeg liker aller best er å se reaksjonen når andre åpner en gave de blir virkelig glad for. Jeg er så uendelig takknemlig for alle gavene jeg fikk, tusen hjertelig takk. Jeg har her valgt å vise dere ensneak peek på hva jeg fikk til jul, restenfår dere se i en video som er ferdig spilt inn, men må bare redigeres og publiseres først. Jeg vil bare gjøre det klart at videoen er laget ettersom jeg vet den ville blitt etterspurt og fordi jeg er glad i å se slike videoer selv, målet er overhodet ikke å skryte. Håper dere koser dere og slapper av nå som vi har fri, og ønsker dere noen fine romjulsdager, de skal nytes! Dere skal også vite at jeg tenker på dem som kanksje ikke gledet seg så veldig til jul, mine varmeste tanker går til dere.♥ Hva liker dere best med juleferie, og fikk du noe fint til jul?

Julaften

♥ Vielsk VSCO♥ Ønskerdere en fortsatt fantastisk juleferie!

Nøtteknekkeren

Det fantastiske nøtteknekkereventyret er nå dessverre over for i år. Dette var det syvende året jeg er med, og storkoste meg som alltid! ♥ Likte dere bildene?

Første Desember

Heii! Tenk at det idag er første desember, ååå nå gleder jeg megenormt myetil jul! Julestemningen er godt på vei og idag åpnet jeg årets første julekalenderpresang, så koselig. Itillegg overrasket jeg mine foreldre med en hjemmelaget kalender til de også! Nå føler jeg det er på tide å gi dere en liten forklaring på hvorfor jeg ikke har fått postet så mange innlegg til dere i det siste. Jeg danser nå hver eneste dag, og har da alt fra en til syv timer dans per dag. Itillegg skal hverdagen gå opp med lekser, søvn og prøver. Jeg koser meg,men gleder meg virkelig til 19. desember. Vår juleferie starter riktignok ikke før lille julaften,men da er det slutt på alt skolestress og dansesemesteret er over. Da kommer jeg definitivt til å dele mange flere innlegg og videoer med dere, har allerede mange ideer jeg gleder meg til å få startet på. Så vær så snill å vær litt tålmodige med meg.. Jeg er tilbake for fullt når juleferien starter! Ønsker dere alle noen nydelige dager fremover, desember er en vakker måned! ♥ Hva liker dere best med desember?

Lysfesten

♥ Er ikke fyrverkeri bare helt nydelig?
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

hits