Dusjfavoritter

// Korres Shower Gel, Basil Lemon / Korres Body Milk, Basil Lemon / LUSH Strawberry Shaving Soap, D'Fluff / LUSH Shower Scrub, Rub Rub Rub // Heii. Hva jeg har gjort denne morgenen? Jo, jeg har bladd gjennom massevis av produkter i h&m sin nettbutikk - altså de har så mye fint! ♥ Handlekurven er full så jeg må se gjennom den et par ganger og fjerne mest mulig før jeg eventuelt bestiller meg noe, heheeh. I så fall kommer kanskje pakken i perfekt timing til sommerferien. Det å ha fullført andreåret fortjener en liten belønning som feiring. Tenk at ferien bare er fem skoledager unna! I dag stod jeg stod opp klokken ni og stekte meg noen fullkorns rundstykker til frokost. Deretter så jeg noen episoder med Orange is the New Black og drakk en liten kopp kaffelatte. Perfekt start på dagen. Jeg har ingenting spesielt jeg må gjøre i dag, men har som normalt en evig lang liste på hva jeg har lyst til å gjøre. Jeg er en person som trives veldig godt i mitt eget selskap og har aldri et problem med å underholde meg selv. Kjeder meg egentlig aldri. Jeg syns derimot det er vanskelig å velge hva jeg skal prioritere når det er så mye jeg har lyst til. Uansett burde jeg komme meg ut i litt frisk luft og lese litt i dag. Tenker jeg starter med å ta noen antrekksbilder, det er nemlig så alt for lenge siden sist. Deretter står franskøving på planen. Litt eksamensforberedelser er nok lurt, selv om jeg ikke vet hva jeg kommer opp i enda.  Ønsker dere alle en fortsatt nydelig helg!

Mine Lush produkter

♥ Skin's Shangri La Facial Moisturizer - Den absolutt beste fuktighetskremen jeg har prøvd. En veldig fet hudkrem som gir masse fuktighet og er drøy i bruk. Passer nok godt til tørr hud. ♥ Breath Of Fresh Air Toner Water - En toner som etterlater ansiktet med en ren følelse, som et friskt pust. Likevel må jeg føye til et stort minus her, for en spray som dette forventer jeg at skal treffe ansiktet som lett yr og ikke én hard stråle. Blir derfor nødt til å bruke en bomullspad, men det fungerer egentlig fint. ♥ Mint Julips Lip Scrub - Denne både lukter og smaker skikkelig godt, og minner veldig om mintsjokolade. Den fungerer supert på tørre lepper og etterlater dem myke. Jeg sliter ofte med tørre lepper og denne har da vært min redning! Bruker den normalt en gang i uken, eller når det trengs. ♥ Dark Angels - Ja, det er veldig stilig at den er kullsvart, men den blir nokså vanskelig å vaske bort etterpå. Likevel bruker jeg denne to ganger i uken ettersom den gjør det den skal og får huden til å føles veldig ren. ♥ Rub Rub Rub Shower Scrub - En fresh turkis kroppsskrubb som jeg er blitt veldig glad i. Denne bruker jeg normalt hver gang jeg tar meg et bad. Anbefales virkelig. ♥ Catastrophe Cosmetic Fresh Face Mask - En god ansiktsmaske som føles nedkjølende og beroligende mot huden ettersom den kommer rett fra kjøleskapet. Også drøy i bruk, men ettersom den er fersk må den brukes opp på bare et par uker. Et flott produkt. ♥ D´Fluff Strawberry Shaving Soap - Enkelt og greit, gjør akkurat det den skal og har i tillegg en veldig fin lyserosa farge. Men jeg kommer definitivt til å kjøpe denne igjen når den en gang blir tom, er nemlig veldig drøy i bruk. Jeg virkelig digger Lush sin innpakning, deres konsept og at alle produktene bare føles så ferske og rene. Så ja, jeg har brukt opp en del Lush produkter over de siste årene og&nbs...

Min Sminkesamling

Bare en liten sniktitt på den nyeste videoen min. ♥ Er dere spente?

Hverdagssminke

Det varierer selvfølgelig veldig fra dag til dag hvordan jeg velger å sminke meg. Noen dager går jeg helt uten sminke, andre dager bruker jeg litt lengre tid foran speilet. Jeg hadde likevel lyst til å vise frem de fleste produktene jeg pleier å ta i bruk. For å legge en full hverdagssminke pleier jeg å starte med Smashbox sin BB water og påføre den med en fuktet svamp. Deretter går jeg inn med en nokså oransjefarget concealer fra MAC for å skjule mørke områder rundt øynene. Jeg setter concealeren ved å sveipe lett over med et mineralpudder fra bareMinerals. Deretter legger jeg lette strøk solpudder, blush og highlighter. Så legger jeg YSL sin touche eclat under øynene og sprayer MAC Fix+ i hele ansiktet. Børster gjennom brynene, vipper øyenvippene og legger mascara på de øvre vippene. Rett og slett en enkel, gylden og lett sminke. ♥ Bruker vi noen av de samme produktene kanskje?

