Video - Min Sommer

  Så hva syns dere om videoen? ♥

Video - Skolestart Innkjøp

  Håper dere likte videoen! Hadde også satt veldig stor pris på om dere svarte på noen av spørsmålene jeg stilte. ♥

Video - all min sminke

En litt annerledes video enn hva jeg pleier å lage, men jeg håper virkelig dere liker den! ♥ Å vise all min sminke har nemlig vært veldig etterspurt, men jeg ville ikke lage en alt for lang video. Så dersom dere lurer på noe er det bare å spørre i kommentarfeltet. Og om dere klikker dere inn på videoen på youtube er det masse informasjon i infoboksen, forhåpentligvis i kronologisk rekkefølge hehe. Hva syns dere om videoen?

Video - DIY Rom Dekor

Hva syns dere om videoen, og skal dere prøve å gjenskape noen av prosjektene?

Video - Nylige Innkjøp

  Hei og god morgen! Nå er det alt for lenge siden forrige video ble publisert her, og jeg skal derfor prøve å ikke la det bli for lenge til neste. Jeg har forresten planer om å kjøpe meg et nytt kamera så snart jeg kan. Det skal ikke bare være et godt kamera til å ta bilder med, men også skikkelig godt til å filme med! De siste dagene har jeg begynt å vurdere Canon EOS 70d. Et nydelig kamera som jeg mener skal være perfekt for min bruk. ♥ Det kommer til å gjøre filming av videoer veldig mye lettere for meg, noe som forhåpentligvis vil føre til flere videoer.   Hva syns dere om videoen?

Video - Stockholm Innkjøp

Hei, håper dere alle har en nydelig dag! Jeg er så inderlig glad nå, jeg var nemlig så heldig å ikke komme opp i muntlig eksamen. ♥ Ååh det føles så sykt godt. Nå er sommeren like rundt hjørnet, og jeg tar helg med god samvittighet. Det håper jeg dere og får gjort. Ønsker alle som er kommet opp massevis av lykke til, jeg heier på dere, og dere er råflinke!   Hva syns dere om videoen?

Ny video ute nå

Jeg fikk publisert en ny video til dere i dag tidlig, så om dere vil se den er det bare å klikke her. ♥  Håper dere har hatt en bra dag! Jeg startet min med en dobbelttime i matematikk, før to dansetimer og to norsktimer - altså en veldig kort og grei skoledag. Åå jeg gleder meg sånn til å komme igang med vårt nye norskprosjekt. Min gruppe skal lage reklamefilm! Vi har kommet godt igang med planleggingen og skal begynne å filme allerede imorgen, men jeg har allerede begynt å leke litt rundt med lydeffekter og logo hihi. Det kommer til å bli så bra. Flere som er nervøse for morgendagen forresten? Trekkdag til eksamen fredag den trettende. Krysser fingrene for at vi ikke kommer opp! Dersom vi likevel kommer opp nå i første klasse, vet man sikkert at man ikke kan trekkes opp i muntlig også. Isåfall er det kanskje ikke så ille å bli trukket opp likevel.  Her skal vi nå lage smoothie og kose oss med film! ♥ Har dere sett den nye videoen, isåfall likte dere den?

Video - Bursdagspresanger

  Håper dere likte videoen, og fortell meg gjerne hva dere synes i kommentarfeltet!   

Video - MAC Sminkekurs

  Håper dere likte videoen! Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva dere syns <3

Video - Januar Innkjøp

  Ja, jeg har kjøpt veldig mye denne måneden. Jeg var faktisk ikke klar over at det var så mye, men jeg er super fornøyd med alt. Itillegg er alt betalt selv utenom iphonedekslene. Jeg skal nå ikke kjøpe noe unødvendig før bursdagen min om litt over en måned, nå skal ting heller føres opp på ønskelisten hehe. ♥ Håper dere likte videoen, fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva dere synes. ♥

Video - Julegaver

     Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva dere synes om videoen. ♥

Min YouTube-kanal

Besøk min YouTube-kanal her. ♥ Jeg gjør mitt beste for å publisere en ny video hver uke og her er da videoene jeg allerede har lagt ut på min kanal, kom gjerne med tips til videoer dere ønsker å se! Hadde satt enormtstor pris på om dere tok en liten tur innom min kanal, gav videoene en tommel opp og abonnerte hihi.

Video - 10 Tips til skolestart

Håååper virkelig dere likte videoen, fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva dere synes ♥

Video - Innkjøp til skolestart

  ♥ Jeg er veldig spent på å høre deres tilbakemeldinger om videoen, såå hva syns dere??? 
Ingen fler innlegg kan lastes inn, Se arkiv

Last inn flere innlegg

hits