Mine Hårprodukter

Moroccanoil - Dette er en fantastisk god hårolje jeg tar i lengdene av håret etter hver hårvask. Den har vært en storfavoritt her hjemme lenge og gjør håret mitt veldig mykt. Siden jeg har lit oppklipt hår føler jeg at det fungerer ekstra godt på å få håret til å se rett og friskt ut, og ikke brusete. Rainforest Moisture Shampoo & Conditioner - Veldig god shampo og balsam for tørt hår. Den gir mye fuktighet og lukter veldig godt! L'Occitane Reparing Mask - Rett og slett en hårkur som gir mye fuktighet til håret. Denne bruker jeg nokså sjeldent, men de gangene jeg faktisk tar meg tid til det blir håret mitt føledes veldig sterkt og mykt. Bruker vi noen av de samme produktene kanskje?

Øyenskygge Paletter

Naked 3 Urban Decay, Death By Chocolate I Heart Makeup,In The Mood natural nudes, Sleek au natural 601 Jeg legger ikke øyenskygge så veldig ofte, men likevel har jeg et par stykker.♥ Jeg liker dem alle veldig godt, men hvis jeg skulle velge en favoritt måtte det blitt sjokoladepalettet. De gangene jeglegger øyenskygge for eksempel ved danseforestillinger pleier jeg stort sett å blande dem sammen, utenom "in the mood" palettet. Det bruker jeg bare om jeg skal ta med meg øyenskygge på reise grunnet størrelsen. Den tar ikke så mye plass og har en trygg innpakning slik at det ikke skulle knuse under reisen. Ellers har alle de andre fin variasjon med flest matte, men også noen shimmerfarger. Har vi noen av de samme palettene kanskje?

Desember Favoritter

Ja det er januar, men jeg har helt glemt bort å vise dere mine desember favoritter så her har dere dem! Ettersom det er en kald måned har jeg valgt ut en del lune produkter som jeg likte veldig godt den måneden. To av favorittene fikk jeg til jul så de har jeg ikke fått brukt så mye, men jeg fikk et super godt førsteinntrykk av.♥ ♥ The Olive Branch - Shower Gel.Denne har jeg nok nevnt tidligere rett og slett fordi det er en super dusjgele som lukter super godt, fra Lush. ♥ Mint Julips - Lip Scrub.Også et lush produkt jeg har nevnt tidligere, men denne er bare perfekt om vinteren mottørre lepper. ♥ Egyptisk Parfyme.Denne har jeg ikke nevnt før, dette er en parfyme jeg kjøpte i en stilig parfymeforetning da jeg var i Egypt. Den blir nok vanskelig å få tak i, men ville ta den med uansett. Det er den beste parfymen jeg noensinne har luktet, den dufter herlig! ♥ Rub Rub Rub - Shower Scrub.Åå denne er super å bruke om vinteren, får deg til å føle deg skikkelig ren! ♥ Pink Grapefruit - Scented Candle.Jeg er egentlig ikke så fan av duftlys, men dette likte jeg skikkelig godt lukten av og det tar seg godt ut på rommet mitt hehe. Har dere noen av de samme produktene kanskje, eller fikk dere lyst til å prøve ut noen av dem?

Høstfargede Negler

// H&M - Starstruck // KIKO - 530 // M.A.C. - Rain Of Flowers // KIKO - 243 // MaXfactor - 882 // H&M - Mermaid // Jeg er vell ikke den eneste som er veldig glad iå lakke neglene? Det er jo bare enda gøyere når man tilpasser fargene etter antrekk, humør eller årstid. Så i dette innlegget hadde jeg lyst til å vise frem mine høstfavoritter når det kommer til neglelakk. Ikveld skal jeg ut på indisk resturant med familie, åå det blir koselig. Jeg er jo også fantastiskglad i indisk mat.♥ Pleier å gå for noe Tikka Masala eller Rogan Josh med nanbrød til, mmmm. Etter det blir detvanlig lørdagskveld med godis og skal vi danse hihi. Ønsker dere alle en fin lørdagskveld! Hvilken neglelakkfarge likte du best?

Clinique

♥ Gleder meg masse til å teste ut disse produktene, har du prøvd dem kanskje?

Hverdagssminke

Heii dere, nå som det er sommer liker jeg å holde meg til en frisk, "glødende" og enkel hverdagssminke som ikke tar for lang tid! I dette innleggettenkte jeg å forklare dere helt enkelt hvordan jeg legger sminken min om sommeren og hvilke produkter jeg bruker. 1♥ Jeg starter med å legge YSL Touche Eclat under øynene og i øyekroken og blender det ut med Real Techniques sin shading brush. 2♥ Deretter legger jeg Too Faced Chocolate Soleil under kinnbena, langs halsen, litt på ørene og rundt pannen med Real Techniques sin sculpting brush. 3♥ Så legger jeg The Body Shop Nature's Minerals Cheek Colour like under kinnbena med Real Techniques sin blush brush. 4♥ Jeg legger M.A.C. Strobe Cream på kinnbena, langs neseryggen, på haken og i pannen og blender ut med fingrene. 5♥ Såbørster jeg lett gjennom brynene mine og legger Chanel sin eyeliner i "rose gold" i øyekroken for å lysne blikket. 6♥ Vipper opp øyenvippene mine med en vippetang fra The Body Shop og legger ett tynt lag med They're Real mascara fra Benefit. 7♥Avslutter med å spraye M.A.C. Fix + over ansiktet ååå voila. Bruker vi noen av de samme produktene?
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

hits